UFC

UFC 279 – följ nattens presskonferens med Khamzat Chimaev och Nate Diaz här (start 01:00)

UFC 279 närmar sig med stormsteg och i natt är det dags för den traditionsenliga presskonferensen. Både Khamzat Chimaev och Nate Diaz kommer delta. 

Khamzat Chimaev är storfavorit till att ta hem segern

UFC 279 toppas av en welterviktsfight mellan den topprankade Chimaev och MMA-legendaren Diaz. Chimaev har tagit hem fem raka vinsten sedan han skrev kontrakt med UFC. Diaz har förlorat två av tre matcher sedan 2016. Amerikanen kommer senast från en domslutsförlust mot den regerande welterviktsmästaren Leon Edwards. Oddsmakarna ser Chimaev som en storfavorit till att ta hem segern.

I den delade huvudmatchen väntar en annan welterviktsmatch. Publikfavoriten Tony Ferguson kommer ställas mot Kinas Li Jingliang.

På samma gala kommer Göteborgs Anton Turkalj gå match. Svensken har accepterat matchen med kort notis och kommer stå för motståndet. Drabbningen kommer äga rum på galans huvudkort.

Galan äger rum natten till söndag och sänds exklusivt på Viaplay. Sändningen drar igång 02:00.

I videon ovan kan läsaren ta del av nattens presskonferens i sin helhet.  Enligt UFC kommer Chimaev, Diaz, Jingliang och Ferguson m.fl. delta på presskonferensen.

Föregående artikel

UFC 279 – Kolla in det amerikanska sändningsteamet och de svenska kommentatorerna inför helgens gala

Nästa artikel

JUST NU!!! SoffCoacherna : UFC 279 Chimaev vs. Holland – Ställ era frågor här

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök