Nyheter

UAE Warriors 36: Josefine Lindgren Knutsson vinner efter tre ronders krig

Josefine Lindgren Knutsson

I samband UAE Warriors 36 ställde Allstars Josefine Lindgren Knutsson sitt obesegrade matchfacit på spel.

Josefine Lindgren Knutsson krigar sig till vinsten

Både Knutsson och motståndaren Jacinta Austin klev in i buren som obesegrade fighters med fyra raka vinster. Både utövarna höll ett högt tempo genom hela matchen och krigade stående så väl som på kanvasen. Efter en jämn första rond sökte Knutsson avslutet via en rear-naked choke i matchens andra rond. Austin kunde ta sig loss och skickade iväg ett gäng fina armbågar mot den liggande svenskan. I den tredje ronden insåg utövarna att ett starkt avslut skulle bli avgörande för att ta hem segern i matchen. Stråviktaren krigade genom hela ronden och fighten gick till domslut.

Poängdomarna var oeniga, men två av tre gav segern till Knutsson. Svenskan tog därmed hem vinsten via delat domslut och står nu med ett totalt matchfacit som lyder 5-0-0.

Imorgon är det Khaled Laallam och Jonny Toumas tur att tävla under UAE Warriors flagg. Den sistnämnda tävlar för organisationens flugviktsbälte och galan sänds på UFC Fight Pass.

Föregående artikel

Fight Club Rush 15: Wasiu Adeshina tar hem fjärde raka vinsten i organisationen

Nästa artikel

Fight Club Rush 15 – Daniel Karlsson vs Tommi Leinonen slutar med delat domslut

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök