Nyheter Videor

Tyron Woodleys intressanta första möte med Mike Perry: ”He earned my respect”

Den nuvarande welterviktsmästaren i UFC, Tyron Woodley, hade ett minst sagt intressant första möte med den karismatiske Mike Perry.

Tyron Woodley kommer den 8:e september att fajtas och försvara sitt welterviktsbälte mot Darren ”The Gorilla” Till. Det klargjordes under UFCs årliga presskonferens för stora galor de planerar under året. En annan individ som medverkade på presskonferensen var Mike Perry. Perry kommer att ta sig an Donald ”Cowboy” Cerrone den 10:e september på UFC Fight Night 139.

Nu berättar welterviktsmästaren om första gången han träffade ’Platinum’ Perry och ni kan ta del av det i videoklippet nedan.

Perry är inte skygg för att söka solida sparringpartners. I ett klipp mellan Till och Perry uppstår det en viss förvirring mellan herrarna då Perry frågar UFCs nästa titelutmanare i weltervikt om han vill sparras. Till förstår inte till en början vad Perry menar och tror att han vill gå på spa med honom, men så var inte fallet. Kolla in det komiska klippet nedan.

Perry gick sin senaste match mot Paul Felder under UFC 226 och vann matchen genom ett delat domslut. Han bröt därmed sin två raka förlustsvit och är nu 12–3 i sin MMA-karriär. perry har besegrat sina motståndare på följande sätt, elva genom knockout samt en vinst genom domslut.

Föregående artikel

UFC 229: Tre matcher officiella – Ovince Saint Preux möter Dominick Reyes

Nästa artikel

Sanslösa biljettpriser inför Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov – se upp!

Skriven av

Vicktor Winquist

Relaterade Artiklar

Sök