Video
UFC 245: Marlon Moraes besegrar Jose Aldo via delat domslut

Jaser Davari

Den forne titelutmanaren Marlon Moraes (23-6-1 MMA, 5-2 UFC) tog en fin seger när han under nattens UFC 245 lyckades besegra den forne bantamviktsmästaren Jose Aldo. Efter tre intensiva ronder får Moraes vinsten via delat domslut.

I början av första ronden fick Moraes in en fin huvudspark som skakade om Aldo, men den forne mästaren återhämtade sig snabbt.

Aldo satte hög press på Moraes under hela matchen och fick in många fina slag. I den andra ronden tog Aldo över matchen med sin ständiga press, som gjorde att Moraes ständigt befann sig på bakfoten.

Den tredje ronden var den jämnaste i matchen, där båda fighters hade sina ögonblick, men inget som kändes avgörande.

Moraes vann till slut matchen via delat domslut med domarsiffrorna 29-28, 28-29, 29-28.

-10
Dana Sad
Dana Happy
Conor McGregor Manny Pacquiao boxning

Conor McGregor återvänder till boxning – möter Manny Pacquiao

kimura

Den forne UFC-mästaren Conor McGregor återvänder till boxningsvärlden. Enligt egen utsago ska han möta Manny Pacquiao härnäst.

Conor McGregor vs Manny Pacquiao i Mellanöstern

Efter att ha varit i blåsväder de senaste veckorna verkar det som att den forne dubbla UFC-mästaren Conor McGregor är på väg tillbaks till kampsporten igen. Denna gång är det en boxningsmatch som väntar irländaren.

Enligt ett Twitter-inlägg från McGregors officiella konto ska han ta sig an den flerfaldige världsmästaren Manny Pacquiao härnäst. Matchen kommer att äga rum någonstans i Mellanöstern. När den skulle äga rum framgick inte av inlägget.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Kimura tippar: UFC 253 (uppdaterad)

Tim Tebras

Helgen var god mot MMA-fans och tippare. Lördagsnattens Fight Night hade det mesta. En högoktanig rivalmatch. En oavgjord match. Succé för en svensk virvelvind, fina avslut och mycket annan toppklassig underhållning. Och, även om det inte direkt påverkar balansen, finfina resultat i tippandet. Läsarna och stora delar av redaktionen hade fem av fem i de icke-oavgjorda matcherna, och de skribenter som inte satte alla fem, går ändå genom veckan med 4-1 i ryggen:

Alla inblandade kan alltså klappa sig själva på axeln, men sen är det som för alla som tävlar oavsett gren och arena: vidare till nästa uppgift. Kommande helgs UFC 253 har alla förutsättningar att även den bli minnesvärd. Två bälten på spel, två ytterligare matcher med båda kombattanterna på topp-15 och därtill en öppningsmatch på huvudkortet som borgar för en intensiv och underhållande fight:

Vem lämnar Fight Island med mellanviktsbältet?

Visa resultat


Vem blir ny mästare i lätt tungvikt?

Visa resultat


Vem tar chansen att klättra på flugviktsrankingen?

Visa resultat


Vieira eller Eubanks - vem vinner?

Visa resultat


Vem öppnar huvudkortet bäst?

Visa resultat

Den som får flest läsarröster enligt ovan blir den som är läsarnas gemensamma tips i respektive match. Svart eller vitt; det spelar ingen roll om det blir 51-49 eller 95-5. Vid exakt lika (eller om matchen i sig döms oavgjord) blir det No Contest och den matchen räknas inte in i läsarnas totalrad. Läsaromröstningen stänger vid 22-snåret på lördag kväll.

Redaktionens tips följer nedan. Skribenterna är hundraprocentigt eniga om framgång för Kai Kara France och Ketlen Vieira. 6/8 tror på regerande mästaren Adesanya i huvudmatchen, 5/8 på Reyes mot Błachowicz och 5/8 också på Dawodu i huvudkortets öppningsmatch:

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Superior Challenge 21: David Bielkheden försvarar bältet mot Håkon Foss

Anton

Nu står det klart att den svenske welterviktsmästaren i Superior Challenge David Bielkheden skall försvara sin titel mot norrmannen Håkon Foss inför den kommande galan den 28 november. Även svenske Adam Westlund och Tobias Harila skall gå match under galan.

Norge tar till strid för svenskt guld

Den 28 november så kommer MMA-organisationen Superior Challenge att stå scen för en rekorderlig landskamp, när hederlig skandinavisk rivalitet skall få finna husrum i buren! Norrmannen Håkon “Døden” Foss (9-8) kan tydligen inte finna sig i svenska triumfer, och har ställt in sig på att gå efter svenske David Bielkhedens (26-13) welterviktstitel. De två möts i co-main matchen under galan Superior Challenge 21.

Foss, som envisas med den högst irriterande ø-stavningen av sitt smeknamn, kommer dock inte in i matchen som segerrik. Han har enbart vunnit en av sina senaste sex matcher, och har tre nederlag på raken inför titelmötet den 28 november. Alla de fem förlusterna kommer via avslut. Svenske Bielkheden å sin sida, har enbart sett en förlust på sina senaste tio matcher, även om den dock kom i hans senaste match i maj 2019. Detta spelar ingen större roll då han likväl besitter welterviktsguldet i organisationen, ett bälte som omsveps av Svea Rikes fana, till “Dø(ö)den”s stora förtret.

Superior Challegne-grundaren Babak Ashti hade följande att säga om mötet:

Håkon har länge varit intresserad av att möta David i en titelmatch och vi har pratat om det ett par gånger de senaste åren så det är bra att den äntligen blir av. Det är stilmässigt en spännande matchning som kommer bli riktigt underhållande och extra nervkittlande eftersom titeln står på spel.

 

Westlund vs. Harila

Det blir mer svenskt under galan utöver titelmatchen i weltervikt, då en inhemsk kamp mellan Adam Westlund (3-0) och Tobias Harila (7-1) kommer äga rum den 28 november. Det mötet sker i Superior Challenges lättviktsdivision, och lovar bli en våldsam tillställning. Westlund vs. Harila är satt som huvudmatch under galan.

Nordisk MMA är på väg tillbaka efter ett långt uppehåll till följd av den rådande pandemin. Med Superior Challenge 21 återupptas vad som hoppas bli en alltmer aktiv scen för kampsport i Skandinavien, och om man skall vara extra hemlandskär, flertalet framtisa triumfer för gulblå gossar och flickor.

Galan kommer att sändas på Viaplay.se och TV10.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

UFC 253 invägning: Titelmatcherna blir av, två fighters missar vikten

Anton

Nu har invägningen inför UFC 253 som går av stapeln under lördagsnatten ägt rum på UFCs ‘Fight Island’ i Abu Dhabi. Alla de som skall gå titelmatcher till helgens gala klarar av vikten, dock missar två fjäderviktare gränsen.

Vågen har dömt!

Nu har resultaten från invägningarna inför UFC 253 kommit in! Mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya (19-0) och hans titelutmanare Paulo “Borrachinha” Costa (13-0) vägde under dagen in på en vikt som reflekterar deras matchfacit, perfekt! Adesanya klev på vågen med en vikt på 83.5-kg (184lbs), medans Costa var snäppet tyngre på 84-kg (185lbs). De två är nu klara att i galans huvudmatch slafsa på ordentligt om bältet i mellanviktsdivisionen.

Co-main matchens huvudfigurer i Dominick “The Devastator” Reyes (12-1) och Jan Blachowics (26-8) kommer även de få strida om den vakanta lätta tungviktstiteln, då även de klarade av vikten. De vägde båda in på 93-kg (205lbs), och en god match lovas under morgondagens natt.

Missad vikt

Alla klarade dock inte med att hålla fingrarna i styr när det kommer till kosten. Slovaken Ludovit Klein (16-2), som är planerad att göra sin debut för UFC under galan, missade viktgränsen för fjäderviktsklassen med hela 1.8-kg (4lbs), då han vägde in på 68-kg (150lbs). Han var dock inte ensam med det. Ännu en fjäderviktare i ryssen Zubaira “Warrior” Tukhugov (19-4-1) missade vikten med 1.8-kg. Vad som blir av med de två återstår att se. Deras motståndare i Shane “Sugar” Young (13-4) och Hakeem “Mean” Dawudo (11-1-1) klarade båda av viktgränsen. UFC har fortfarande inte kommit med ett uttalande om matcherna skall fortgå som catchweight.

Nedan följer listan på de som vägde in samt vilken vikt.

Huvudkort:

Israel Adesanya: 83.5-kg (184lbs) vs. Paulo Costa: 84-kg (185lbs)

Dominick Reyes: 93-kg (205lbs) vs. Jan Blachowicz: 93-kg (205lbs)

Kai Kara-France: 57.1-kg (126lbs) vs. Brandon Royval: 57.1-kg (126lbs)

Ketlen Vieira: 61.7-kg (136lbs) vs. Sijara Eubanks: 61.7-kg (136lbs)

Hakeem Dawodu: 65.8-kg (145lbs) vs. Zubaira Tukhugov: 68-kg (150lbs) Missade vikten

Preliminärkort:

Brad Riddell: 70.8-kg (156lbs) vs. Alex da Silva Coelho: 70.8-kg (156lbs)

Diego Sanchez: 77.1-kg (170lbs) vs. Jake Matthews: 77.1-kg (170lbs)

Shane Young: 66.2-kg (146lbs) vs. Ludovit Klein: 68-kg (150lbs) Missade vikten

William Knight: 93-kg (205lbs) vs. Aleksa Camur: 93.4-kg (206lbs)

Tidiga Preliminärkort:

Juan Espino: 115.7-kg (255lbs) vs. Jeff Hughes: 117-kg (258lbs)

Khadis Ibragimov: 93.4-kg (206lbs) vs. Danilo Marques: 93.4-kg (206lbs)

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

UFC 254: Stefan Struve vs. Tai Tuivasa

Anton

En tungviktskamp mellan holländaren Stefan Struve och australiensaren Tai Tuivasa är planerad att äga rum under UFC 254 den 25 oktober. Matchen blir den första för de båda tungviktarna under 2020.

Struve vs. Tuivasa

Stefan “Skyscraper” Struve (29-12) och Tai “Bam Bam” Tuivasa (9-3) är båda redo att genomföra sin första match för året om cirka en månad under UFC 254! De två är planerade att drabba samman i UFCs tungviktsdivision på UFCs ‘Fight Island’ i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten. Huvudmatch på kortet är en strid om lättviktstiteln mellan den regerande mästaren Khabib “The Eagle” Nurmagomedov (28-0) och interim-mästaren Justin “The Highlight” Gaethje (22-2).

Stefan “Skyscraper” Struve

Stefan Struve har gått igenom en tyngre period den senaste tiden i UFC. Holländaren har enbart vunnit en av sina senaste fem matcher, och förlorade sist mot veteranen Ben Rothwell (38-12) i december förra året via TKO. Skolad i strikingen och med en ständig längdfördel, har Struve utmärkt sig i UFC som en komplett fighter, med färdigheter både i det stående som i grapplingen. Trots sin skicklighet har det dock inte gått vägen för Struve i hans matcher, så han gick segerlös i hela två år mellan 2017-2018. Inställd på att revanschera sig efter den senaste tidens förluster, möter Struve i Tai Tuivasa en motståndare som befinner sig i en liknande situation.

Tai “Bam Bam” Tuivasa

Tai Tuivasa stormade in i UFC med höga förväntningar på sig. Med en rejäl kroppshydda, visade den unge australiensaren på en god atletisk förmåga, då han trots sin storlek både är snabb och rörlig inne i oktogonen. Han inledde sin karriär i världens främsta MMA-organisation med tre raka segrar, vara två kom via avslut. Denna vinstsvit följdes dock upp av ett katastrofalt facit, då “Bam Bam” inför mötet med Stefan Struve har sett nederlag i sina tre senaste kamper. Han gick sist match mot moldaven Sergey “The Polar Bear” Spivak (11-2) i oktober förra året, vilken han förlorade via submission. Med två tungviktare törstandes efter en seger i oktogonen den 25 oktober, kan en god kamp förväntas. Om det blir någon ‘Shoey’ för att fira in en seger för Tuivasa efter matchen, återstår att se.

Läs mer
-1
Dana Sad
Dana Happy

UFC Fight Island 6: Volkan Oezdemir vs. Nikita Krylov

Anton

Den tidigare titelutmanaren i lätt tungvikt Volkan Oezdemir är redo att gå sin andra match för året när han tar sig an ukrainaren Nikita Krylov under UFC Fight Island 5 den 17 oktober. Matchen blir även den andra för Krylov under 2020.

Oezdemir vs. Kyrlov

En god kamp lovas äga rum i co-main matchen under UFC Fight Island 6 den 17 oktober, då UFC satt upp en topp-10 rankad match i lätt tungvikt mellan Volkan “No Time” Oezdemir (17-5) och Nikita “The Miner” Krylov (27-7)! De två genomför sin andra match för året i och med mötet i Abu Dhabi, och kliver in i oktogonen under olika förutsättningar. Oezdemir förlorade sin senaste match, när han blev knockad av den tjeckiske nykomlingen Jiri “Denisa” Prochazka (27-3-1) i juli månad. Krylov har med sig en seger från sitt föra framträdande i UFC, då han bemästrade brasilianaren Johnny Walker (18-5) via enhälligt beslut den 14 mars. I dagsläget är Oezdemir och Krylov rankade nummer 7 respektive nummer 9 i UFCs lätta tungviktsdivision.

Volkan “No Time” Oezdemir

Schweizaren Volkan Oezdemir var den som fick äran att välkomna Rizin FFs forne lätta tungviktsmästare Jiri Prochazka till UFC. I en mycket underhållande match den 11 juli klev de två in i oktogonen, och efter knappa sex minuter av kamp låg Oezdemir på canvasen, blödandes och omtumlad. Det blev en knockoutförlust för “No Time”, som fram till sin titelutmaning mot den dåvarande UFC-mästaren Daniel “DC” Cormier (22-3, 1 NC) i januari 2018, hade knutit samman en vinstsvit på hela fem raka matcher.

Dock har det gått lite utför sedan nederlaget mot Cormier, då Oezdemir bara mäktat med två segrar på sina fem senaste matcher. Med en ny mästare runt hörnet, och en i dagsläget relativt öppen lätt tungviktsdivision, kommer Volkan säkerligen att söka sig tillbaka till vinstkolumnen i mötet med Nikita Krylov den 17 oktober.

Nikita “The Miner” Krylov

Nikita Krylov är inne på sin andra stint som UFC-fighter, och har hittills tagit sig två segrar på fyra matcher. Ukrainaren gjorde sin debut i organisationen i 2013, men lämnade fyra år senare trots att han hade fem segrar i ryggen. Det skulle dock inte ta honom en längre tid innan han återvända till Dana White och co. Knappa ett och ett halvt år efter sin senaste UFC-match, inledde han den andra delen på sin karriär i organisationen med en förlustmatch mot polacken Jan Blachowicz (26-8) i maj 2018.

Under 2020 har Krylov hittills hunnit med en match, som han vann över Johnny Walker i UFCs sista gala innan Corona-avbrottet. Rankad nummer 9 i den lätta tungviktsdivisionen, återstår det att se om den ukrainska gruvarbetaren lyckas gräva fram en andra seger när hans ställs mot en tidigare titelutmanare i Volkan Oezdemir på ‘Fight island’.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

UFC planerar Thiago Santos vs. Glover Teixeira till den 7 november

Anton

UFC fortsätter visa sig vara envisa när det kommer till den lätta tungviktsmatchen mellan Thiago Santos och Glover Teixeira. Två gånger har mötet ställts in till följd av Covid-19, och nu sägs det äga rum under UFC-galan den 7 november.

Santos vs. Teixeira, nytt datum

För vissa har den rådande pandemin visat sig vara minst sagt problematisk. Två brasilianska UFC-fighters i Thiago “Marreta” Santos (21-7) och Glover Teixeira (31-7) kan stå som vittne till detta faktum. En match de två emellan har legat på bordet en längre tid, men hittills inte blivit av till följd av Corona-viruset. Först var det den äldre av de två som blev smittad av Covid-19, när Glover Teixeira tvingades dra sig ur hans möte med Santos planerad till den 13 september. Därefter var det “Marretas” tur att ta sin plats i sjuksängen när han testade positivt inför det ombokade mötet den 3 oktober.

Nu förväntas de två att drabba samman den 7 november, nästan två månader efter det ursprungliga datumet. Om fru fortuna visar sig vara på ett skämtsamt humör, kan möjligen rapporter om att de båda har testat positivt inför det datumet komma ut. Dock är det ett scenario som lyckligtvis verkar högst otroligt. Det är svårt att finna en situation där uttrycket “tredje gången gillt” skulle vara mer passande för de två.

Framtida titelutmanare

Kampen mellan Santos och Teixeira blir ett topp-möte i den för tillfället mästarlösa lätta tungviktsdivisionen, då de i dagsläget befinner sig på en nummer 2 respektive nummer 4 plats i rankningen. Segraren där kommer att försätta sig i en ypperlig position inför en framtida titelutmaning, och kan komma bli den första att ta sig an antingen Dominick “The Devastator” Reyes (12-1) eller Jan Blachowicz (26-8), som skall strida om bältet i co-main matchen nu till helgen under UFC 253.

Så länge man kan hålla sig frisk och kry det vill säga. Läs mer om matchninen mellan Thiago Santos och Glover Teixeira här.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

Diego Sanchez vill möta Conor McGregor, sedan pensionera sig

Anton

UFC-veteranen Diego Sanchez har fyra fighter kvar på sitt nuvarande kontrakt med organisationen. Om Sanchez själv får välja, så möter han gärna superstjärnan Conor McGregor i sitt sista framträdande i oktogonen, och pensionerar sig därefter.

Sanchez sjunger på sista refrängen

Att beteckna Diego “The Nightmare” Sanchez (30-12) som en veteran i UFC-sammanhang är nästan en underdrift. den nu 38-årige amerikanen har varit en stapel i organisationen sedan hans deltagande i den första utgåvan av reality TV-showen TUF (The Ultimate Fighter) för 15 år sedan i 2005. Under sin tid som UFC-fighter har han gjort sig ett namn som en mycket intensiv karaktär, med järnfokus under sina entréer. Med sin match mot ännu en veteran i Clay “The Carpenter” Guida (35-20) från 2009 invald i UFCs Hall of Fame, har Sanchez äran att anslå sig till några av sportens legendarer.

Nu börjar “The Nightmare” dock se solnedgången på sin långa karriär, då han efter matchen mot den australiensiske ynglingen Jake “The Celtic Kid” Matthews (16-4) har tre matcher kvar på sitt nuvarande kontrakt. Drömscenariot för Sanchez skulle vara att få ta sig an de två Diaz-bröderna, samt en sista match mot den forne dubbelmästaren “The Notorious” Conor McGregor (22-4), och sedan cementera hans status som en “The Originals” från UFCs moderna era genom att lägga handskarna på hyllan.

Söker matcher mot legendarer

I en intervju nyligen inför hans match mot Jake Matthews under UFC 253 nu till helgen, diskuterar Diego Sanchez sina sista matcher i karriären. Även om han dock inte ser förbi mötet med Matthews, så bär han förhoppningar på att få ta sig an ett par legendariska fighters i sina tre nästkommande matcher efter helgen.

My goals in these last four fights in the UFC is to finish strong, to finish healthy. I shoot for the moon man, I shoot for the moon in everything I do. I’m looking for legend fights. I’m not looking past Jake Matthews, but I’m looking for some legend fights.

 

Diaz, Diaz och McGregor

När det väl kommer till framtida motståndare, kan Sanchez inte hindra sig själv från att anslå sig till den myriad av UFC-fighters som kommit ut för att utmana den forne Strikeforce-mästaren Nick Diaz (26-9, 2 NC) inför dennes ryktade återkomst nästa år. Han slänger även in Nicks yngre broder Nate Diaz (20-12) som en önskvärd motståndare. Avslutningsvis säger Sanchez att han skulle vilja gå en match mot Irlands MMA-stjärna Conor McGregor, för att därefter placera handskarna i mitten av oktogonen och vandra bort mot sin karriärs solnedgång, 18 år efter att hans första kamp i buren.

Nick Diaz is coming back. There’s some other names, Nate Diaz, there’s a lot of big fights that would be appealing for the fans. I said I shoot for the moon, Conor McGregor is the number four fight. I envision myself dominating these next three fights and finishing my career with a fight with Conor McGregor. That’s my dream, that’s my vision. As I build my legacy and his does what his does, I’ll be waiting if he wants to do it at the end of the road.

 

Blir det här kontraktet det sista för Sanchez i som MMA-fighter? Är matchningar med “legendarer” troligt för veteranen?

Läs mer
-6
Dana Sad
Dana Happy

UFC 256: Marvin Vettori vs. Omari Akhmedov

Anton

En mellanviktskamp har lagts till UFCs decemberkort när italienaren Marvin Vettori möter ryssen Omrai Akhmedov under UFC 256 i ett returmöte. Matchen blir den andra mellan Vettori och Akhmedov, som första gången möttes i december 2017. UFC 256 äger rum den 13 december, på ännu obestämd plats.

Akhmedov vs. Vettori

En spännande matchning i UFCs mellanviktsdivision kommer ske under den kommande vintermånaden! Ynglingen från Trentino Marvin “The Italian Dream” Vettori (15-4-1) är planerad att ta för andra gången sig an den fem år äldre Hugh Jackman-inspirerade ryssen Omari “Wolverine” Akhmedov (20-5-1) under UFC 256, som skall äga rum den 13 december. Deras första möte blev oavgjort. Med varsin match under bältet från det här året, blir det ett andra framträdande för både Vettori och Akhmedov på natten till den tredje advent, när nummer 14 respektive nummer 13 i mellanviktsdivisionen drabbar samman.

Omari “Wolverine” Akhmedov

Omari Akhmedov har likt så många andra fighters det här året, sett sin karriär temporärt stagnera till följd av den rådande pandemin. Med enbart en match avklarad hittills under 2020 jämfört med förra årets tre, klev ryssen senast in i oktogonen mot den forne mellanviktsmästaren Chris “The All-American” Weidman (15-5) den 8 augusti. Väl där blev det en förlust för “Wolverine”, då Weidman lyckades ta sin andra segrar på hela sju matcher via enhälligt beslut den kvällen. Akhmedov kom in i mötet mot Weidman med en vinstsvit på tre matcher, och får nu gå returmötet mot Vettori med en förlust i ryggen.

Marvin “The Italian Dream” Vettori

Marvin Vettori fick äntligen gå sin match mot Karl “Baby K” Roberson (9-3) den 13 juni, en match som sköts upp hela tre gånger på grund av komplikationer som kom till följd av Corona-viruset och missad vikt. Det är hittills den enda matchen som den 27-årige italienaren hunnit med det här året, och han fick med sig en seger via RNC-submission. Med den goda prestationen har Vettori nu limmat ihop en vinstsvit på tre raka segrar, och har ett god vind i ryggen inför returmötet med den ryske järven Akhmedov. Deras första möte i december 2017 slutade som oavgjord, ett resultat som Vettori vill rätta till med en övertygande seger. Dock har ryssen gått på som ett lokomotiv, med enbart en förlust på fyra matcher sedan deras första sammandrabbning, och en tuff utmaning väntar italienaren under UFC 256 den 12 december.

Vettori vs. Akhmedov. Vem vinner?

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
Dan Hooker invägningar

Dan Hooker listar tre fighters han skulle vilja möta härnäst

Simon Tingberg

Den nyzeeländske lättviktaren Dan Hooker är rankad fyra i UFC:s lättviktsdivision. I sin senaste fight så ställdes han mot den före detta interimästaren Dustin Poirier under juni 2020 i Las Vegas. Fighten som var ett fem ronders krig i en fight som är en stark kandidat till årets fight gick dock inte Hookers väg. Poirier tog hem ett enhälligt domslut och istället för att blicka mot en eventuell titelmatch för Hooker så har han siktet inställt på andra motståndare.

I en intervju med submission radio så listar Hooker tre motståndare han skulle kunna tänka sig att möta härnäst.

Önskemotståndaren är tredje rankade Tony Ferguson som i år förlorade titelmatchen om interimbältet i lättvikt mot Justin Gaethje. Innan dess hade Ferguson en vinstsvit på tolv fighter.

I andra hand så skulle han vilja möta UFC:s nyförvärv från Bellator, Michael Chandler som ännu inte debuterat i UFC men som agerar ersättare i titelmatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Justin Gaethje.

I tredje hand så vill han möta sjätte rankade lättviktaren Charles Oliveira som kommer från sju raka segrar och har rekord för flest submission segrar i UFC.

“Top pick, hands down would have to be Tony Ferguson. That is a fight I woudl love to jump in just because of the mystique around Tony Ferguson, I would love to get in there and just compete with the guy. Coming in at a close second, (drumroll) Michael Chandler. You throw him in for a world title, you throw him, first is a backup for a world title. That defintetely shows the stock that the UFC is putting into that guy. I would love to get in there, knee him in the face.

“Third, I keep getting broken translations from reporters that Charles Oliveira is calling you out. Charles Oliveira, where? Charles Oliveira get on a video and say, Dan Hooker, I want to fight you. It is not a difficult thing to do. I don’t speak Portugese, my friend, I can not understand you. I can’t understand translations, say it to me and we will put that fight together and make it happen. Any of those three, Tony Ferguson, Michael Chandler, Charles Oliveira put your hand up, who wants to get in there and compete?”

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.