Brandon Moreno mästare

UFC 277: Brandon Moreno flugviktsmästare igen efter vinst via TKO

Alexander Clausson

I samband med nattens UFC 277 gick en titelmatch om flugviktsklassens interimbälte av stapeln. Brandon Moreno ställdes mot Kai Kara-France.

Brando Moreno hittade avslutet mot Kai Kara-France

Rond 1

Kombattanterna hade svårt att nå varandra i den första rondens inledning. När Kara-France väl träffade var det mellan benen på Moreno och fighten pausades för en kort stund. Moreno sökte en hög spark och Kara-France blockerade försöket. Kara-France var inte lika offensiv som fansen är vana vid att se honom. Moreno gick för ett single leg. Kara-France kunde hålla sig kvar i en stående position. Moreno höll i taktpinnen och styrde hur Kara-France rörde sig inne i buren.

Rond 2

En hög spark från Kara-France slog fel ut och Moreno kunde ta ryggen på sin motståndare. Kara-France kunde separera och fick motta ett par slag på vägen ut. Kara-France kom igång något mer med sin striking. Kombattanterna utbytte slag och sparkar med varandra. Moreno såg oberörd ut av Kara-Frances träffar.

Rond 3

Kara-France fångade en spark och Moreno hamnade med ryggen på backen. Den sistnämnda intog guard-position och Kara-France ställde sig upp. Kara-France klippte Moreno med flera slag när mexikanen följde efter upp till en stående position. Ett sår öppnades upp kring Morenos kind till följd av slagen. Kara-France fortsatte träffa bra och Moreno svarade. Kara-France gick för en nedtagning och Moreno svarade med en snurrarmbåge. Moreno träffade med en kroppsspark som fick Kara-France att falla till kanvasen. Moreno följde efter och avfyrade ground and pound mot den liggande motståndaren. Matchdomaren klev emellan.

Resultat

Brandon Moreno besegrade Kai Kara-France via TKO (kroppsspark och slag), 4:34 – rond 3

+7
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul med Jorge Masvidal i cirkel
Jorge Masvidal kritiserar Jake Paul – ”Vad fan har du gjort förutom att göda dig själv?”
kimura
Hett
Jon Jones
Jon Jones berättar om sitt nya kontrakt inför tungviktsdebuten
kimura
Hett
Fedor Emelianenko Dana White
Dana White – ”Fedor Emelianenko var aldrig en av de främsta”
kimura
Hett
Jose Aldo, Anthony Pettis och Roy Jones Jr.
Jorge Masvidals Gamebred Boxing 4 bjuder på matcher mellan forna mästare och UFC-veteraner
kimura
Hett
Michael Chandler Dustin Poirier Conor McGregor
Dustin Poirier tippar Conor McGregor vs. Michael Chandler
kimura
Hett