UFC

UFC 271: Tai Tuivasa vs. Derrick Lewis slutar med en knockout

Tai Tuivasa under invägning

I samband med nattens UFC 271 ägde ett toppmöte i organisationens tungviktsdivision rum. Derrick Lewis ställdes mot Tai Tuivasa. Ta del av matchrapport i artikeln nedan.

Tai Tuivasa imponerar i samband med UFC 271

Rond 1

Vi fick se en avvaktande inledning på den första ronden, innan Tuivasa tryckte upp Lewis mot burens vägg. Matchdomaren separerade de båda kombattanterna efter en stund och fighten förflyttades till burens mitt. Lewis skickade iväg en överhandshöger som träffade Tuivasa. Lewis tryckte upp Tuivasa mot burens vägg och den sistnämnda svarade med armbågar från clinch. Lewis tog ner Tuivasa till kanvasen och den sistnämnda fick motta hårda slag, samtidigt som han tog sig upp till en stående position igen. Lewis tog ner Tuivasa ännu en gång, men ronden avslutades i en stående position.

Den första ronden gick till Lewis, enligt undertecknad.

Rond 2

Lewis gick ut offensivt i den andra ronden. Tuivasa stod emot bra. Lewis skickade iväg till synes stenhårda slag mot sin motståndare och Tuivasa svarade med sin egen striking. Lewis föll till marken och drabbningen var över.

Resultat

Tai Tuivasa besegrade Derrick Lewis via KO i matchens andra rond.

Föregående artikel

UFC 271: Titelmatchen mellan Israel Adesanya och Robert Whittaker går till domslut

Nästa artikel

Jared Cannonier avslutar Derek Brunson via armbågar i samband med UFC 271

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök