Nyheter

UFC 235: Johnny Walker ersätter OSP – möter Misha Cirkunov

rykte

Johnny Walker får sin vilja igenom och ersätter en skadad Ovince St-Preux UFC 235. Han ställs mot Misha Cirkunov, detta rapporterar MMAFighting och bekräftas av Walker själv genom Facebook.


Ovince St-Preux gjorde sig redo för sin 19 match under UFC-fanan, men en skada satte stopp för de planerna. UFCs nya lätta-tungvikts-tillskott, Johnny Walker, var inte sen med att erbjuda sig att kliva upp igen.

Walker gick sin senaste match för ca 1,5 vecka sedan. Under UFC Fortaleza ställdes den karismatiske fightern mot Justin Ledet och vann matchen genom knockout redan efter 15 sekunder. En skadefri Walker sade i post fight-intervjun att han var redo att gå match redan samma kväll, om någon skulle dra sig ur. Walker har endast gått två matcher under UFC-fanan och han har vunnit båda på spektakulärt sätt. I hans senaste match var det en så kallad spinning backfist som avslutade matchen och i hans UFC-debut mot Khalil Rountree Jr. var det en armbåge som släckte lyset på amerikanen.

Walker har ett MMA-facit på 16–3 och har vunnit åtta matcher på raken. Han har besegrat sina motståndare på följande sätt, 13 genom knockout, 2 genom submission samt 1 vinst genom domslut.

Cirkunov gick sin senaste match mot Patrick Cummins under ’UFC Fight Night: Volkan vs. Smith’ och besegrade den tuffe MMA-brottaren genom arm-triangle choke redan i den första ronden. Han har tävlat i UFC sedan 2015 och har hunnit med att gå sju matcher, han har vunnit fem av dessa. Han har ett MMA-facit på 14-4 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, fyra genom knockout, åtta genom submission samt två vinster genom domslut.

Matchkortet

Nedan kan ni se det rådande matchkortet för galan:

HUVUDKORT

UNDERKORT

TIDIGT UNDERKORT (Fight Pass)

Vem vinner matchen?

Visa resultat

Föregående artikel

Kelvin Gastelum förklarar märkena i ansiktet inför UFC 234

Nästa artikel

Nick Diaz vill inte möta Anderson Silva igen: ”I just want to party”

Skriven av

Vicktor Winquist

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök