Okategoriserad

UFC 251: Amanda Ribas besegrar Paige VanZant

Amanda Ribas

I den första matchen på huvudkortet under UFC 251 besegrade Amanda Ribas sin motståndare Paige VanZant i ett flugviktsmöte, och tog därmed sin femte seger på raken. Ribas vann via armbar-submission 2 minuter och 21 sekunder in i första ronden.

Ribas segrare

Amanda Ribas (10-1) visade på en god form när hon besegrade Paige VanZant (8-5) i ett flugviktsmöte under lördagsnatten! De två steg på som första match på huvudkortet under UFC 251 i Abu Dhabi. Via armbar-submission 2 minuter och 21 sekunder in i första ronden fann Ribas sin femte seger på raken i organisationen, som i dagsläget befinner sig på en nummer 14 rankning i stråviktsdivisionen.Matchen var VanZants fjärde på tre och ett halvt år, varav vilka hon enbart vunnit en.

Matchen

Som domare för flugviktsmötet står Rich Mitchell. De två kvinnorna kommer ut för första ronden, där Ribas tar mitten av oktagonen. Ett par slagutväxlingar leder till en klinch, som i sin tur blir en nertagning för Ribas. Brasilianskan arbetar frenetiskt på canvasen mot en motstridig VanZant, som försvarar sig så gott hon förmår. Tids nog får Ribas in en armbar-submission, som tvingar PVZ till att tappa ut.