Nyheter

TV-spel lanseras inför Francis Ngannou vs. Anthony Joshua

Av

Hugo Lindström

01/03/2024
Francis Ngannou och Anthony Joshua TV-spel

Det satsas stort inför matchen mellan Francis Ngannou och Anthony Joshua.

Spela som Francis Ngannou eller Joshua

Den åttonde mars är det dags för en av MMA-världens största att återigen kliva in i ringen. Senast var det Tyson Fury som stod för motståndet, men nu möter Francis Ngannou den forne världsmästaren Anthony Joshua. Matchen äger rum i Riyadh, Saudiarabien och är schemalagd för 10 ronder.

I onsdags lanserade webbsidan ”Knockout Chaos”. Där kan man spela ett TV-spel skapat i samband med den annalkande matchdagen. Du kan välja att antingen kontrollera Ngannou eller Joshua och målet är att, hör och häpna, knocka den andre.

En nivå av marknadsföring som sällan ses i samband med enstaka matcher. Något som visar den storsatsning som faktiskt görs på matchen.

Vem väljer du? Ngannou eller Joshua?

Överraskade mot Tyson Fury

Ngannou var av många helt uträknad när det stod klart att matchen mot Fury skulle bli av. En av 10-talets främsta inom sin sport mot en debutant. Det var därför extra chockerande att se hur matchen faktiskt utspelade sig. Trots en knapp, dessutom debatterad, domslutsseger för Fury hade ”The Predator” matchens största stund. Detta när han fick en nedslagning som ledde till en räkning av domaren.

Flera uttryckte missnöje över domslutet efter att resultatet blivit officiellt. Många MMA-fighters anklagade eventet och dess bokare för korruption. Men det slutade inte där, flera boxningsprofiler rynkade även dom på näsan när Fury tilldelades vinsten.

Med matchen relativt färskt i minnet har Ngannou nu, inför mötet med Joshua, pratats om som ett riktigt hot. Även om hans största chans fortfarande kanske anses vara en ”lucky punch”.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök