UFC

UFC 281 – Dustin Poirier avslutade Michael Chandler efter krig

Av

Alexander Clausson

13/11/2022
Dustin Poirier

I samband med nattens UFC 281 ställdes Dustin Poirier mot Michael Chandler. Ta del av resultatet från drabbningen i artikeln nedan.

Dustin Poirier tog hem segern efter tuffa motgångar

Poirier inledde starkt i den första ronden och Chandler svarade med sparkar mot sin motståndares torso. Utövarna utbytte slag som hade kunnat släcka sämre motstånd. Med två minuter kvar av ronden började Chandler fokusera på sin grappling och genomförde flera lyckade nedtagningar. Med sekunder kvar av ronden fick Poirier in flera fina slag och en armbåge som skakade om Chandler ordentligt.

Chandler inledde den andra ronden med slag som öppnade upp för en nedtagning. Den tidigare Bellator-mästaren intog topposition och arbetade aktivt från situationen. Poirier försökte hota med en triangel. Tekniken var dock aldrig nära att sitta. Chandler tog ryggen och gick för en rear-naked choke. Poirier gav tummen upp till matchdomaren. Chandler återgick till topposition och avfyrade ground and pount med kraft och volym.

Poirier studsade tillbaka i den tredje ronden. Efter en slam signerad Chandler kämpade Poirier till sig en bättre position och låste fast sin motståndare i en rear-naked choke. Chandler tvingades klappa och drabbningen var över. Efter matchens slut riktade amerikanen en kommentar till de fans som kritiserat den tidigare titelutmanarens ground game.

Hey, who ain’t got jiu-jitsu?

Poirier står nu med ett totalt matchfacit som lyder 29-7-1

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök