Tyron Woodley – inte ett fan av UFC Pound-for-Pound-lista

Tyron Woodley och Dana White

UFCs welterviktsmästare, Tyron Woodley, säger alltid vad han tycker och tänker. Något Woodley har problem med är UFCs ”Pound-for-Pound-lista”. Efter att Jon Jones B-prov visade positivt för turinabol blev den kontroversielle och numera tidigare lätta-tungviktsmästaren, bortplockad från UFCs ”Pound-for-Pound-lista”. Woodley är skeptisk till listan och funderar hur dem tänkte när de rankade utövarna.

 

Har Woodley en poäng i det han säger eller vad anser ni bör krävas för att bli ansedd som en av de bästa genom tiderna?

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Cogo

  Såklart han inte är, han är ju inte nummer 1, alltså är den rasistisk…

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Töntig attack

  • DonaldNorman

   Tyron Arnstad

 • Cherry

  Vad fan gör max hallowy där? Tyrone har iallafall förjtänat platsen, han har ju slått två stycken nummer 1 utmanare om bältet.

  • Coyote

   Knappt så att han har det.. Max är kanske lite högt rankad, men han är ung, har ett riktigt bra record och har precis avslutat både Aldo och Pettis.
   I övrigt så har Cody ett perfekt record, Stipe har slagit Werdum, JDS, Overeem, Arlovski, Hunt etc.
   DC talar för sig självt, Conor är Conor

   • Cherry

    Du har rätt Conor är Conor, men Cody och Max ligger under Tyrone i min värld även om jag inte gillar han.

    • DonaldNorman

     Hur ligger Cody under tyrone?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Listan borde se ut så här. Det här är min topp 8 lista av current P4P Kings.

  1: Jag anser att DC har försvarat sitt bälte 4 gånger mot AJ två gånger och en gång mot vår kära Alex och vunnit över Jones två gånger, en gång för bältet och andra gången sist när han försvarade den mot en dopad Jones. Så han kan vara etta på listan. För de han har mött i sin viktklass är riktiga skrämmande odjur. Sen har han också mött större motståndare i tungvikten där det är en stor skillnad på viktuppgången jämfört med de lägre viktklasserna. Väl där så har han sopat mattan med dom. Svårt att argumentera emot DC efter att Jones visat sig vara en fjolla på steroider. Om en sådan fighter som Jones är så rädd att han måste ta steroider två gånger mot DC fast än han redan har alla fysiska fördelar och är i sin fysiska prime åldersmässigt då visar det vilken P4P King DC är. Bara det där gör honom värdig förstaplatsen. Det här säger jag dessutom om DC som jag har väldigt svårt för.

  2: Tvåa är ändå Tyron Woodley som tog bältet genom en brutal knock där han tog Lawlers själ och lade in en sådan rädsla i Lawlers hjärta att killen inte riktigt vågar gå för bältet eller kräva den fighten mot Woodley. Sen efter det så har Woodley mot riktiga legit motståndare försvarat bältet 3 gånger under en ettårig period. Tråkiga fighter eller ej spelar ingen roll, det är en fantastisk bedrift! Att först ta Lawlers själ, vinna två fighter mot Wonderboy och sedan vinna över Maia som hade ett fantastiskt momentum på sin sida men ändå lyckades neutralisera honom och leka samt med och läxa upp honom är sjukt grymt. Som sagt mot legit motstånd. Vilket inte går att säga om näste person jag nämner.

  3: DJ kan vara trea för han har ändå gjort sin plikt i att försvara sitt bälte och visat upp makalösa skickligheter på exakt allt inom sporten när han gör det. Enda anledningarna till att han inte är etta i mina ögon är att hans division är skräp och att han bangade på att möta TJ av anledningar som är så motsägelsefulla och motsägelserna visade sig i hans val av att möta Ray aka who da fock is that guy Borg. Så han har gjort bort sig. Men skickligheterna är helt klart där och han är en komplett fighter på en helt annan nivå och som aldrig skådats. Men det är stor skillnad på att vara komplett och bäst.

  4: Conor McGregor som ändå rensade 145 divisionen mot riktigt legit motstånd i Porier, Max Holloway, Chad Mendez och den tidens P4P king Aldo det är 4 fighter mot toppen och han lekte med dom alla. Sen efter det så ställer han upp på att möta Diaz som är en större fighter och på short notice i en division som han ALDRIG har tävlat i förut och inte har någon erfarenhet i. Han tog förlusten som en riktig man och gav samma motståndare samma viktfördel och dessutom gav honom möjligheten till en fullcamp. Väl i fight nr 2 så misshandlade han honom. Efter den fighten så började Diaz ansikte att hänga och hans tal blev mer otydlig än vad det redan var. Sen kort efter det kriget som den fighten ändå var så gick han och lekte hem bältet mot Eddie Alvarez som på den tiden va en farlig motståndare. Det är 4 fighter i 3 olika viktklasser under en period på ca ett år ge och ta någon månad eller två. Det här är meningen av P4P egentligen. Med lite titelförsvar eller om han skulle ta 170 bältet då är han utan snack current P4P king! Tar han 170 bältet då är han det största som mma någonsin sett alla kategorier.

  5: Max Holloway kanske inte har försvarat bältet någon gång men han tog bältet av Aldo i Brasilien, en hungrig Aldo dessutom som så gärna vill jobba upp sig till att möta Conor på alla sätt och vis. Sen om man tittar på hans 10 fighter som han har vunnit innan hans vinst mot Aldo så är Cub, Lamas, Pettis och Jeremy Stevens mm bland dom som han har vunnit över. Dessa fighter och fighters skulle lika gärna kunna vara titledefences. Nu ska han dessutom möta Edgar vilket visar hans champ mentality och om han vinner den fighten då har han verkligen rensat divisionen. Så det är svårt att inte anse honom vara en av the current P4P kings. Frågan är bara hur länge han kommer klara vikten till 145. Men det där är en annan diskussion.

  6: Svårt att säga emot the current baddest man on the planet. Den som på riktigt är världens starkaste man, den som ingen i världen kan vinna över i ett slagsmål. I en division där det räcker med att snudda någon har han lyckats ta bältet och försvarat den. Det också mot riktiga odjur som kan avgöra allt med ett enda slag. Iofs bara ett enda titelförsvar men det kan räcka gott och väl. Däremot så är divisionen väldigt tunn just nu. Inte som DJs division tunn men ändå tunn och med bara ett enda titelförsvar så gör det honom till en värdig 6:a. Lite mera titelförsvar och han klättrar helt klart i listan.

  7: Joanna. Hon har försvarat bältet mot farliga utmanare som faktiskt är legit motstånd och i en division bland damerna som faktiskt är utvecklad. Hon håller på bli en ny drottning i mma/ufc. Inte bara att hon försvarar bältet utan hon gör det på ett otroligt fint sätt dessutom med en TDD på en annan nivå och hur hon dessutom kommer upp så snabbt efter att ha blivit nedtagen är fantastiskt. Sen kan hon som Conor McGregor sade det slå dig från alla vinklar och håll med alla kroppsdelar…… Sen kan jag lägga till att hon gör det samtidigt som har ett fantastiskt fotarbete. Wow! Hon har tagit kvinnlig mma till nya höjder och hon har satt upp ribban högt!

  8: Dopingsfenomenet Cyborg. Ju längre hon lyckas dölja dopingen och kringgå systemet samt lura systemet så kommer hon ju dominera som ingen någonsin kunnat. Sättet hon fightas på och hur hon lyckats lära sig allt får mig att på riktigt känna som att hon kan slå många män i UFCs 135 division dvs de som är i topp 10-15 med villkoret att hon får komma in på 145. Så stark känns hon. Men hon har fått titeln i en helt ny division så man får vänta med att ta upp henne i P4P listan.

  Cody tycker jag är lite väl ny och måste göra lite mer för att förtjäna att vara med på listan. Visst det går att säga samma sak om Cyborg men hon har dominerat i tidigare divisioner och hon har placerat en sådan rädsla i kvinnornas själar i UFC att det finns inte. Hon har skrämt allt och alla. Cody kanske kan vara 9:a för att han inte förlorat ännu och visar på grymma kvalitéer.

  • jari edvardson

   kan du var lite mer precis av vad en farligare ”motståndare” är
   en lågt rankad kan ju vara farlig beroende vilken stil han behärskar.
   och vad gäller diaz blev match 2 ..delat domslut …1-0,7 i diaz favör

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Farlig motstånd är en motståndare som visat upp en dekorerad fighting karriär, en fighter med erfarenhet och krigarhjärta samt en med skicklighet. Det där är en farlig motståndare. Sen ska han ju självklart vara topp rankad i en division som innehar dessa kriterier.

    Väldigt lågt och desperat att försöka få till det till 1-0,7?????? Säg bara 1-1 som en vanlig människa. Då kan jag åtminstone känna att det är värt att fortsätta prata med dig och ta dig på iaf lite allvar.

    • jari edvardson

     en domare tyckte annorlunda…skilde lite enl poängkorten.
     jag referear till fakta…i mina ögon så har diaz ett övertag.
     det där tog illa märkte jag….och man är inte bättre en sin sista match.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Mycket ord men inte en enda mening. Helt otroligt.

     • Osthyvel

      Din åsikt

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Exakt.

    • jari edvardson

     många meningar,men inte ett vettigt ord.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok. Din åsikt.

  • Sander Wetterberg

   Miocic har försvarat bältet två gånger, Overeem och Cigano. Jag gillar listan

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tackar tackar. För rättelsen och omdömet.

  • born1900

   Ger cred för att du inte tog conor som 1,2 och 3.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Har aldrig gjort det. Bara ni som inte kan se det.

  • Cogo

   Han har vunnit mot jones två gånger? Är du hög?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag tycker att alla Jones segrar ska räknas som förluster. Speciellt dom fighterna mot DC för bevisligen så här han dopat sig två gånger på så kort tid mot samma motståndare. Så det tydliga är att han är rädd för just den motståndaren och att han verkligen var dopad i deras första fight också. Därför anser jag DC vara the raiding, defending, undisputed and undefeated LHW champ of the UFC.

    • Cogo

     Raiding? Spelar han wow? LOL

     Nej han har inte dopat sig två gånger mot Cormier. och han har slaktat Cormier två gånger i rad. De ska absolut inte räknas som förluster, bara den sista ska räknas som No Contest, vilket den också gjort.

     Så en solkar vinst för jones och en no contest…

     • Olof Eriksson

      Varför är det så svårt att få in i skallen att Jones är en fuskare som förmodligen varit dopad hela sin karriär. Kan inte tänka in någon av han segrar då han förmodligen dopat sig till vinst.

     • Cogo

      Du kan trösta dig med att de han slog också dopade sig, som t ex Chael, som var roidad som fan när han mötte jones. Vitor kvar knappast ren han heller…

     • DonaldNorman

      Matt slaktade Jon

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Han har torskat två gånger mot DC för doping. En gång innan fighten UFC 200 och nu efter fighten i UFC 214. Det är två gånger på kort tid i hans prime.

      Jag tycker att alla hans fighter borde räknas som förluster. För han är en erkänd fuskare. Torskar man två gånger under sin prime och båda gångerna är mot samma motståndare då kan man vara säker på att han fuskade första gången de möttes också. Han är en fuskande fjolla som inte förtjänar att få en enda vinst räknad. Hans legacy är befläckad. Han förtjänar inte titeln ”har slaktat” den och den. En fuskare förtjänar inte det. Det är min åsikt i det hela iaf.

     • Osthyvel

      Din åsikt…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Absolut.

  • Barfly_nr1

   Håller som vanligt inte med dig, men det är ju som det är. Men att skriva att conor har rensat 145 divisionen är ett rent fakta fel.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Om det enda du inte höll med om är Conor då förstår jag. Så ingen idé att fortsätta diskussionen.

    • Barfly_nr1

     Absolut inte det enda jag inte håller med om. Och jag säger inget om att vi tycket olika. Men att skriva att han rensat 145 divisionen handlar inte om vad du , jag eller någon annan tycker. Det är fakta fel.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Absolut inte. The interimchamp och champ i den divisionen möttes för några månader sedan och han har lekt med båda. Sen vann han över Chad som då va rankad tvåa och innan allt så vann han en upcomer Porier. Fanns ingen utmaning kvar i dem divisionen efter att han Edgar förlorade mot Aldo. Att rensa divisionen betyder när man visar tydligt att den divisionen inte har någon intressant utmaning kvar.

     • Voyeur

      Styles make fights, mma-matte funkar inte. Imo skulle han behöva slå Max igen samt även Edgar för att ha ”rensat”.

      Sen skulle jag iofs gärna se honom mot Aldo och Chad igen också, men det är väldigt mycket mer subjektivt.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ja styles makes fights. Så som han knockade Chad hade lika gärna hänt mot Edgar. Men nu handlar det inte om styles makes fights. Det handlar om att Edgar inte levererat tillräckligt för att få möta Conor. Han har redan lekt med Max.

     • Voyeur

      Känns väldigt ihåligt att dra slutsatsen att Conor skulle knocka Edgar bara för han lyckades knocka en Chad (utan camp) som stod och flämtade med händerna nere.

      Jag påstår inte att Edgar vinner, bara att det skulle vara en intressant match och att den behövs för att kunna påstå att han rensat divisionen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      För att den ska behövas då måste Edgar leverera.

     • Barfly_nr1

      Porier har aldrig varit tankad högre än 6:a i 145. Han har duckat Edgar. Jag kan vara schyst o ge honom Chad även om det var short notice.Max var 21 år och tror till o med att han var orankad vid tidpunkten. Men du måste minst ta top 5 för att kunna säga att du rensat divisionen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Max vann 10 raka efter förlusten mot Conor. 6:a är högt rankad nu har han typ samma ranking i LW divisionen så det är en fighter av rang, Chad på short notice är som Chad själv sade efter fighten att Conor förlorade mer på att ta fighten på short notice då Chad är en 100% annorlunda fighter än vad Aldo är. Han skulle ta topp 5 om Edgar hade kunnat leverera mot Aldo. Men Edgar har chansen att leverera mot Max då kommer Conor ner och slår honom också inga problem. Sen så duckade han aldrig Edgar det där är en ren lögn. Kom igen nu väx upp och va lite mogen i ditt sätt att argumentera på.

     • Barfly_nr1

      Oj, tog du illa upp när jag skrev att conor duckade Edgar? Ta det inte så hårt.
      Porier är 8:a LW. Ingen ide att ta upp Max igen ,du vill tydligen inte förstå att han inte är samma fighter idag som för över 4 år sedan när han mött conor.
      Men hur som så bör man vinna över minst top 5 för att kunna argumentera för att man rensat en division.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Tar aldrig illa upp. Vill bara se att det finns en viss mognad hos personen man diskuterar med

     • Barfly_nr1

      Och? Om jag upplever att conor duckar Frankie, är jag då omogen?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Mycket möjligt att du är det för det känns inte som ett ärligt sätt att föra en diskussion på. Jag är ändå alltid objektiv och säger sanningen från min synvinkel därför förväntar jag mig samma saker från de jag diskuterar med. Jag känner inte att du riktigt levererar det med det där uttalandet. Jag känner mer att du bara vill diskutera för diskussionens skull mer än att på riktigt vilja komma fram till något.

     • Barfly_nr1

      Snälla du….Allt du gör är upprepar samma argument. Du upprepar namn som han redan har mött. 2st på topp fem vann han mot och då har man inte rensat en divission . Du har inga vettiga argument för det.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du vill inte fatta känns det som

     • Barfly_nr1

      Nej. DU vill inte fatta att om man besegrat 2st på top 5 i rankingsystemet så har man inte rensat en division.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      När interimmästaren och mästaren mötts i en fight om bältet och Conor vunnit över båda då är divisionen rensad. Han måste inte möta Edgar för att rensa divisionen. Det va upp till Edgar att leverera och förtjäna fighten.

     • Barfly_nr1

      Ok, du vill inte förstå. Du verkar tro att vinna ett bälte är samma sak som att rensa en division.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du verkar inte förstå att när man har vunnit över interim mästaren, nr 2 contender, nr 6 rankade och the champ att man inte rensat divisionen.

     • Barfly_nr1

      Interim mästaren?Du vill bara försöka försköna conors bedrifter genom att försöka övertala dig själv om att han rensat 145 divisionen. Men fortsätt du att leva i en lögn. Du lurar ingen, tror inte att du själv tycker att han rensat divisionen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Aja. Jag ger upp. Du antingen kan inte eller vägrar förstå och jag vet inte vilket som är värst att vägra eller vara inkapabel.

     • Barfly_nr1

      Vadå , vunnit över interim mästaren? Patetiskt att du måste ljuga för att försöka påvisa din poäng, känns som du är desperat. Gett upp skulle du gjort för länge sedan, tycker nästan lite synd om dig.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok

  • Batman

   Ett av dina bästa inlägg. Förutom att jag håller med din rankinglista så motiverar du listan med argument och fakta, och kryddar den dessutom med personliga åsikter/reflektioner. Läsvärt! Bra skrivet!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tackar tackar. Kul att läsa att du tyckte om det. Man gör sitt bästa i att uttrycka/skriva det man tänker och känner och man är alltid ärlig och objektiv samt säger sanningen från sin synvinkel. Mer kan man inte göra eller jag kan inte det iaf. Alltid kul att folk kan uppskatta det vare sig de håller med eller inte. Där faller du in. Även om du inte alltid håller med så förstår du den andra sidan också. Det ska du ha en stor eloge för.

  • Pancho Villa

   Intressant och underhållande läsning!

   Jag kanske inte håller med i alla delar men det spelar ingen roll. Du argumenterar för dina ståndpunkter och det är trevlig läsning.

   P4P är ju knepigt då det inte finns någon enhetlig definition av begreppet. Det finns inte ens någon ungefärlig definition. Om man ser till begreppet historia (från boxningen och under Sugar Ray Robinsons era) så innebär det ju att man jämför ‘skill sets’ samtidigt som man bortser från vikt / storlek. Det som kvarstår då är hur väl någon argumenterar för sina ståndpunkter.
   - Och där gör du ett bra jobb!

   Bra jobbat fotboll.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tackar tackar. När det kommer från dig som vet hur man beter sig och hur man argumenterar samt är kunnig i det du pratar on då värmer det.

 • Json

  Är han någonsin nöjd?

  • KhabibSambo

   Tyron Woodley är en av dom bästa Mma fighterna nånsin han har bara växt ifrån sin förlust för 4 årsen och krossat lawler wonderboy maia som hade winstreak 9 värld mästare i bjj Woodley ska inte bli underskattad han är en bomb

   • Json

    Jag kommenterade inte hans kompetens.

    • KhabibSambo

     Han förtjänar top 5 pound for pound

     • Json

      Mycket möjligt, sett på hans vinster. Hade han varit mer populär och underhållande så hade han kanske också varit i närheten av den placeringen. Lite så det är i dagens UFC tyvärr.

   • Coyote

    Blev skolad av Rory och har även en förlust mot Jake Sheilds, tråkiga händelselösa fighter mot Wonderboy, Maia fighten var ingen” barnburner” heller… Inte topp 5, inte än iaf.

    • Laban

     Håller med, men nog ska han vara med på listan innan Cody och Max i alla fall va?

     • Hoobabalooba

      Tror de är med i top 5 pga av vem de tog titeln ifrån. Aldo var en av p4p kungarna och Cruz skojar man inte heller bort. Woodley har haft för tighta vinster i sina försvar. Detta är bara vad jag tror är anledningen till deras placering för jag håller egentligen med dig. Woodley har gjort nog för att placera sig över båda du nämnde!

    • Laban

     Dom känns fel så högt upp över lag liksom

    • Erik

     Hur tråkigt han fightas borde inte räknas in i P4P listan, min åsikt. Men det kanske det gör.

    • Styrbjörn

     Maia och Wonderboy-fighterna tycker jag inte man kan hålla emot honom dock. Mot Wonderboy första gången så försökte han verkligen flera gånger, dels med knockdown och dels med giljotinen. Andra fighten sög men, det är 2 personer i en fight och Wonderboy gör det inte direkt lätt för honom. När man möter någon som Wonderboy måste man hitta rätt timing för att vara aggressiv annars somnar man mot en sådan skillad counter-puncher.

     Maia är väl självförklarligt varför den gick som den gick. Återigen, Woodley kunde pressat mer men han skyllde ju på sin axelskada. Enligt uppgifter var det ju en rätt matig skada.

     Lawler-fighten var väl inte dålig? Tror man får ge honom en till chans. Låt han möta Lawler igen så visar det sig nog.

     • Coyote

      Kan köpa argumentet att en tråkig fight inte ska hållas emot en fighter, faktiskt.. Mer kanske att den var såpass inaktiv att man inte fick se särskilt mycket från vardera fighter. Dock så är det såklart en bedrift att gå tiden ut mot Wonderboy.

    • KhabibSambo

     Skolad av rory då kan jag lika bra säga Lawler Tog Rorys skäll och Woodley Tokknockade honom?

    • KhabibSambo

     Man utvecklas hela tiden han är inte sig samma

 • Kewken

  Skräll att Woodley fick ont i framstjärten…

 • Norris

  Att försvara bälten osv är irrelevant sett till vem som är bäst P4P. De som gör sådana listor baserat på att ranka mästarna har inte förstått poängen.

  Konceptet handlar om vem som har bäst attribut som fighter, dvs vem som är bäst när man bortser från vikt. Då är det irrelevant hur många gånger man försvarat en titel då det lika gärna kan vara tvåan i en division som är näst bäst i världen i detta koncept. Att vara obestridd kung över en usel division är, om något, snarare en nackdel P4P än en fördel (pga att du inte får chans att visa exakt hur bra du är), men det har dessa personer inte förstått.

  Att ta bort vikten som en faktor är också en direkt nackdel för tungviktare, och de tyngre utövarna överlag. De största är de som vinner i verkligheten men de ligger generellt efter i teknisk kunskap och atletisk förmåga sett till sin kropp så de kan inte rimligtvis hamna speciellt högt. Det är dock inget problem eftersom de som kan sin boxningshistoria vet att man började prata om P4P för att visa vad de mindre viktklasserna gör bättre än tungviktarna. Varför ska vi titta på någon som inte kan slå tungviktarna? För att han visar mycket bättre teknik och atletisk förmåga. Ett annat sätt att vara bäst på i kontexten.

  Så listan är ganska dåligt utformad och lider av mästarsyndromet som brukar göra listorna att se okunniga ut. Dock har Woodley inte rätt kritik mot detta i min mening utan han har också samma problematiska inställning, bara med en annan vinkel än listan.

 • Laban

  Gillar inte Tyron direkt (ogillar honom inte heller precis) men det finns ju en poäng i hans argument. Det får jag nog hålla med om. Cody och Max känns inte helt självklara PÅ LISTAN. Se i vilken ordning de alla ligger här är en debatt som fortsätter i evighet…

  • Laban

   * SEN i vilken ordning…

 • Erik

  Snyggt sätt att påpeka att han själv inte är på listan ;-)

 • Lol2k

  1 Jon
  2 Bones
  3 jones
  Fuck USADA

  • Styrbjörn

   Det får man tycka om man vill, det är fel men man får tycka så =)

 • Jabbathafock

  1 och 3 är legitimt. Resten visar bara på hur jävulskt svår sport MMA är. Alltså, att jämföra dessa med t.ex. Iceman, Spider, GSP och Matt Hughes blir löjligt. Listan lämnade lite mer avtryck förr i tiden, när den inte var ”officiell” utan mer spekulerades fram av media och fans tillsammans.

  Helt ärligt, Pound-4-pound-listan baseras i nutid av vem? Media och UFC? Själva grejen är ju baserad på: tänk-om spekulationer. Dvs, OM (Vilket mest troligt aldrig kommer hända) Stipe och Demetrious skulle väga lika mycket och mötas – vem skulle vinna då? Hmm … ja du. Ska vi spekulera? Skitspänande!

  Tänk om en dinosaurie (fruktbar) och spindelmannen skulle idka samlag och bli gravid. Undrar, ja jag undrar om dom skulle döpa barnet till dinomannen om det blir en kille. Och kanske, ja jag undrar, kanske döpa barnet till sauriekvinnan om det blev en tjej.

Fler Nyheter: