UFC

UFC 277: Brandon Moreno flugviktsmästare igen efter vinst via TKO

Brandon Moreno mästare

I samband med nattens UFC 277 gick en titelmatch om flugviktsklassens interimbälte av stapeln. Brandon Moreno ställdes mot Kai Kara-France.

Brando Moreno hittade avslutet mot Kai Kara-France

Rond 1

Kombattanterna hade svårt att nå varandra i den första rondens inledning. När Kara-France väl träffade var det mellan benen på Moreno och fighten pausades för en kort stund. Moreno sökte en hög spark och Kara-France blockerade försöket. Kara-France var inte lika offensiv som fansen är vana vid att se honom. Moreno gick för ett single leg. Kara-France kunde hålla sig kvar i en stående position. Moreno höll i taktpinnen och styrde hur Kara-France rörde sig inne i buren.

Rond 2

En hög spark från Kara-France slog fel ut och Moreno kunde ta ryggen på sin motståndare. Kara-France kunde separera och fick motta ett par slag på vägen ut. Kara-France kom igång något mer med sin striking. Kombattanterna utbytte slag och sparkar med varandra. Moreno såg oberörd ut av Kara-Frances träffar.

Rond 3

Kara-France fångade en spark och Moreno hamnade med ryggen på backen. Den sistnämnda intog guard-position och Kara-France ställde sig upp. Kara-France klippte Moreno med flera slag när mexikanen följde efter upp till en stående position. Ett sår öppnades upp kring Morenos kind till följd av slagen. Kara-France fortsatte träffa bra och Moreno svarade. Kara-France gick för en nedtagning och Moreno svarade med en snurrarmbåge. Moreno träffade med en kroppsspark som fick Kara-France att falla till kanvasen. Moreno följde efter och avfyrade ground and pound mot den liggande motståndaren. Matchdomaren klev emellan.

Resultat

Brandon Moreno besegrade Kai Kara-France via TKO (kroppsspark och slag), 4:34 – rond 3

Föregående artikel

Amanda Nunes dubbelmästarinna igen efter dominant insats

Nästa artikel

UFC 277 – Sergei Pavlovich knockade Derrick Lewis

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök