Robbie Lawler UFC 266

UFC 266 – Robbie Lawler besegrar Nick Diaz via TKO

Erik Eidissen

Robbie Lawler gick segrande ur veteran-mötet mot Nick Diaz efter att Diaz gett upp i den andra ronden. Efter att ha träffats av en högerkrok föll veteranen på knä och bad om att få matchen avslutad.

Robbie Lawler besegrar Nick Diaz via TKO

Under veckan som ledde upp till UFC 266 var det många som var frågande till hur motiverad Nick Diaz var inför sin UFC-comeback. Efter att först ha missat mediadagen och sedan givit en rad tveksamma intervju-svar under veckan var det flera experter som var övertygade om att Diaz endast valde att göra comeback för att få lite extra pengar på kontot. Att döma av nattens match kan experterna ha varit rätt ute.

Diaz hade sina bra stunder i matchen, men det syntes att han varit utanför oktogonen under en längre tid. Lawler styrde matchen från start till mål, och det var bara en tidsfråga innan han skulle lyckas avsluta Stockton-veteranen.

Matchen slutade dock på ett oväntat sätt. Efter att träffats av en högerkrok föll Diaz ned på knä och Lawler valde att låta honom ställa sig upp. Diaz hade dock fått nog och när domaren frågade om han ville fortsätta matchen skakade Diaz på huvudet och Herzog valde därför att vinka av matchen.

 

Matchen

Rond 1 

Lawler börjar starkast och ser klasser bättre ut än en långsam Diaz. Lawler går ut hårt och träffar Diaz med flertalet kombinationer och Diaz försöker att kontra, men är steget efter med telegraferade svingar.

Två minuter in i ronden får Diaz in några av hans patenterade kombinationer, och får direkt publiken med sig. Dock kommer slagen utan något vidare kraft, och Lawler ser inte ut att komma till någon större skada.

Båda veteranerna fortsätter i hårt tempo ronden igenom, och frågan är hur länge de orkar. 10-9 Lawler.

Rond 2

Lawler inleder ronden med en fin kombination som avslutas med en knä som träffar Diaz i njuren. Den första ronden ser ut att ha tagit på krafterna, men båda fortsätter att utbyta slag.

I mitten av den andra ronden tar Lawler över och Diazs krafter ser ut att tryta. Lawler forsätter att pressa en avstannande Diaz, och trots att Stockton-veteranen fortsätter att kontra är det Lawler som tar över allt mer. 20-18 Lawler.

Rond 3

Lawler fortsätter som han avslutade den tredje ronden och 1 minut in i ronden träffar han Diaz med en högerkrok som får veteranen på knä. Lawler säger åt Diaz att ställa sig upp, men veteranen vägrar och när domaren frågar om han vill fortsätta skakar han på huvudet. Märkligt avslut på matchen. Lawler via TKO.

+4
Dana Sad
Dana Happy
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.