UFC 221: Eftertankar

Oktagonen hade landat i Perth i Australien. Därifrån bjöds vi på ett matchkort ovärdigt en ppv-gala. Men vi behövde åtminstone inte betala $65 för eländet så vi får väl vara nöjda.

– Nä, nu kör vi.

Underkortet

170 lbs.: Luke Jumeau vs. Daichi Abe

Kvällen inleddes med en stand up-fight mellan två ganska mediokra fighters. Nivån var alltså inte alltför imponerande. Halvvägs in i andra ronden tröttnade Abe och Jumeau tog över alltmer. Nya Zeeländaren tog hem ett säkert domslut. Det kan han tacka Abe för som taktiskt genomförde en dålig match.

135 lbs.: Teruto Ishihara vs. José Quinonez 

Ishihara är en hårdslående herre och Teco Quinonez valde tidigt att göra det till en grinder. I andra och tredje ronden fick vi se stående fighting mellan två försiktiga och avvaktande fighters. Ishihara gav bort segern genom att avvakta alltför mycket. Quinonez var aningen mer aktiv i rond 2 och 3. Det räckte till seger.

155 lbs.: Ross Pearson vs. Mizuto Hirota 

I kvällens tredje match fick vi se två strikers och ’senior citizens’ som bjöd på småmysig stående fighting i behagligt tempo. I slutet av andra ronden rockade Hirota engelsmannen men det var nog inte tillräckligt för att ta hem ronden. I tredje ronden fick vi mer av samma. Pearson var tight i defensiven och lite mer aktiv än japanen. Han tog hem ett enhälligt domslut mot en ganska trött och enkelspårig Hirota.

125 lbs.: Jussier Formiga vs. Ben Nguyen 

Fjärderankade Formiga och åttonderankade Nguyen inledde andra delen av underkortet. Super-grapplern Formiga fick en nedtagning efter ca 3 minuter och tog enkelt full mount. Han behöll sedan kontroll under återstoden av ronden. Ca 3 minuter in i andra ronden fick Formiga ytterligare en nedtagning och en dryg minut av händelsefattig toppkontroll. Nguyen avvaktade för mycket och imponerade inte. I tredje ronden av en ganska tråkig match träffade Formiga med en spinning backfist som sänkte Nguyen. Han tog snabbt rygg och satte en snor-tight rear-naked choke. Bra gjort, men någon potentiell titelutmanare var det inte vi såg. Mighty Mouse skulle göra processen mycket kort med Formiga.

145 lbs.: Alexander Volkanovski vs. Jeremy Kennedy 

– Ground-and-pound!

Volkanovski fick en tidig nedtagning och manglade kanadensaren med tung ground-and-pound ronden igenom. Kennedy såg obekväm ut när han kom upp efter rondvilan. Andra ronden blev mer av samma. Volkanovskis styrka och intensiva press blev för mycket. Efter brutal ground-and-pound i slutet av rond 2 kliver domaren in och gör slut på lidandet (4.57 rond 2). Mycket imponerande insats av Volkanovski som kör över den obesegrade kanadensaren.

185 lbs.: Rob Wilkinson vs. Israel Adesanya 

– Believe the hype!

Så var det äntligen dags för den stenhårt hypade Adesanya att göra oktagondebut. Första ronden blev desperat burpress och jakt på nedtagningar från Wilkinson. Han lyckades därigenom stänga ned Adesanyas offensiv. I andra ronden lyckades han inte med det och nykomlingen höll det stående. Då var det inte längre något snack om saken. Adesanya jobbade lugnt och metodiskt. Han straffade Wilkinson med precisa tekniker tills dess att domaren fick nog och avbröt matchen. Det var tyvärr ytterligare ett exempel på ett sent domar-stopp. I oktagonintervjun skickade han ett tydligt budskap till resten av viktklassen. Jag ska inte försöka översätta exakt vad han sade men det var något i stil med att han ”markerat revir i oktagonen”. Cool snubbe och livsfarlig striker.

155 lbs.: Damien Brown vs. Dong Hyun Kim 

Jabbar, bensparkar och tjut från publiken var vad första ronden bjöd på. Andra ronden innebar mer av samma som i första ronden fast i något bättre tempo. Tredje ronden då? – You guessed it… Varken Brown eller Kim var särskilt intresserade av att föra matchen utan verkade föredra att avvakta och kontra. Det var inte optimalt utifrån ett underhållningsperspektiv. Det var en jämn och ganska tråkig fight. Två av domarna gav segern till Kim med 29-28 och det räckte för ett split decision. Vi var mest tacksamma för att skiten var slut och att det äntligen var dags för huvudkortet.

Huvudkortet

205 lbs.: Tyson Pedro vs. Saparbek Safarov 

– Kimura!

I huvudkortets öppningsmatch fick vi se en dagestansk brottare och samboexpert ta sig an hemmasonen Tyson Pedro. Den talangfulle australiensaren var ute efter revansch efter att ha förlorat i sin förra fight (Ilir Latifi). Safarov inledde bra och pressade Pedro som behöll lugnet och straffade dagestaniern med några hårda träffar. Det var en jämn första rond och båda fighters hade sina stunder. Efter ett nedtagningsförsök från Safarov kontrar Pedro fint och visar sin fina grappling. Efter 3.54 av första ronden tar han en arm och avslutar med en mycket fin kimura. Imponerande insats av Pedro som välförtjänt mottar hemmapublikens jubel.

170 lbs.: Jake Matthews vs. Li Jingliang

Det var två kraftfulla welterviktare som ställdes mot varandra. 23-årige Matthews inledde mycket starkt och sänkte Jingliang med en hård vänsterkrok. Därefter tog han rygg på kinesen och kontrollerade resten av första ronden. Andra ronden blev en vild och mycket underhållande historia. Vilda svingar och åtskilliga hårda träffar från två orädda herrar. Ett livsfarligt submissionförsök från Matthews avvärjdes med en uppenbar ögonpetning. Domaren som såg exakt vad som hände tog inte ens en poäng för regelbrottet som sannolikt förhindrade att kinesen blev avslutad. Obegripligt och uselt av domaren som borde ha diskat Jingliang för förseelsen.

I tredje ronden sjönk tempot då båda fighters var trötta. Det var ändå en bra rond och en fin avslutning på en riktigt underhållande match. Matthews tar hem en mycket imponerande seger (enhälligt domslut) mot den tuffe kinesen.

265 lbs.: Tai Tuivasa vs. Cyril Asker 

Den 24-årige Tuivasa gjorde processen kort med den mediokre fransmannen. Tuivasa fick träff tidigt i första ronden och därefter var det uppenbart att Asker inte hade något att sätta emot. Domaren lät honom bli mörbultad en stund men när Asker föll ihop på marken hade han inget val. Det går inte dra några långtgående slutsatser efter en seger när motståndet håller Askers nivå. Han gör dock vad han ska och säkrar ett dominant avslut.

Tuivasa, som är mycket kraftfull, bär runt på 15-20 kilo av högst tveksam kvalitet. Han har även en hel del defensiva luckor som behöver tightas till. Om han får ordning på detta kan han bli ett rejält hot i divisionen. Kanske en framtida mästare. Han är dessutom karismatisk och har skön attityd. Det skadar inte om man planerar att bli stjärna i UFC.

265 lbs.: Mark Hunt vs. Curtis Blaydes 

Första ronden inleddes avvaktande från bägge fighters. Knappt tre minuter in i matchen fick Hunt vittring efter några stenhårda träffar. Blaydes var rejält skakad men lyckades få en nedtagning och avslutade ronden med att kontrollera från topposition. I andra ronden kommer Blaydes ut och söker nedtagning. Han lärde sig i första ronden att det är riskabelt att byta slag med ”Supersamoan”. Drygt halvvägs in i ronden får amerikanen en nedtagning och kontrollerar resten av ronden från topp. Inte särskilt roligt att titta på men det är effektivt. Tredje ronden bjöd på nedtagningar och mer toppkontroll från amerikanen. Blaydes använde ground-and-pound för att ta hem en imponerande seger.

Blaydes har en haka av granit och mycket stark brottning och toppgame. Den här unge mannen kan gå långt i tungviktsdivisionen. Karisma är något han förefaller vara helt befriad från, men han är en mycket duktig fighter.

185 lbs.: Yoel Romero vs. Luke Rockhold

– Soldier of God

Vi fick se en ganska avvaktande inledning. Rockhold jobbade effektivt med bensparkar mot Romeros främre ben. Kubanen hushöll med sin energi och väntade till slutet av ronden innan han började attackera. Direkt i inledningen av andra ronden exploderade Romero och träffade med flera hårda slag. Rockhold såg ut att vara skakad men red ut stormen och var snart tillbaka i rytmen. Resten av ronden blev aningen avvaktande.

Rond 3 inleddes i bra tempo och Rockhold jobbade fint med sin jabb. Romero använde sin bedrägligt avslappnade och lunkande stil och lät Rockhold slappna av. Så växlade han tempo igen och träffade med en rak vänster som sänkte Rockhold. Sedan klev han in och avslutade med en stenhård vänster mot den liggande Rockhold innan domaren Marc Goddard avbröt matchen. Mycket imponerande vinst av Romero som tog fighten på halv-kort varsel (han skulle ju ha gått match 14 dagar senare).

Summering

Det bör inledningsvis påtalas att det var det gamla regelverket som tillämpades i Australien. Om det hade någon inverkan på matcherna är svårt att säga men det är trist att förändringen dröjer.

Kvällen började inte särskilt bra. Fight pass-delen av underkortet var ingen höjdare. I tredje matchen hade delar publiken blivit så berusad att man beslutade att börja utstöta de vidriga fylle-tjuten. Imponerande med tanke på att klockan var strax efter 9.00 på morgonen lokal tid. Det tog sig under andra delen av underkortet även om det inte direkt var fråga om några minnesvärda insatser. Volkanovski och Adesanya var de enda som stack ut. Huvudkortet innebar en klar kvalitetshöjning. Det var bitvis riktigt underhållande.

Talangerna

Det vi framförallt tar med oss från denna gala är de imponerande insatserna från en rad talanger. Det var glädjande.

Alexander Volkanovski tog en imponerande seger mot en obesegrad prospect i Jeremy Kennedy. Det var en utklassningsseger. Israel Adesanya, super-strikern, gjorde ingen besviken i sin debut. Tyson Pedro tog sig tillbaks till vinstkolumnen med en utsökt kimura. Jake Matthews (23 år) besegrade den tuffe Li Jingliang och visade att han har potential. Tai Tuivasa körde över Cyril Asker och visade att han är en underhållande och talangfull kille. Curtis Blaydes tog sin tyngsta (bokstavligt) skalp genom att besegra Mark Hunt.

Yoel Romero kan kanske inte beskrivas som en talang. Men han visade återigen att han är en oerhört farlig fighter. Vid 40 års ålder besegrade han 2-rankade Luke Rockhold via KO i rond 3 och tystade alla tvivlare – mig inräknad. Han är ett fenomen. Luke Rockhold hamnar i en märklig situation efter förlusten. Frågan är vart han tar vägen efter detta. Lätt tungvikt skulle kunna vara ett rimligt karriärsdrag.

Vi hade Jon Anik och Jimmy Smith vid rodret genom natten. Intressant att få bekanta sig med nykomlingen Jimmy Smith (ny i UFC) som gjorde en mycket stabil debut. Bara att tacka Bellator som släppte honom till UFC.

Det var allt vi hade att bjuda på så vi säger tack och på återseende! 

__________________

Kimuraredaktionen 

0
Dana Sad
Dana Happy

Annons
UFC Liverpool: Superkampanj inför Stephen Thompson vs Darren Till

På söndag intar UFC den brittiska staden Liverpool för första gången. På galans huvudmatch får vi se ett toppmöte i welterviktklassen mellan den obesegrade Liverpoolfightern Darren Till och den forne titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson. Inför den matchen har Betfair en kampanj som man bara inte får missa att ta del av.

Blott 25år har Till blivit en av de största namnen på den europeiska MMA-scenen. I sin senaste match besegrade den unge britten en sann MMA-veteran i form av Donald Cerrone via TKO i den första ronden på UFC Fight Night 119: Gdansk.

Den forne världsmästaren i kickboxning, Stephen “Wonderboy” Thompson har gjort sig känd som en av UFC:s bästa strikers.  Efter två jämna titelmatcher mot den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley vann Wonderboy sin senaste match mot  Jorge Masvidal via domslut på UFC 217.

Inför UFC Fight Night i Liverpool kan ni nu ta del av denna SUPERKAMPANJ som Betfair erbjuder. Betfair har boostat oddsen på en vinst för antingen Darren Till eller Stephen Thompson! Darren Till hade ett odds som tidigare låg på 2.30 – nu till helt fantastiska 12.00 gånger pengarna och Stephen Thompsons odds från 1.61 till hela 8.00 gånger pengarna.

För att ta del av denna exklusiva kampanj behöver ni bara följa instruktionerna nedan.

Kampanjen gäller enbart NYA kunder och via vår länk. Så här gör du för att ta del av den:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan och ange kampanjkoden ZSAM29
 • Gör en insättning på minst 100kr på ditt konto
 • Placera ett singelspel på marknaden Matchresultat att Darren Till eller Stephen Thompson vinner. Du får 12.00 på Till samt 8.00 på Thompson.
 • Den högsta och minsta kvalificerande insatsen är 100kr. Du kan placera ett spel med högre insats men endast 100kr kommer att räknas till det förhöjda oddset.

Regler och villkor

 • Du måste vara ny kund hos Betfair
 • Ditt spel måste placeras innan matchstart
 • Betfairs generella regler och villkor gäller
Läs mer
-19
Dana Sad
Dana Happy

UFC Liverpool: Stephen ”Wonderboy” Thompson accepterar matchen mot Till – här är hans krav

Efter timmar av ovisshet är det nu klart att morgondagens huvudmatch mot UFC Liverpool mellan welterviktarna Stephen ”Wonderboy” Thompson och Darren Till kommer bli av. Enligt MMA-reportern Ariel Helwani har Wonderboy och hans team ställt krav på Till inför mötet. Utöver att Till ska betala 30% av sitt gage till amerikanen ska han även väga in sig igen imorgon innan matchen. Till får du inte väga mer än 188 lbs.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Stephen ”Wonderboy” Thompsons far kritisk mot Darren Till

Hemmafightern Darren Till lyckades inte klara vikten under dagens officiella invägningar och därför är det fortfarande oklart att morgondagens huvudmatch mot Stephen ”Wonderboy” Thompson blir av. En som är starkt kritiskt mot Tills missade vikt är Thompsons far som i ett uttalande via Ariel Helwani tycker att det är dåligt gjort av Till att missa vikten, när det är han som utmanade Thompson från början.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

UFC Liverpool: Darren Till missar vikten med 3 lbs

Den brittiske welterviktaren Darren Till missade väga in sig under dagens officiella invägningar som ägde rum mellan 09.00 och 11.00 lokaltid. Trots det fick Liverpoolfightern en extra timme på sig att väga in sig. Enligt UFC ska han ha fått familjeproblem av något slag som gjort att han fick extra timmen.

När Till klev upp på vågen drygt 25 minuter senare så vägde han in på 174.5 lbs, dvs 3.5 lbs (ca: 1.60 kg) över maxgränsen för weltervikt. Till har inte fått någon möjlighet att väga in sig igen.

Det är ännu oklart om matchen mot Stephen ”Wonderboy” Thompson blir av. Enligt Ariel Helwani håller man på att komma överens om en deal.

Läkarna har godkänt Till och nu är det bara upp till Wonderboy att acceptera matchen.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC Fight Night 130: De ceremoniella invägningarna (Startar kl. 16:00)

I morgon kväll går UFC Fight Night 130 av stapeln i Liverpool, England där vi kommer få se en rad kända UFC-profiler göra sitt ytterst för att klättra på UFC-rankingen. I eftermiddag kommer de ceremoniella invägningarna för galan att äga rum.

Ni kan se dessa i videon ovan med start kl. 16:00.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

UFC Liverpool: Officiella invägningar och resultat

De officiella invägningarna för morgondagens UFC Liverpool äger rum under lördagsmorgonen som ni kan följa i klippet ovan. Nedan kan ni se resultaten

HUVUDKORT

 • Stephen Thompson (171) vs. Darren Till (174.5)
 • Neil Magny (171) vs. Craig White (171)
 • Arnold Allen (146) vs. Mads Burnell (146)
 • Jason Knight (146) vs. Makwan Amirkhani (146)
 • Claudio Silva (170) vs. Nordine Taleb (171)
 • Eric Spicely (186) vs. Darren Stewart (186)

UNDERKORT

 • Dan Kelly (186) vs. Tom Breese (186)
 • Brad Scott (171)vs. Carlo Pedersoli Jr. (170)
 • Gina Mazany (135) vs. Lina Lansberg (135)
 • Gillian Robertson (125) vs. Molly McCann (127)
 • Elias Theodorou (186) vs. Trevor Smith (186)
Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Nick Diaz vän om misstänkta misshandeln: ”Fake News”

Under fredagen arresterades den forne Strikeforce-mästaren Nick Diaz av Las Vegas-polisen och häktades för misstänkt kvinnomisshandel. Kort efter att nyheten om arresteringen kommit ut gick en av Nicks vänner ut på sociala medier och bedyrade sin väns oskuld.

Matt Staudt hävdar att offret är en kvinna som Nick känt under en längre tid och att hon är väldigt instabil som människa. Kvinnan ifråga ska ha stört Nick under en längre period genom att bland annat ringa till Nick och hans familj flera gånger dagligen.

If it wasn’t clear, I’ve got this guys back if he needs me always and completely. One of the best people I know, and that’s the truth, he just plays by his rules, views the world very differently than most and has been fucked constantly. Seeing how everything evolved here infuriates me. The news is out so better to address than not, and for my own sake, not really on his behalf. I’ve seen drunk guys get in Nick’s face and avoid serious injury because he’s a martial artist and a killer but knows that and he’s passed the point of needing to prove it. He doesn’t even act tough to people… There is no scenario where Nick would put his hands on anyone unless it was necessary self-defense, and then watch the fuck out. Moving on, the girl who is accusing him is the most deranged and insane I’ve met to date. She has been obsessed with and stalked Nick for maybe 2 years now. Suicide attempts, calls to his family from fake numbers, thousand of calls a day – yes thousands, showing up everywhere he goes following his story… He changed his number to get away but Vegas is small and they crossed paths again. She left their interaction feeling some type of way yesterday and put in a fake report to get even and have him arrested which she’s threatened to do many times before as well. I can’t even fully digest this whole thing because of how insane and wrong it is. If Nick’s at fault it is because he has chosen again and again and again not to make a police report against her like I’ve advised profusely in the past when she has hit him or broke his phone or broke into his place or stolen things from him or threatened suicide, etc. Everyone is going to think what they think when they see the news so it’s very important for me to at least put something out that is actually factual. #fakenews

If it wasn’t clear, I’ve got this guys back if he needs me always and completely. One of the best people I know, and that’s the truth, he just plays by his rules, views the world very differently than most and has been fucked constantly. Seeing how everything evolved here infuriates me. The news is out so better to address than not, and for my own sake, not really on his behalf. I’ve seen drunk guys get in Nick’s face and avoid serious injury because he’s a martial artist and a killer but knows that and he’s passed the point of needing to prove it. He doesn’t even act tough to people… There is no scenario where Nick would put his hands on anyone unless it was necessary self-defense, and then watch the fuck out. Moving on, the girl who is accusing him is the most deranged and insane I’ve met to date. She has been obsessed with and stalked Nick for maybe 2 years now. Suicide attempts, calls to his family from fake numbers, thousand of calls a day – yes thousands, showing up everywhere he goes following his story… He changed his number to get away but Vegas is small and they crossed paths again. She left their interaction feeling some type of way yesterday and put in a fake report to get even and have him arrested which she’s threatened to do many times before as well. I can’t even fully digest this whole thing because of how insane and wrong it is. If Nick’s at fault it is because he has chosen again and again and again not to make a police report against her like I’ve advised profusely in the past when she has hit him or broke his phone or broke into his place or stolen things from him or threatened suicide, etc. Everyone is going to think what they think when they see the news so it’s very important for me to at least put something out that is actually factual. #fakenews

Ett inlägg delat av ᴍɪɢʜᴛʏ ᴍᴀᴛᴛ (@mightymatt)

Nick sitter häktad på Clark County Detention Center i väntan på förhör som kommer att äga rum under lördagen. Borgen är satt på 18 000 dollar (ca: 158 000 kr).

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Nick Diaz häktad – misstänks för misshandel

Den forne UFC-fightern Nick Diaz ska enligt flera amerikanska MMA-sidor blivit anhållen av polis och sitta häktad i Las Vegas. Källor till den ansedda sidan MMAFighting.com bekräftar uppgifterna att Nick är häktad för misstänkt misshandel. Enligt polisanmälan ska Nick strypt en kvinna som han haft någon form av förhållande med.

Källor till TMZ berättar att kvinnan och Nick haft ett brokigt förhållande under flera år. Under fredagen ska Nick tryckt ned kvinnan och strypt henne efter att ha tagit kokain. Offret ska ha förts till sjukhus, det är dock ännu oklart hur stora skadorna är.

Enligt MMAJunkie ska totalt 12 polisbilar tillkallats till den påstådda brottsplatsen där Nick ska ha gjort motstånd under gripandet.

Nick har inte tävlat sedan mötet med Anderson Silva i januari 2015, en match som Silva vann via domslut men efter matchen testade båda fighters positivt för dopning och resultatet ändrades till No Contest. Nick testade positivt för marijuana och stängdes av först i fem år, det straffet ändrades till 18 månaders avstängning efter att Nick överklagat domen.

Borgen är satt till 18 000 dollar (ca 158 000 kr) och förhör kommer hållas under lördagen.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Bellator 200: Resultat

Bellator 200 ägde rum under fredagen i London, England, där huvudmatchen var en titelmatch i mellanviktsklassen mellan Gegard Mousasi och mästaren Rafael Carvalho. Nedan kan ni se de fullständiga resultaten från galan.

HUVUDKORT

 • Gegard Mousasi besegrar Rafael Carvalho via TKO (slag) – 3:35 Rond 1
 • Michael Page besegrar David Rickels via submission (verbal submission) – 0:42 Rond 2
 • Aaron Chalmers besegrar Ash Griffiths via submission (giljotin) – 1:55 Rond 1
 • Mike Shipman besegrar Carl Noon via TKO (slag) – 0:11 Rond 1
 • Kate Jackson besegrar Anastasia Yankova via enhälligt domslut (30-26, 30-26, 30-27)
 • Phil Davis besegrar Linton Vassell via KO (huvudspark) – 1:05 Rond 3

UNDERKORT

 • Jahreau Shepherd besegrar Marcin Zywica via TKO (referee stoppage) – 5:00 Rond 1
 • Walter Gahadza besegrar Kent Kauppinen via submission (rear-naked choke) – 2:04 Rond 2
 • Amir Albazi besegrar Iuri Bejenari via submission (rear-naked choke) – 3:21 Rond 1
 • Charlie Leary besegrar Tom Green via TKO (slag) – 4:58 Rond 2
 • Charlie Ward besegrar Martin Hudson via TKO (slag) – 2:23 Rond 1
 • Pedro Carvalho besegrar Daniel Crawford via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)
 • Anatoly Tokov besegrar Vladimir Filipovic via submission (giljotin) – 0:56 Rond 1
 • Costello van Steenis besegrar Kevin Fryer via TKO (slag) – 1:27 Rond 1
 • Mike Ekundayo besegrar Tom Mearns via TKO (skada) – 1:02 Rond 2
Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Bellator 200: Gegard Mousasi besegrar Rafael Carvalho – krönts till ny mellanviktsmästare

Gegard Mousasis flytt över till Bellator har betalt sig. Dels är han en av organisationes bäst betalda fighters, ikväll besegrade han Rafael Carvalho och är numera Bellators nya mellanviktsmästare.

Han gjorde det genom teknisk knockout i den första ronden. Mousasi fick ned matchen relativt snabbt på marken och kunde till slut att slå ut Carvalho. Mousasi är nu 44–6–2 i sin gedigna MMA-karriär och har besegrat sina motståndare på följande sätt, 24 genom knockout, 12 genom submission samt 8 genom domslut.

Läs mer
+8
Dana Sad
Dana Happy

Bellator 200: Michael ”Venom” Page vinner på hemmaplan

Den spektakulära Michael ”Venom” Page (13-0) fortsatte i dag sin 13-matcher långa vinstrad när han besegarde David Rickels.

I den första ronden såg britten ut att ha väldigt roligt, då han träffade Rickels med flertalet slag och lekte runt med sin motståndare i ringen. Publiken inne i arenan älskade vad hemmasonen bjöd på och Rickels blev även golvad en gång under den första ronden.

I början av den andra ronden valde Rickels att själv avbryta matchen, då han blev träffad och skadad av ett av MVPs slag och menade på att han inte han någon syn kvar på ena ögat.

Ett snöpligt slut på en oerhört underhållande match. I intervjun efter matchen valde MVP att hylla publiken i hemmastaden London som den bästa i världen. Han valde även att dedikera vinsten till hans kusin som gick bort i en skjutningsolycka tidigare under året.

Här kan ni se när Michael ”Venom” Page hyllar Zlatan Ibrahimovic.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy