20 June, 2024
Nyheter

UFC 302: Islam Makhachev vs. Dustin Poirier – Matchkort, sändningstider och odds

Av

Ralph Nordahl

29/05/2024
Islam Makhachev UFC

Denna helg får vi se lättviktsbältet stå på spel när Islam Makhachev utmanas av Dustin Poirier i Newark, New Jersey.

UFC-titeln i lättvikt står på spel

Islam Makhachev kommer denna helg att ta sig an Dustin Poirier i sitt tredje titelförsvar som även blir den senares tredje och kanske sista försök på bältet. Fanfavoriten har blivit en älskad UFC-profil i och med sitt stora krigarhjärta och den underhållning han bjudit på som fighter. Han är dock stor underdog mot ryske Makhachev som hoppas att kunna ta en lika överlägsen seger som hans vän och tränare Khabib Nurmagomedov gjorde mot Poirier år 2019.

Detta bli första titelförsvaret mot en riktig lättviktare för Makhachev som tidigare besegrat tidigare fjäderviktsdominanten Alexander Volkanovski i två raka matcher. Första matchen var en jämn affär där många hade dåvarande UFC-mästaren Volkanovski som vinnare. Ryssen lyckades dock motbevisa alla i rematchen när han brutalt knockade australiensaren med en huvudspark. Makhachev hoppas nu med en seger göra sig aktuell för att utmana om welterviktstiteln.

I galans co-main event kommer den tidigare mellanviktsmästaren Sean Strickland drabba samman med Paulo Costa i en match där segraren kan kvalificera sig för en titelchans. Detta i konkurrens med segraren i matchen mellan Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev senare i juni.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 04:00 och sänds på Viaplay den 1:a juni)

UNDERKORT (Startar klockan 02:00 och sänds på UFC Fight Pass den 1:a juni)

TIDIGT UNDERKORT (Startar klockan 00:00 och sänds på UFC Fight Pass den 1:a juni)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök