24 juli, 2024
Nyheter, Resultat

UFC 264: Tai Tuivasa knockar Greg Hardy

Av

Anton

11/07/2021
Tai Tuivasa

I den tredje matchen på huvudkortet under helgens gala UFC 264 besegrade Tai Tuivasa sin motståndare Greg Hardy i en tungviktskamp. Tuivasa fann segern via knockout i den första ronden för att ta sin tredje seger på raken i organisationen.

Tai Tuivasa mosar Greg Hardy

Tai Tuivasa shoey

Tai ”Bam Bam” Tuivasa (12-3) levererade en briljant prestation i sin match under lördagsnattens UFC-gala i Las Vegas. Han ställdes mot den kontroversielle amerikanska tungviktaren Greg ”Prince of War” Hardy (7-4, 1 NC) i den tredje matchen på huvudkortet, där en knockout avgjorde kampen.

Avslutet kom 1 minut och 7 sekunder in i den första ronden, och gav den entusiastiske australiensaren en viktig seger i sin frammarsch i tungviktsdivisionen. Tuivasa har nu vunnit tre matcher i rad, och tycks ha återfunnit sin vinstform på bästa vis. Hardy led sin andra förlust på raken via avslut i och med nederlaget.


Matchen

Från gonggongen för den första ronden började de två tungviktarna att svinga tungt inne i oktogonen. Tuivasa inleder med att hamra sin motståndares ben, vilket tvingar Hardy till att ta en mer aggressiv inställning i kampen. Efter att ha satt press på australiensaren, landar ”Prince of War” en våldsam smäll som tycks skaka om ”Bam Bam” något.

Dock kan Tuivasa kapitalisera på Hardys vårdslöshet i sitt avancemang, och landar själv en hänsynslös vänsternäve som får ner amerikanen på canvasen. Ett par fler smällar regnar in på marken från Tuivasa, som kan säkra segern genom att slag för slag integrera sin motståndares huvud i bur-mattan.

 

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”
Allt inför Robin Roos titelmatch i Cage Warriors
🥊 Allt inför svenskens debut

Här kan du söka!

Search