daniel cormier två ufc bälten

UFC 230: Eftertankar – Daniel Cormier gjorde vad som förväntades av honom

Jaser Davari

Madison Square Garden, New York. Det var ett hårt skadedrabbat kort som hade tappat ett flertal högprofilerade fighters. UFC gjorde sitt bästa för att rädda kortet och lyckades i slutändan trots allt sätta samman ett hyfsat matchkort. Kommentatorer denna afton var Jon Anik, Joe Rogan och Paul Felder. Det var en stabil laguppställning. 

UNDERKORT

265 lbs. Adam Wieczorek vs. Marcos Rogerio de Lima 

Den långe polacken Adam Wieczorek hoppade in på kort varsel mot den hårdslående brassen Marcos Rogerio de Lima. Det blev en ganska behaglig resa för de Lima som tog hem ett enhälligt domslut i en ganska händelsefattig match. Enkla nedtagningar och toppkontroll var allt som krävdes.

145 lbs. Shane Burgos vs. Kurt Holobaugh 

Hemmafightern Shane Burgos ställdes mot den tuffe Kurt Holobaugh i kvällens andra match. Det var två kraftfulla och riskbenägna strikers som möttes i oktagonen. Just detta återspeglade sig i fighten. De två utbytte hårda träffar och ingen backade. Holobaugh träffade med en hård träff som fällde Burgos till marken. Han var dock inte värre träffad än att han kunde applicera en tight armbar som tvingade Holobaugh att klappa vid 2.11 av rond 1. 

155 lbs. Matt Frevola vs. Lando Vannata 

Hemmafightern Matt Frevola ställdes mot den kreative strikern Lando Vannata  i en match med potential. Vi bjöds på högt tempo och god underhållning från första stund. Första ronden tog Frevola hem. Andra ronden gick till Vannata som var nära att hitta ett avslut. Tredje ronden blev väldigt jämn och domarna hade en tuff uppgift framför sig när de skulle utse en vinnare. Så pass tuff att två domare ansåg att det inte var möjligt att utse en segrare. Oavgjort. 

170 lbs. Lyman Good vs. Ben Saunders

Lyman Good hade publiken på sin sida när han tog sig an veteranen Ben Saunders som hoppade in på kort varsel. Good är en explosiv, hårdslående och väldigt stark fighter. Tidigt i rond nummer ett hamnade de i clinch och Good avlossade några stenhårda uppercuts av vilka den sista träffade klockrent på hakan. Saunders föll till marken och efter några hammerfists tvingades Herb Dean kliva in och rädda Saunders. Lyman Good vann via KO vid 1.32 av rond 1. Fin seger men Ben Saunders bäst-före-datum har passerat för länge sedan. 

145 lbs. Julio Arce vs. Sheymon Moraes

Julio Arce är en wellrounded fighter med fin boxning och solid grappling. Han ställdes mot den kraftfulle brasilianske kickboxaren Sheymon Moraes. Den explosive brassen fällde tidigt Arce med en hård höger. Hemmafightern överlevde och lyckades vända ronden genom att ta rygg och kontrollera Moraes. Även i slutet av rond 2 fick brassen en nedslagning men Arce överlevde än en gång. I sista ronden kontrollerade Moraes skeendet i oktagonen utan att förta sig och säkrade därigenom segern vi delat domslut. Den domare som gav Moraes segern med 30-26 behöver ett par nya glasögon. Att Moraes fick segern var dock helt i sin ordning. 

125 lbs. Roxanne Modafferi vs. Sijara Eubanks 

Roxanne Modafferi (#7) är en wellrounded och mycket erfaren fighter med 37 matcher på sitt record. SijaraEubanks (#4) är en farlig nybörjare med ett record på 4-2. Hon är en atletisk och explosiv grappler. Hon är dessutom en ’viktmissare’. Själva fighten höll högt tempo och var ganska underhållande. Samtliga domare gav segern, med 30-27, till Sijara Eubanks

145 lbs. Jason Knight vs. Jordan Rinaldi 

Jordan Rinaldi är en skaplig grappler som tog klivet ned från lättvikt till fjädervikt. Där välkomnades han av Jason Knight. En duktig och riktigt tuff fighter som har haft det motigt på sistone. Första ronden blev tyvärr inget undantag. Knight blev nedtagen och tvingades jobba från rygg under merparten av ronden. Andra ronden blev än värre. Rinaldi tog tidigt ned Knight och tog rygg. Därifrån kontrollerade han återstoden av ronden. Tredje ronden blev, mer eller mindre, en kopia av rond 2. Rinaldi tog rygg på Knight och kontrollerade ronden. Det räckte till en imponerande seger för Rinaldi i fjäderviktsdebuten. Knight inkasserade sin fjärde raka seger och kan möjligen komma att bli tvungen att se sig om efter ett nytt jobb. 

HUVUDKORT

185 lbs. Israel Adesanya vs. Derek Brunson 

I den första fighten på huvudkortet fick vi se den obesegrade supertalangen Israel Adesanya (#9) ta sig an den mycket farlige veteranen Derek Brunson (#6). Amerikanen är en explosiv och hårdslående brottare som skulle innebära ett nytt och mycket tufft test för den kaxige Nya Zeeländaren. Brunson visade tidigt att han inte ville stå upp med Adesanya. Han gick för upprepade nedtagningsförsök men Adesanyas försvar såg riktigt bra ut och han höll fighten stående. Där finns det få som kan mäta sig med honom, vilket han visade när han, lugnt och avslappnat, pricksköt tills dess att Herb Dean tvingades kliva in och rädda Brunson. Israel Adesanya vann via TKO vid 4.51 av första ronden. 

185 lbs. Jack Marshman vs. Karl Roberson 

Walesaren Jack Marshman fick chansen att fightas på huvudkortet när han ställdes mot amerikanen Karl Roberson. Marshman är en tuff och hårdslående brawler med medioker brottning och grappling. Roberson är en kraftfull southpaw-kickboxare med hyfsade ’submission skills’. Amerikanen såg vass ut. Han är snabb, teknisk och slår hårt. Han jobbade främst från utsidan med fin avståndskontroll och träffade med hårda slag och sparkar. Två taktiska nedtagningar visade på bra fight-IQ för att endast ha gått 7 matcher. Roberson tog en säker poängseger och skaffade sig samtidigt nyttig oktagonerfarenhet. 

185 lbs. David Branch vs. Jared Cannonier 

David Branch (#7) skulle ha mött Jacare Souza men när denne flyttades upp på kortet så fick han nöja sig med den sena inhopparen Jared Cannonier. Det är dock ingen ofarlig motståndare så det gäller att inte underskatta den explosive strikern. Cannonier gjorde dessutom debut i mellanvikt efter att ha tävlat i såväl tungvikt som lätt tungvikt. Branch hade respekt för utmanarens slagkraft och jobbade hårt för nedtagningar. Han fick dock inte mycket uträttat och Cannonier försvarade bra. Tidigt i rond två träffade Cannonier med en stenhård höger som sänkte den högt rankade motståndaren. Därefter klev han in och avslutade med tung ground-and-pound. Imponerande vinst för den nederlagstippade inhopparen. 

185 lbs. Chris Weidman vs. Ronaldo Souza 

Co-main event bjöd på ytterligare en intressant fight i mellanvikt. Den f.d. mästaren Chris Weidman (#3) tog sig an den livsfarlige Ronaldo Souza (#5). Vi fick se en intensiv och svängig första rond mellan två högkompetenta fighters. Det fortsatte på inslagen väg och intensiteten bara steg. Det var en underbar match och båda fighters bjöd på stor underhållning. Tredje ronden var ett veritabelt krig. Weidman såg ut att ha ett litet övertag men den kraftfulle brassen men Jacare visade stort hjärta och pressade oavbrutet. Det betalade sig i mitten av rond 3 när han fällde Weidman med en rak höger. Amerikanen var helt borta när han föll och Jacare tog en fin skalp när han avslutade den nummer 3-rankade Weidman. Domarinsatsen kom tyvärr att överskugga det fina avslutet en aning. Jacare tvingades vädja till domaren för att denne skulle stoppa matchen. Det är trist att sådant ska inträffa på den här nivån men det är nog dessvärre något vi tvingas leva med. 

265 lbs. Daniel Cormier vs. Derrick Lewis 

I kvällens huvudmatch fick vi se mästaren Daniel Cormier (C) försvara sin titel mot den nederlagstippade, men alltid farlige, Derrick Lewis (#2). Cormier tog tidigt ner Lewis och jobbade med tung toppkontroll. Även i andra ronden fick mästaren en tidig nedtagning och det dröjde inte länge innan han hade tagit rygg på Lewis och därifrån jobbade han in en tight rear-naked choke. Den regerande mästaren visade prov på överlägsen brottning och grappling när han, mer eller mindre, utklassade utmanaren. Efter 2.14 av rond 2 hade han försvarat sitt bälte.

SAMMANFATTNING

Detta blev en ganska trevlig kväll trots allt. Vi hade inte alltför högt ställda förväntningar på den skadedrabbade galan. Underkortet var okej och bjöd på några trevliga matcher. Mellanviktaction var vad som präglade kvällen. En rad fina insatser och god underhållning från en och samma viktklass. 

Israel Adesanya vann igen. Han visade förbättrat nedtagningsförsvar och lät sin excellenta striking tala när han avslutade sjätterankade Derek Brunson vid 4.51 av första ronden. Den giftige strikern närmar sig onekligen en titelchans i den tuffa divisionen. Lägg till $50,000 i bonus så får vi säga att han hade en ganska bra kväll. 

Jared Cannonier fick chansen att hoppa in på kort varsel och gå match på huvudkortet. Det var hans debut i mellanvikt och han gjorde en mycket stark insats när han avslutade nummer 6-rankade David Branch i rond 2. Utöver den imponerande vinsten belönades han med $50,000 i bonus för det fina avslutet. 

Jacare Souza tog en mycket imponerande vinst genom att avsluta den favorittippade Chris Weidman via slag. Den världsberömde submissionspecialisten är vid 38 års ålder farligare än någonsin och ännu en gång blandar han sig i titeldiskussionen. Souza och Weidman fick $50,000 vardera för Fight of the night, vilket var mycket välförtjänt efter den otroliga matchen. 

Daniel Cormier gjorde vad som förväntades av honom. Han använde sin fina brottning och grappling för att avfärda Derrick Lewis. Det var spel mot ett mål och han behövde bara 7 minuter på sig för att säkra segern. Han sägs dessutom ha fått riktigt bra betalt för besväret. Bara att gratulera den välmående mästaren. 

_______________________ 

Kimuraredaktionen 

 

0
Dana Sad
Dana Happy

DWCS vecka 2: Matchkort och Invägningsresultat

Alexander Clausson

Under säsongspremiären av ‘Dana White’s Contender Series’ delades tre kontrakt med världens största MMA-organisation ut. Under natten till onsdagen kommer tio nya kombatanter kliva in i buren för att försöka imponera på Dana White och UFCs ‘matchmakers’.

Stråviktare från Cage Warriors på kortet

I galans huvudmatch kommer amerikanerna Joe Pyfer (7-1) och Dustin Stoltzfus (12-1) göra upp. Den sistnämnda kommer kliva in i buren med nio raka segrar i ryggen.

På kortet återfinns också ‘Cage Warriors’ Cory Mckenna. 20-åringen från England har gått samtliga av sina professionella MMA-matcher i organisationen och står med ett matchfacit som lyder 4-1-0. Under onsdagsnatten kommer amerikanskan Vanessa Demopoulos (5-1-0) stå för motståndet.

DWCS: Matchkort och invägningsresultat

Nedan följer hela matchkortet samt invägningsresultatet. Samtliga utövare vägde in på förutbestämd vikt. Via ‘MMA Junkie’

 • Joe Pyfer (185.5) vs. Dustin Stoltzfus (184.5)
 • Brady Huang (135.5) vs. Adrian Yanez (135.5)
 • Vanessa Demopoulos (116) vs. Cory Mckenna (116)
 • T.J. Laramie (146) vs. Daniel Swain (145.5)
 • Anthony Adams (184.5) vs. Impa Kasanganay (185)
Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy
Luke Rockhold öppen träning

Luke Rockhold är inte redo att lägga handskarna på kanvasen

Alexander Clausson

UFCs tidigare mellanviktsmästare, Luke Rockhold, har inte gått en match sedan juli 2019. Efter sin senaste match var amerikanen osäker på en om han skulle lägga handskarna på kanvasen eller inte. Under ett samtal med ESPN berättade dock Rockhold att han kommer fortsätta.

“Det känns bra att fokusera på andra saker”

Den tidigare mellanviktsmästaren har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. I juli 2019 genomförde Rockhold sin debut i divisionen för lätt tungvikt. Motståndaren, Jan Blachowicz, tog hem segern via slag i matchens första rond.

Under en intervju med ‘MMA Fighting’ förra året berättade Rockhold att han inte ville ge ett definitivt besked, huruvida han skulle fortsätta med karriären eller inte.

My head is content where I’m at right now. I’ve done a lot of things in the sport. I’m not trying to be a headline maker. I’m not trying to say I’m going to retire and then want to come back. I don’t like to close doors on things in life.

Rockhold berättade även att han inte längre hade samma passion för sporten och att han var exalterad över att upptäcka andra delar av livet.

Right now, I’m just happy not fighting. It feels good to focus on other thing. Fighting takes a lot. I’ve done it, I’ve been to the top of the game. I just don’t have the same passion, the hunger for it at this point. I’m excited to go in other realms of life. I know I have a lot of fans out there. I’m sorry I’m not fighting but you never know.

“Återvänder för att jag känner för det”

Rockhold blev UFCs mellanviktsmästare 2015, genom att besegra den dåvarande mästaren Chris Weidman. Tiden som mästare blev relativt kortvarig för amerikanen, som förlorade bältet till Michael Bisping matchen därpå.

Under en nygjord intervju med ESPN berättade amerikanen att han tänker fortsätta med sporten. Rockhold gav även en kort, men koncis, motivering till valet.

Because I felt like it

Rockhold står med ett totalt matchfacit som lyder 16-5-0.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
Inför UFC 252: Återupplev Sean O’Malley vs Eddie Wineland

Alexander Clausson

Till helgen väntar nästa numrerade UFC-event och i vanlig ordning har organisationen släppt ett antal matcher på sin ‘Youtube’-kanal, med syfte att marknadsföra galan. Ovan kan läsaren ta del av Sean O’Malleys match mot Eddie Wineland, som ägde rum tidigare i år.

UFC 252: Matchkort

Nedan kan läsaren ta del av matchkortet till UFC 252, som kommer äga rum natten till söndag svensk tid.

Huvudkort

 • Titelmatch i Tungvikt: Stipe Miocic vs. Daniel Cormier
 • Bantamvikt: Sean O’Malley vs. Marlon Vera
 • Tungvikt: Junior Dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik
 • Bantamvikt: John Dodson vs. Merab Dvalishvili
 • Lätt-Tungvikt: Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba

Underkort

 • Lättvikt: Jim Miller vs. Vinc Pichel
 • Stråvikt: Ashley Yoder vs. Livia Renata Souza
 • Tungvikt: Chris Daukaus vs. Parker Porter
 • Stråvikt: Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

Tidigt underkort

 • Fjädervikt: Herbert Burns vs. Daniel Pineda
 • Fjädervikt: T.J Brown vs. Daniel Chavez
Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Jorge Masvidal vill gå titelmatch igen – utmanas av Leon Edwards

Ralph Nordahl

Vid UFC 251 i juli fick Jorge Masvidal till slut sin titelmatch mot welterviktsmästaren Kamaru Usman. Det slutade dock med förlust men han är redan på jakt efter en andra titelchans. Någon som dock vill möta honom innan det är Leon Edwards.

Efter en stark första rond fick Masvidal se sig dominerad av Usman som kunde vinna klart via enhälligt domslut.

Efter matchen var Masvidal snabb med att säga att han kommer göra nödvändiga förändringar och återvända och att ett fullt träningsläger kommer göra att han presterar bättre vid nästa titelchans då han tog matchen på kort varsel. Nu efter nästan en månad jagar Masvidal en andra titelchans:

Skadan som Masvidal hänvisar till är Usmans potentiellt brutna näsa. Efter matchen har Usman också blivit medicinskt avstängd i upp till 6 månader om han inte skulle bli friskförklarad efter UFC:s näsröntgen.

Masvidal kom ur matchen oskadad och vill gå rematch eller låta “divisionen fortsätta” vilket kan betyda en match mot någon annan. Detta har fått Leon Edwards att utmana Masvidal.

Edward (18-3) har just nu 8 raka segrar där han senast besegrat Rafael dos Anjos (enhälligt), Gunnar Nelson (delat) och Donald “Cowboy” Cerrone (enhälligt) via domslut.

Innan förlusten mot Usman avslutade Masvidal (35-14) Nate Diaz (TKO) och Ben Askren (knockout).

Läs mer
+8
Dana Sad
Dana Happy

UFC 252: Countdown

Ralph Nordahl

Denna helg kommer vi äntligen få se tungviktsmästaren Stipe Miocic gå trilogimatch mot forne dubbelmästaren Daniel Cormier vid UFC 252 i Las Vegas. På galan kommer vi även få se den mycket lovande Sean O’Malley möta Marlon Vera samt forne tungviktsmästaren Junior dos Santos möta Jairzinho Rozenstruik. Inför detta har UFC släppt sin ‘Countdown’-video där vi får följa med dessa fighters i förberedelserna inför galan.

Ni kan se denna i sin helhet i videon ovan.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Zabit Magomedsharipov kommer inte fightas den 29 augusti

Ralph Nordahl

UFC-fjäderviktaren Zabit Magomedsharipov säger att han har återvänt till Ryssland och kommer inte längre fightas på UFC-galan den 29 augusti.

Magomedsharipov var tänkt att möta Yair Rodriguez i galans huvudmatch i Las Vegas. Tråkigt nog blev Magomedsharipov utan motståndare då Rodriguez skadat sig under sitt träningsläger. Fighters som Calvin Kattar har erbjudit sig att hoppa in på kort varsel men istället ville Magomedsharipov fokusera på en möjlig titelmatch mot fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski.

Det verkar dock nu som att ryssen inte kommer möta någon alls på galan och han skriver följande via Instagram:

Zabit Magomedsharipov: As-salamu ‘alaykum greetings to all! I want to inform you that my fight on August 29 will not be. Rodriguez jumped out of the top 5 to replace anyone. Fighting those who are even lower in the rankings is a step back. I asked for either a belt fight or a fight with some interesting opponent with a name. There were no offers, so we turn off our camp and return to Russia. For the second time in a row @ufc breaks off preparation at the final stage. Thanks to everyone who supported and waited for this fight. The team and I did our best.

Magomedsharipov har 18-1 i record.

Läs mer
-4
Dana Sad
Dana Happy
Derrick Lewis vs Curtis Blaydes

Derrick Lewis och Curtis Blaydes vill mötas härnäst

kimura

Derrick Lewis har redan flest knockouts i UFC:s tungviktshistoria  men tror sig bli än mer farlig nästa gång han kliver in i oktagonen om han går ner lite i vikt.

Houstonsonen fightades i huvudmatchen för UFC Vegas 6 i helgen där han avslutade Aleksei Oleinik i andra ronden. Inför matchen hade Lewis ökat sin träning och även om han vägde in sig på 265 lbs såg han ut att vara i bättre fysisk form än i nästan någon av sina tidigare UFC-matcher.

Lewis sade följande i post-fight presskonferensen enligt MMA Fighting:

I owe it to the fans. I owe it to everyone that supports me. I got to really take it more serious than what I have been.

Lewis hoppas nu bli än mer dedikerad till sin träning och planerar gå ner 12-20 lbs ytterligare innan han tävlar igen:

I’ve really been eating whatever I want and just been training a lot longer than 30 minutes this camp. We’ve just been training a lot more. I’ve still been eating bass [fish], still been eating Popeye’s and stuff like that. Just been training more. For sure, I’ll be a lot quicker, a lot more agile, a lot more aggressive and everything.

I for sure have to get down 15, 20 pounds to feel comfortable in there, and you really will see something scary out of me for sure.

Möter Blaydes härnäst?

Som 4:e rankad i tungviktsklassen vet Lewis att han har många alternativ. Han har nämnt namn som Francis Ngannou och Alistair Overeem men han hade knappt lämnat oktagonen innan Curtis Blaydes utmanat honom:

Lewis blev tillfrågad hur han såg på en match mot Blaydes och han lät minst sagt intresserad:

That’d be perfect to fight Curtis next. All he’s going to do is try to grab me and hold me and try to win a decision. He’s not going to try to finish me. If he do try to finish me, that’s fine, but I do believe I can take Curtis down and punish him on the ground.

Yeah, put that on the headline. Make the headlines, go ahead. Type it. That’s headlines right there. I’m going to take Curtis Blaydes down and finish him.

Blaydes var snabb med att acceptera matchningen även om han inte häll med om Lewis resonemang:

Lewis har (24-7) i record och har tre raka segrar bakom sig då han tidigare besegrat Ilir Latifi via enhälligt domslut och Blagoy Ivanov via delat domslut.

Blaydes (14-2) har i sin tur fyra raka segrar där han senast besegrat Alexander Volkov via enhälligt domslut och dessförinnan både Junior dos Santos och Shamil Abdurakhimov via TKO.

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy

Veteranmötet mellan Mike Tyson Vs. Roy Jones Jr. uppskjutet till november

Johan Lorentzon

Möte den 12:e september mellan boxningsveteranerna Mike Tyson och Roy Jones Jr. är uppskjuten.

Det var många som såg fram emot att se boxningslegenden Mike Tyson kliva in i ringen igen trots sin ålder på 54 år. När det sedan uppdagades att Tyson var bokad att möta en annan legend i Roy Jones Jr. skapades det en hel del buzz runt om i världen. Möte skulle gå av stapeln den 12:e september och vara en uppvisningsmatch legenderna mellan.

Nu verkar det emellertid som om mötet är uppskjutet enligt Mike Coppinger på The Athletic. Det nya datumet ska enligt honom vara den 28 november.

The exhibition between Mike Tyson and Roy Jones Jr., scheduled for Sept. 12 in Carson, California, has been postponed, sources tell The Athletic. The new tentative date for the event is Nov. 28

Uppskjutet för att maximera intäkterna

Enligt ”The Ring” så är det Tysons team som vill skjuta på eventet till senare i år för att maximera intäkterna. Det finns fortfarande också frågetecken runt dopingtester och huruvida de båda ska användas huvudskydd under matchen. En uppvisningsmatch är i princip en sparringmatch för publik så det finns även där frågetecken hur hårt de båda boxarna ska gå på varandra. Vi pratar ju trots allt om två gamla boxare som är över 50 år gamla båda.

Läs mer
-1
Dana Sad
Dana Happy
Floyd Mayweather vs Dana White(1)

Dana White öppnar upp för ett nytt samarbete med Floyd Mayweather

Johan Lorentzon


Senaste gången Floyd Mayweather och UFC samarbetade tjänades det stora pengar och nu öppnar Dana White upp för ett nytt samarbete med den legendariske boxaren.

Det har gått tre år sedan Floyd Mayweather och Conor McGregor möttes i boxningsringen. Under åren har det hintats om att ett returmöte mellan de två ska ske i oktagonen. Något som UFCs VD Dana White säkerligen slickat sig runt munnen om då pengarna att tjäna där skulle vara sanslösa. Inga papper har dock skrivits på och ett samarbete verkar ännu vara långt borta.

White berättar nu för TMZ att både han och Mayweather är intresserade av ett nytt event och att det är fullt möjligt, men att det skulle innebära något annat än ett returmöte mellan Mayweather och McGregor. Conor McGregor är för närvarande officiellt pensionerad och Dana White säger att han kommer gå vidare utan honom.

“I know [Mayweather] would rematch Conor McGregor, but I don’t know if you heard about this, but Conor McGregor’s retired,”

“When I’m doing things right now and running business, I don’t even think about Conor. Conor is retired. As of right here now today, Conor is retired until Conor tells me differently, I’m not trying to make any fights for Conor.”

Största Pay-Per-View-eventet någonsin

UFC tjänade enligt källor närmare 700 miljoner dollar (6 093 570 000 svenska kronor) på boxningsmötet mellan stjärnorna och det ska enligt White vara det största Pay-Per-View-eventet någonsin då hela 6-7 miljoner köpte galan.

Det är oklart vad Dana White och Mayweather har i åtanke, men det är ju inte helt omöjligt att Conor McGregor kommer tillbaka från sin pension för ett returmöte. Konstigare saker har ju hänt i MMA-världen.

Läs mer
-7
Dana Sad
Dana Happy

Robbie Lawler ryktas hoppa in och möta Neil Magny

Johan Lorentzon

I lördags uppdagades det att Geoff Neal tvingats hoppa av sin match mot Neil Magny på grund av hälsoskäl. Den hårt slående Robbie Lawler hoppar nu in som ersättare för Neal.

Geoff Neal har legat på sjukhuset i flera dagar under kritiska förhållanden och detta innebar att han blev tvungen att ställa in sitt möte mot Neil Magny som var bokad den 29:e augusti.

Neal berättar själv på instagram mer om detaljerna av sin situation.

“It’s really hard to try to find an eloquent way to say “I almost died.”

“So screw it.. I almost died,”

“This really put alot of things into perspective for me. Never did I ever think I would be hooked up to a dialysis machine before my 30s.”

“Everything was going well for me. Was training everyday, making money at work, just signed a contract for a huge fight, then BOOM, life hit me with a check hook. I’m just glad to be home after having to spend 1 week in the ICU. Stay healthy out there y’all and listen to your body at all times.”

Hoppar in på kort varsel

Enligt flertalet källor kommer nu istället Robbie Lawler hoppa in på kort varsel och möta Neil Magny den 29:e augusti på UFC Apex i Las Vegas. Den före detta mästaren har inte gått match sedan 2019 när han förlorade mot Colby Covington på enhälligt domslut. Magny har däremot varit aktiv och har två raka vinster mot Anthony Rocco Martin och Li JingLiang.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.