UFC Fight Night 126: Eftertankar från Austin

Söndagen den 18 februari (lokal tid) välkomnades vi till Frank Erwin Center i Austin, Texas. Det var ett ganska bra matchkort för att vara en Fight Night-gala. Således hade vi förhoppningar om en bra kväll i Texas.

Gamla regelverket tillämpades i vanlig ordning. Obegripligt att inte fler delstater och länder har implementerat de nya ’unified rules’. Jimmie Smith och Brendan Fitzgerald i kommentatorsbåset kändes tryggt och bra. Ja, det var på det hela taget bra förutsättningar.

Underkort

185 lbs.: Oskar Piechota vs. Tim Williams

– TKO

Polacken och grapplern Piechota såg inte alltför trygg ut i de inledande slagväxlingarna. Han fick också ta emot några hårda träffar innan han fick träff med sin tunga höger. Efter 1.54 av första ronden träffade han rent och fällde Williams till marken. Efter några sekunders ground-and-pound hade domaren sett tillräckligt och stoppade matchen. Imponerande vinst för den mycket ödmjuke Piechota.

170 lbs.: Josh Burkman vs. Alex Morono

– Adjö Burkman.

Burkman tog fighten på kort varsel och med facit i hand borde han nog ha avstått. Han inkasserade sin femte raka förlust och nu kommer han inte att få fler chanser.

Den 27-årige hemmafightern (Houston) träffade med en vänster som fällde Burkman och kort därefter kopplade Morono en mycket tight giljotin. 2.12 in i första ronden tvingades Burkman klappa och Morono kunde skrika ut sin glädje.

135 lbs.: Sarah Moras vs. Lucie Pudilova

– Bra underhållning!

Grapplern Moras tog snabbt och förvånansvärt enkelt ned fighten på marken. Vi bjöds på fin ground-and-pound innan de ställdes upp igen. Då gick tjeckiskan till attack och sänkte Moras. Slutet av ronden var ’all action’. Andra ronden var det Pudilova som fick toppkontroll och gjorde viss skada. Moras hotade hela tiden med submissions och det var nerv i matchen. I tredje ronden mattades tempot en aning men båda fighters kämpade in i det sista. Pudilovafick domslutet och tog en meriterande seger. Starkt jobbat av 23-åringen, men hon har väldigt mycket att jobba på i sitt game.

125 lbs.: Roberto Sanchez vs. Joby Sanchez

– Rear-naked choke!

Hemmafightern Roberto Sanchez slösade ingen tid utan gick genast in för nedtagningar. Ganska snart lyckades han få rygg på motståndaren och säkrade en tight kroppstriangel. Därefter tog det inte lång tid innan han säkrade avslutet. Rear-naked choke vid 1.50 av första ronden. Imponerande.

170 lbs.: Geoff Neal vs. Brian Camozzi

– Rear-naked-ish choke.

Geoff Neal gjorde UFC-debut inför hemmapubliken på bästa möjliga sätt. Neal visade att hans kraftfulla southpaw-striking måste tas på allvar. Han skakade Camozzi och sedan tog han vara på en öppning och slängde på en tight rear-naked choke.

155 lbs.: Jared Gordon vs. Diego Ferreira

Gordon satte i vanlig ordning hög fart från början. Ferreira som gjorde comeback efter två års avstängning pga doping visade dock inga tecken på ringrost. Han är en mycket duktig grappler men stod upp bra i strikingen mot amerikanen. Så pass bra att han träffade med en fin vänsterkrok som fällde Gordon. Ferreira klev in, tog full mount och bombarderade med slag tills dess att domaren Dan Miragliotta hade fått nog och stoppade fighten.

Huvudkort

155 lbs.: Sage Northcutt vs. Thibault Gouti

Den handplockade fransmannen träffade tidigt med hårda slag och Northcutt svarade med att ta ned motståndaren och grinda honom med toppkontroll. I andra ronden träffade Gouti igen och tog, obegripligt nog, topposition istället för att hålla det stående mot den kraftigt skakade Northcutt. Resten av ronden blev fransk burpress till publikens missnöje. Tredje ronden blev ett sömnpiller.

Northcutt fick med sig ett tight domslut. Det blev dock uppenbart att 21-årigen har mycket att jobba på i sitt game. Hans ringhörna har även de en del att jobba på. De gav ett kaotiskt och illa koordinerat intryck. Nåja, han vann åtminstone.

145 lbs.: Steven Peterson vs. Brandon Davis

Davis är en striker och tog fighten på mindre än två veckors varsel. Det var en chansning som betalade sig. Peterson är sannerligen inte någon striker. Han är motsatsen till en striker. Problemet är bara det att han inte heller är brottare eller grappler. Han tok-pressade framåt från första stund och blockerade så många slag han kunde med sitt ansikte. Peterson visade ofattbar tuffhet men var hopplöst på efterkälken matchen igenom och såg inte särskilt bra ut. Hans defensiv var bland de sämre vi sett. Davis tar en säker poängseger. Av någon outgrundlig anledning beslutade UFC att ge dessa två herrar bonus för ’Fight of the night’. Ett mycket märkligt beslut måste jag säga. 

170 lbs.: Thiago Alves vs. Curtis Millender

– Knee KO!

Millender som gjorde sin UFC-debut är en muay thai-striker på 190,5 cm med ett 18 cm övertag i räckvidd. Att ställas mot Thiago Alves i sin första match i UFC är inte någon lätt uppgift. Nykomlingen gjorde emellertid bra ifrån sig. Han var mycket nära att avsluta Alves i första ronden men brassen är tuff och lyckades överleva ronden. I slutet av andra ronden fanns det inget som kunde rädda Alves. Han träffades av ett klockrent knä och domaren avbröt matchen efter 4.17 av rond 2. Imponerande debut av Millender som belönades med $50,000 i bonus för sin insats.

155 lbs.: James Vick vs. Fransisco Trinaldo

James Vick (#12) och Fransisco Trinaldo (#14) bjöd på en intensiv och mycket underhållande första rond. Vick utnyttjade sin längd och jobbade effektivt från utsidan. Trinaldo var inte ofarlig och hans ’overhand vänster’ var nära att träffa. I andra ronden mattades tempot men Vick fortsatte på inslagen linje och plockade poäng från distans. Tredje ronden bjöd på mer av samma. Amerikanen gjorde precis vad som krävdes, inte mer. Han visste att han ledde med 2-0 i ronder och cruisade hem segern i tredje – 29-28 hos alla tre domarna.

Vick berättar i oktagonintervjun att han siktar på toppen och fighters som Khabib och Conor. Han har dock en del att jobba på innan dess. Han har tex en obehaglig tendens att hålla hakan högt samtidigt som han tappar guarden med högerhanden. En bättre fighter än Trinaldo hade kunnat släcka honom.

265 lbs.: Derrick Lewis vs. Marcin Tybura

– The Black Beast!

Texasbaserade Derrick Lewis (#7) är en stor tungviktare. Det blev en svängig första rond där Lewis gjorde en del skada men Tybura (#9) hade mer toppkontroll och tröttade ut jätten. I andra ronden fick polacken tidigt en nedtagning. Lewis nedtagningsförsvar såg riktigt mediokert ut. Tybura fick inte jättemycket uträttat från topposition men han stängde ned amerikanens offensiv. Tredje ronden blev tempofattig och ganska tråkig. Ända fram tills ”The Black Beast” blixtrade till och sänkte Tybura med några hårda svingar i pocket.

Derrick Lewis gjorde inte någon bra match men lyckas ändå få träff i slutet av tredje ronden och stjäl segern – avslut via KO vid 2.48 i tredje ronden. Bonus till Lewis för avslutet dessutom.

170 lbs.: Donald Cerrone vs. Yancy Medeiros

Yancy Medeiros (#15) och Cowboy Cerrone (#11) var på mycket gott humör när de äntrade oktagonen. De visade varandra stor respekt och kramades innan matchen startade. När fighten väl startade var det omedelbar action. Medeiros inledde starkt och landade en del fina träffar. Cowboy kom dock tillbaka i slutet av ronden. Han fick koll på Medeiros timing och använde sin fina teknik för hitta in med sina slag. Med några få sekunder kvar av första ronden träffade han med en hård rak höger och fällde hawaiianen. Just före gonggongen kliver Herb Dean in och avbryter matchen. Cowboy är tillbaka.
Summering

Vi bjöds på riktigt trevlig underhållning från Austin. Hela 8 avslut fick vi bevittna och det kan man inte klaga på. Nivån på den mma vi bjöds på var stundtals svajig, men det vägdes i någon mån upp av underhållningsvärdet.

Hemmapubliken hade all anledning att vara nöjd då flertalet Texas-fighters levererade. Inte minst den väldige Derrick Lewis. ”The Black Beast” är en strategiskt begränsad fighter med usel cardio. Han har dock en portion tur, vass ’killer instinct’ och fullständigt brutal kraft. Det gör det underhållande att kolla på hans matcher. Man vet aldrig vad man får med den karismatiske jätten.

Cowboy Cerrone visade att han fortfarande hör hemma i oktagonen. Jag är dock inte övertygad om att han hör hemma på topp 10. Faktum är att Medeiros har en stil som passar Cowboy någorlunda väl. Mot flertalet på topp 10 skulle den åldrande ’kobojsaren’ få det svårt. Men UFC är överlyckliga när deras mångåriga publikfavorit och kassako håller sig relevant.

Det var allt vi hade att bjuda på för stunden. Nästa helg har vi ytterligare en intressant gala att se fram emot, en med svenskintresse dessutom. Missa inte att besöka Kimura under veckan då vi bjuder på material inför galan.
_____________________

Kimuraredaktionen

0
Dana Sad
Dana Happy

PFL 2: Resultaten

Professional Fight League har gjort sig ett litet namn som den tredje aktören på MMA-marknaden bakom UFC och Bellator. Vi ska inte heller förringa att vi har två svenskar i organisationen, Sadibou Sy och Jonathan Westin. I huvudmatchen på PFL 2 möttes Luiz Firmino Will Brooks och Kayla Harrison med sina två OS-guld i Judo gjorde sin MMA-debut mot Brittney Elkin. Will Brooks vann sin match på domslut och Harrison vann lämpligt nog på armbar. Resterande av resultaten från galan finns här nedan.

Will Brooks besegrar Luiz Firmino via unanimous decision (30-27 x3)
Brian Foster besegrar Ramsey Nijem via KO (R3, 0:23)
Kayla Harrison besegrar Brittney Elkin via submission (armbar) (R1, 3:18)
Efrain Escudero besegrar Jason High via submission (guillotine) (R3, 0:35)
Sean O’Connell besegrar Ronny Markes via TKO (R2, 0:41)

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

UFC 227, se den officiella affischen

UFC har just släppt affischen för UFC 227 som kommer gå den 4:e augusti på Stable Center i Los Angeles.

UFC 227 fokuserar på de små herrarna då mästaren T.J. Dillashaw möter sin rival Cody Garbrandt som huvudmatch och Demetrious Johnson möter den olympiske guldmedaljören Henry Cejudo som co-main.

Båda matcherna är re-matches då dessa herrar redan har mött varandra en gång förut. Dillashaw knockade Garbrandt i andra ronden på UFC 217 för bantamviktbältet och Cejudo blev besegrad av ”Mighty Mouse” i april 2016 på UFC 197.

Det rådande matchkortet för UFC 227 är följande.

T.J. Dillashaw (C) vs. Cody Garbrandt
Demetrious Johnson (C) vs. Henry Cejudo (Inte bekräftad)
Polyana Viana vs. JJ Aldrich
Ricardo Ramos vs. Kyung Ho Kang
Wuliji Buren vs. Bharat Kandare
Bethe Correia vs. Irene Aldana
Cub Swanson vs. Renato Carneiro

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

UFCs nytillskott Greg Hardy skadad

Den före detta NFL-spelaren Greg Hardy knockade sin motståndare på ynka 57 sekunder under förra veckans Dana White’s Tuesday Night Contenders, vilket också gav honom ett kontrakt i UFC. Dana White har inte varit blyg med att han vill se den Hardy tillbaka i oktagonen så snart som möjligt, men nu verkar detta få dröja ett tag då ESPN rapporterar att Hardy skadat knät under en fotbollsmatch i helgen. Skadan ska undersökas i veckan och först då kan vi få veta hur allvarlig skadan är.

Att signa Hardy är lite av en kontrovers för UFC. Dana White ser honom som en potential stjärna i UFC vilket kan behövas för organisationen, men UFC har också fått ta en hel del kritik för Greg Hardys kriminella bakgrund som infattar våld i hemmet då Hardy 2014 blev fälld för att ha misshandlat sin ex-flickvän. Fallet lades dock ned då offret vägrade vittna i rätten när Hardy överklagade domen. I bakvattnet av en avstängningen från sitt dåvarande NFL-lag Carolina Panthers blev Hardy signad av Dallas Cowboys, men bröt där NFL:s uppförande kod och stängdes av i fyra matchen och Dallas valde sen att inte skriva något nytt kontrakt när säsongen var över. 2016 (under tiden han var kontrakterad under Dallas) blev Hardy dessutom arresterad för ringa narkotikabrott.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC Singapore: Matchkort, TV-tider, Odds, Statistik, Diskussion

Idag kommer UFC att bjuda oss på ännu en späckad gala då tävlingen anländer till Kallang, Singapore.  Där får vi bl.a. se Donald ‘Cowboy’ Cerrone möta Leon Edwards i huvudmatchen. Den brittiske fightern Edwards befinner sig just nu i en 5-matchers lång vinstsvit och hoppas avancera ytterligare bland welterviktarna genom att besegra veteranen ‘Cowboy’ Cerrone.

I galans co-main event får vi se vår egne Ilir Latifis senaste besegrade motståndare Ovince Saint Preux och Tyson Pedro gå en match som blir väldigt viktig för deras framtid. Dessutom får vi se flugviktarna Jessica-Rose Clark och Jessica Eye slå sig fram till topprankingen.

Nedan kan ni ta del av det rådande matchkortet för galan tillsammans TV-tider och odds från Unibet. Under det finner ni utförlig statistik över matchkortet.

HUVUDKORT (Startar kl. 14:00 och sänds på Viaplay Fighting)
Weltervikt: Donald Cerrone(2.60) vs. Leon Edwards(1.46)
Lätt-Tungvikt: Ovince Saint Preux(2.18) vs. Tyson Pedro(1.70)
Flugvikt: Jessica-Rose Clark(1.70) vs. Jessica Eye(2.10)
Weltervikt: Li Jingliang(1.30) vs. Daichi Abe(3.40)

UNDERKORT (Startar kl. 10:30 och sänds på Fight Pass)
Bantamvikt: Teruto Ishihara(4.25) vs. Petr Yan(1.20)
Bantamvikt: Felipe Arantes(1.87) vs. Song Yadong(1.87)
Fjädervikt: Rolando Dy(2.20) vs. Shane Young(1.63)
Weltervikt: Song Kenan(1.33) vs. Hector Aldana(3.15)
Weltervikt: Shinsho Anzai(4.15) vs. Jake Matthews(1.20)
Stråvikt: Yan Xiaonan(2.35) vs. Viviane Pereira(1.55)
Flugvikt:Matt Schnell(2.60) vs. Naoki Inoue(1.46)
Flugvikt: Jenel Lausa(3.20) vs. Ulka Sasaki(1.32)

Nedan kan ni se intressant statistik om galans matcher:

Läs mer
-2
Dana Sad
Dana Happy

Lyoto Machida ryktas vara klar för Bellator

Ännu en känd UFC-fighter har skrivit på för konkurrenterna Bellator. Det är den forne mästaren i lätt tungvikt, Lyoto Machida, som enligt källor till ESPN ska ha skrivit på ett lukrativt kontrakt för Bellator.

Machida (24-8) har tävlat de senaste 11 åren i UFC och gått 24 matcher i organisationen, främst i lätt-tungviktsklassen. Den nu 40-årige brassen vann UFC:s lätt-tungviktsbälte i maj 2009 när han besegrade Rashad Evans via knockout i andra ronden på UFC 98. Machida förlorade bältet i sitt andra titelsförsvar när landsmannen Mauricio ”Shogun” Rua besegrade honom via knockout.

I de åtta senaste matcherna har Machida tävlat i mellanviktsklassen där han fick vunnit fem av dem och förlorat tre. I sin senaste match besegrade Machida den forne mästaren Vitor Belfort via knockout på UFC 224.

De senaste åren har Bellator fått över flera stora namn från UFC bland annat Rory MacDonald, Benson Henderson, Gegard Mousasi, Frank Mir och Matt Mitrione.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC Singapore: Alla fighters klarar vikten!

I morse ägde de tidiga invägningarna för UFC Fight Night: Singapore rum där vi bland annat får se Donald ´Cowboy´Cerrone möta Leon Edwards.

Denna gång lyckades alla 26 fighters pricka vikten utan problem. Detta betyder att vi får se följande matchkort som ni ser nedan där ni även ser resultaten:

HUVUDKORT

Donald Cerrone (171) vs. Leon Edwards (170)

Ovince Saint Preux (206) vs. Tyson Pedro (205)

Jessica-Rose Clark (126) vs. Jessica Eye (126)

Daichi Abe (170.5) vs. Li Jingliang (170)

UNDERKORT

Teruto Ishihara (136) vs. Petr Yan (136)

Felipe Arantes (136) vs. Song Yadong (135)

Rolando Dy (146) vs. Shane Young (146)

Hector Aldana (169) vs. Song Kenan (170.5)

Shinsho Anzai (171) vs. Jake Matthews (171)

Viviane Pereira (115.5) vs. Yan Xiaonan (116)

Naoki Inoue (124) vs. Matt Schnell (126)

Jenel Lausa (126) vs. Ulka Sasaki (126)

Melinda Fabian (124) vs. Ji Yeon Kim (125.5)

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

UFC Fight Night 136: Moskva – Andrei Arlovski möter Shamil Abdurakhimov

En tungviktsfight mellan Andrei Arlovski och Shamil Abdurakhimov är den senaste fighten att läggas till UFC Fight Night 136: Moskva.

MMA Junkie har bekräftat med Arlovskis (27-16 MMA, 16-10 UFC) managementet att UFC bokat matchen med Abdurakhimov (18-4 MMA, 3-2 UFC).

Andrei Arlovski kommer att uträtta historia denna gala då han gör sin 27:e medverkan i UFC vilket tangerar Frank Mirs rekord över flest antal UFC-fighter inom tungvikt. Han kommer också få chansen att slå Mirs rekord över flest segrar i divisionen då båda just nu står på 16. Ryssen förlorade sin senaste match, mot Tai Tuivasa, genom domslut men besegrade dessförinnan Stefan Struve och Junior Albini genom domslut.

Mannen som han då måste besegra, Abdurakhimov, 36 år, har vunnit 3 av sina 4 senaste fighter. I sin senaste fight besegrade han Chase Sherman genom knockout. Dessförinnan blev han besegrad av Derrick Lewis genom teknisk knockout.

Galan äger rum den 15:e september i Ryssland.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Josh Barnett begärde själv att få lämna UFC – ”litar inte på USADA”

Det var ett tag hävda dopningsavstängning. Nu har tungviktaren själv släppt ett pressmeddelande där det hela förklaras.

Efter det positiva utslaget för ostarin i ett dopningstest och det som följt därpå, känner Barnett att han inte kan fightas mer, underställd USADA:s tester.

Med veteranens egna ord:

It’s true that I have asked for my release, and we are discussing the terms now. Zuffa (parent company of the UFC) has been fantastic and above-board since I re-signed with the company (in 2013). Every promise made has been kept, and I have no disparaging words for them. After everything I went through with USADA, and my vindication in that case, I don’t feel comfortable giving the control necessary to USADA that would continue my career in the UFC.

Bellators VD Scott Coker har till MMA-journalisten Chamatkar Sandhu bekräftat via SMS att han kommer att kontakta Barnett:

Vad Coker vill diskutera med Barnett, känns inte som att man behöver en ingenjörsexamen för att räkna ut.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Rykte: Superfight i Bellator – Rory MacDonald mot Gegard Mousasi

Flera av varandra oberoende källor bekräftar för amerikanska ESPN att Bellator har gjort klart med de forna UFC-toppnamnen Rory MacDonald (20-4 MMA) och Gegard Mousasi (44-6-2 MMA), om att de två möter varandra i en ”superfight” i mellanvikt. Mötet ska äga rum den 29 september i San Jose, Kalifornien, USA. Om organisationens regerande welterviktsmästare MacDonald går segrande ur matchen, blir han den förste i Bellator någonsin att ha två samtidiga bälten.

Mousasi såg vi senast då han vid Bellator 200 erövrade mellanviktsbältet genom att besegra Rafael Carvalho via TKO i första ronden. MacDonald å sin sida vann bältet i weltervikt i januari, i och med segern över Douglas Lima vid Bellator 192.

Bellator har inte offciellt bekräftat matchningen. Om allt, som det ändå pekar på, stämmer torde det vara den tyngsta matchen i Bellators historia.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Oscar De La Hoya: ”Jag la in ‘några miljoner dollar’ själv”

Oscar De La Hoya censurerar sällan sig själv när det gäller att promota fighter. Det gäller förvisso de flesta andra arrangörer också, men ”Golden Boy” är av ett synnerligen sällsynt slag. Hans senaste verbala rökare gäller den hajpade returmatchen mellan boxarna Canelo Alvarez och Gennady G. Golovkin. Förhandlingarna kring den matchen strandade på grund av ”Triple G:s” orimliga krav, men matchen kan ha räddats i sista stund tack vare De La Hoyas generositet.

Eller, det är åtminstone vad han vill få oss att tro.

Sammanfattat kan man beskriva hela situationen ungefär såhär: Alvarez och ”GGG” möttes förra året, då med en 70/30-fördelning av arvodena, i Canelo Alvarez favör. Matchen slutade i ett kraftigt ifrågasatt oavgjort resultat. Ett returmöte har hela tiden känts minst sagt oundvikligt. Denna gång accepterade Golovkin en fördelning på 65/35 och returmatchen skulle ske i maj. Men på vägen åkte Alvarez fast i ett dopningstest och stängdes av. Därmed ställdes också majmatchen in.

Därefter har De La Hoya och Golovkins promoter Tom Loeffler försökt komma överens om kontraktsvillkor för ett nybokat returmöte. Med hänvisning till dopningsrisken och att det var Canelo Alvarez fel att matchen ställdes in, krävde GGG en större del av pengarna än de 65-35 som var överenskommet för matchen som aldrig blev av. Diskussionerna gick fram och tillbaka. Till slut ställde De La Hoya ett ultimatum: Golovkin får 42,5% (och Alvarez följaktligen 57,5%) om han tackar ja till det senast kl 12:00 (amerikansk västkusttid) 13 juni. Inget ja från kazaken hördes, och matchen skulle inte bli av.

Bara timmar därefter, bekräftade dock De La Hoya och Loeffler gemenesamt att matchen skulle bli av, och det i september.

Så vad hände?

Det finns två sidor av historien. Oscar De La Hoyas version, och den version media i allmänhet beskriver. Dock råkar dessa två versioner vara tämligen oförenliga.

Dan RafaelESPN rapporterade att Eric Gomez, hög chef vid Golden Boy Promotions, kläckte en ”må det bära eller brista”-idé – faktiskt samtidigt som De La Hoya själv gjorde en telefonintervju med just ESPN – för att få matchen till stånd och att Golovkin godtog förslaget. Ingendera part vill avslöja några detaljer om uppgörelsen men enligt Rafael ska några ”beslutsfattare från MGM Grand, som ägs av samma koncern som T-Mobile Arena där matchen äger rum, varit inblandade och bidragit med något som fick matchen att bli av.

Och nu till De La Hoyas version. Han tolkar det… annorlunda. Annorlunda såtillvida att han själv framstår som räddaren i nöden. Enligt den förre boxningsstjärnan var det De La Hoya själv som petade in en hel del av sina egna pengar för att rädda matchen. Ja, precis så sa han, i en intervju med amerikanska TMZ:

I couldn’t let this fight fall apart. I actually came out with my own money, to bridge the gap and make this fight happen. So hey, I’m down a few dollars, but it’s alright.

Triple G wanted more, a bigger piece of the pie. It was a matter of a few million dollars. I couldn’t get it from Canelo’s side because he was going to stick to his guns about how much he’s making. So I had to come up with the difference. And, for the fans – I did it for the fans. And for myself. I want to see this fight.

Oavsett vad som faktiskt hände, så är returmötet nu inbokat den 15 september på T-Mobile Arena strax utanför Las Vegas. Räkna med fler De La Hoya-citat på vägen dit.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy