980x240-ohmbet

UFC Fight Night 118: Jimi Manuwa ryktas möta UFC-debutant Przemysław Mysiala

UFCFightNight - London - Jimi Manuwa08

Britten Jimi Manuwa ryktas möta en UFC-debutant i Gdansk, Polen, den 21:a oktober. Enligt rykten av ”The MMA Kings”-Twitterkonto kan knockoutmaskinen Manuwa ställas mot Polens egna, Przemysław Mysiala.

Manuwa gick sin senaste match under UFC 214 där han ställdes mot Schweizaren, Volkan Oezdemir. Manuwa förlorade dock matchen genom knockout i den första ronden.

Nu kan britten komma att ställas mot polacken Mysiala. Mysiala har ett fighterfacit på 22-9 där där hans vinstsätt läser följande, 9 genom knockout/TKO, 12 genom submission och 1 match genom domslut.


Se alla UFC-galor på Viaplay från 199kr/mån.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag fattar inte rintigt det här med att han helt plötsligt måste möta en debutant? Killen va där uppe bland topp 5 och hade nyss ett tjafs med DC och så ska han helt plötsligt riskera allt och möta en debutant?

  • John

   Håller med dig! Samma med Cerrone och Till. Vad har TIll gjort för att förtjäna det. Ett annat exempel är Colvington.

   • Lynx

    Darren Till är obesegrad och har 4-0-1 i UFC. Dessutom ganska hypad.

    • jari edvardson

     håller med till en viss del….men man är väl åxå debutant om man prövar lyckan i en annan viktklass,,eller tar man då med sig sin status å kanske placerar högt rankade i en sämre position.

    • John

     Håller med om att han är hypad och tycker absolut att han kan testas mot någon på rankingen. Men förslagsvis någon som ligger rankad 13-15. Tycker dessutom Cerrone är lite för högt rankad och tror mkt väl att Till kan slå honom. Men det skulle inte rättfärdiga att ranka Till som 6a vid seger.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Faktiskt.

   • Patrik Persson

    Cerrone har två raka förluster i UFC och till har 4 raka vinster i UFC och har aldrig förlorat en MMA match, inte konstigt att han får denna matchen då heller.

    • John

     Kan inte riktigt hålla med dig där. Cerrone har förluster mot toppmotstånd medan Till har segrar mot orankade. Hade TIll däremot varit rankad kring 10 med ett par segrar mot rankade i bagaget hade jag förstått det. Skulle nu Till mot förmodan vinna kommer han att hoppa upp till en oförtjänt hög position på rankingen. Många konstiga matchningar ni för tiden som inte makes sense för 5 öre.

     Precis samma sak med Wonderboy, han har inte heller vunnit på 2 matcher. Ska han möte typ Nico Price som är 3-0 i ufc? Nej det håller inte. Rankingen finns där för att ge en fingervisning om var i viktklassen man står. Tyvärr så fungerar den inte.

     • Patrik Persson

      Väldigt skevt exempel med Wonderboy där måste jag säga, han har 2 förluster som kommit via titelfight (1 förlust, den första fighten var oavgjord).

      Någon gång måste de som är orankade som presterat otroligt bra få chansen mot rankat motstånd, varför inte då mot ett bra motstånd som tydligen inte klarar av toppen i divisionen?

      Oezdemir fick tankat motstånd direkt han också. Jag håller med om att många matcher som görs på de viset är väldigt fel, men denna är helt och håller rätt kan jag tycka, dessutom är det en intressant matchup med tanke på hur dominant Till kan vara i en match, ganska lik Conor på så vis att han kan gå in i buren och styra en match precis där han vill ha den.

     • John

      Tycker absolut han ska få chansen mot rankat mostånd. Men varför inte möta Alex Oliviera eller vinnaren Usman/Moraes.

      Vi kan ta Moraes som exampel. Precis somma sutiation. Han är obesegrad i 7 raka matcher i ufc. Han tar steget upp mot rankat motstånd och möter Usman. Perfekt matchning. Så varför ge denna särbehandling till Till och låta honom få en riktigt julklapp i att möta en så högt rankad motståndare?

      Tycker oxå synd om vissa motståndare som bra grindar på utan att komma någonstans. Typ Gunnar Nelson. Är övertygad om att han också skulle kunna slå Cerrone om de möts. Men han får inte de matchningarna utan får konstant möte lägre rankade fighters.

     • Bongo

      Jag förstår inte varför ni håller rankingen så heligt och bara vill se fighters slåss mot sina rankinggrannar.. sjukt tråkigt tycker jag. Inte som att Till har fått en titelmatch utan han fick ett möte mot ett toppnamn.

     • John

      Kanske är det tråkigt, men ganska rättvist. Så vida man inte har presterat bra i en annan viktklass eller organisation.

     • AA

      Wonderboy ska väl möta Masvidal på UFC217?

     • John

      Exakt, han möter någon som är rankad ungefär samma som han själv är. Han möter inte någon som har 3-0 i UFC men inte mött nån rankad, dvs nån på hans nivå (enligt rankingen)

   • FreeNickDiaz

    Cowboy ser de väl som att han får en vinst till..

  • HighFour

   Otroligt konstig matchup för Manuwa. Väldigt lite att vinna och väldigt mycket att förlora.

   • jari edvardson

    det vet vi ju inte,,en mästare måste ju klara av alla matcher för att vara en riktig mästare.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Exakt min tanke.

Fler Nyheter: