24 juli, 2024
Nyheter

UFC 229: Rekordstor efterfråga för galan

Av

Jonathan Damm

28/08/2018
Conor McGregor glad efter vinst i oktagonen

Nyligen stod det klart att UFCs forne lättviktsmästare, Conor McGregor, skulle göra sin comeback till MMA sedan han mötte Floyd Mayweather i en boxningsmatch i augusti förra året. I sin retur kommer McGregor att ta sig an UFCs nuvarande lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov och matchen kommer att vara huvudmatch på UFC 229. Sedan matchen utannonserades har ett stort intresse genererats då biljetterna ska ha sålt slut på endast ett fåtal minuter och intresset för galan beräknas vara det näst högsta någonsin sedan UFC 205.

Hos en av de amerikanska försäljarna av andrahandsbiljetter, Stubhub, var genomsnittspriset på biljetter för galan på 935$ den 23:e augusti medan hos en annan andrahandsförsäljare, Seat Geek, låg det genomsnittliga priset på 1000$. Dessa genomsnittliga priser på andrahandsbiljetter är de näst högsta någonsin sedan UFC 205, där McGregor gick sin senaste match i MMA.

Den 27:e augusti låg det lägsta priset för andrahandsbiljetter på 636$ för en biljett och 726.5$ styck för två stycken tillsammans. Stubhub visar även statistik som pekar på att majoriteten av köparna kommer från USA men att 35% av dess försäljningar för biljetterna till UFC 229 ändå går till andra länder än USA. Bland dessa 35% är en övervägande del från Kanada, Storbritannien, Irland och Ryssland där Irland står 5% av köpta biljetter och Ryssland 3%.

UFC 229 kommer att äga rum den 7:e oktober i Las Vegas, USA och galans huvudmatch kommer att stå mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov.


Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Paddy Pimblett och Leon Edwards får specialkläder inför UFC 304
🥊 UFC 304 i Manchester närmar sig
Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”

Här kan du söka!

Search