UFC

UFC-fajtern Charles Radtke möts av tystnad efter kravet

Charles Radtke

Under den gångna helgens UFC Vegas 85 ställdes Charles Radtke och gått 2-0-0 i UFC och har skapat rubriker efter båda sina framträdanden. Dock inte först och främst för sina bedrifter inne i buren.

Charles Radtke – ”Måste få betalt”

Radtke, tidigare mästare i Cage Fury MMA, genomförde sin debut i världens största MMA-organisation under UFC 293. Galan ägde rum i september förra året och och Mike Mathetha besegrades via enhälligt domslut. Efter segern uttryckte han sig homofobiskt om publiken på plats. Någonting som han senare bad om ursäkt för.

Natten till den gångna söndagen besegrade han Gilbert Urbina via ett slag i matchens första rond. Efter matchens slut tog sig Radtke till media-rummet för att svara på frågor. Bland annat berättade att han anser sig gjort förtjänt av en bonus för sin insats, och att inte tänker sluta prata om bonusar förrän han får en.

En reporter frågade welterviktaren om det finns någon särskild han skulle vilja möta härnäst. Varpå Radtke frågade hur mycket pengar reportern hade på sig. Amerikanen klargjorde att han vill ha betalt för att svara på frågor.

How much money you got? That’s what it is. You guys get these interviews for free. I need to get paid. Let’s go.

Av allt att döma verkade MMA-media på plats inte särskilt intresserad av att betala fajtern som inledde huvudkortet under galan på Apex. Några fler frågor riktades inte mot Radtke och utövaren tackade för sig.

33-åringen står nu med ett totalt matchfacit som lyder 9-3-0.

Föregående artikel

Daniel Cormier reagerar på rykten om titelmatch med Conor McGregor

Nästa artikel

Aljamain Sterling ’bokstavligen dör’ när han klipper vikt

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök