Nyheter

UFC 250: Sean O’Malley besegrar Eddie Wineland via knockout

I den första matchen på huvudkortet under UFC 250 besegrade Sean O’Malley sin motståndare Eddie Wineland i bantamvikt. O’Malley vann via knockout 1 minut och 54 sekunder in i första ronden.

Sean O’Malley (12-0) består obesegrad i sin karriär när den unge amerikanen lyckades med en seger över den rutinerade Eddie Wineland (24-14-1)! Via en walk-off knockout 2 minuter in i första ronden tog O’Malley ännu ett steg mot en bantamviktsrankning, och vann i och med segern sin andra match för året. Wineland å sin sida led i och med förlusten sin tredje på fyra matcher.