Okategoriserad

Hetsig staredown mellan Petr Yan och Sean O’Malley – ”Som en hora längs med vägkanten”

Sean OMalley och Petr Yan

Det blev hetsigt när Petr Yan och Sean O’Malley poserade för en staredown inför helgens UFC 280. Ta del av videoklippet i artikeln nedan.

Petr Yan möter Sean O’Malley under lördagskvällen

Under torsdagen ägde presskonferensen inför UFC 280 rum. Både Yan och O’Malley deltog för att svara på frågor inför helgens fight. Yan är i nuläget förstarankad, sett till UFCs bantamviktsdivision. O’Malley befinner sig på placering nummer elva. I samband med presskonferensen anklagade O’Malley den tidigare bantamviktsmästaren för att ljuga om sin längd. Yan svarade att andra faktorer än längd är av betydelse. Transkribering via MMA Fighting.

It’s not about the height. Just look at him, he’s like a whore on the side of the road.

O’Malley svarade med ett skratt och gav Yan bekräftelse för kommentaren.

That was good, that was good.

När utövarna skulle ställa upp för en staredown knuffade Yan till sin kommande motståndare. Ta del av ett klipp från händelsen i videon nedan. Där kan läsaren även ta del av övriga staredowns som ägde rum efter presskonferensen.

UFC 280 äger rum under lördagskvällen och sänds på Viaplay. Eftersom Sveriges Lina Länsberg är inbokad för match på underkortet kommer hela galan finns tillgänglig på Viaplay. Sändningen drar igång 16:00 på lördag.

Föregående artikel

UAE Warriors 34: Elin Öberg vann via domslut i Abu Dhabi

Nästa artikel

Charles Oliveira öppen för att möta Alexander Volkanovski – i fjädervikt

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök