UFC Fight Night 129: Eftertankar – Dominick Reyes visade att han är en mycket lovande fighter

kimura

Oktagonen gjorde sitt första besök någonsin i Chile. Movistar Arena i Santiago var platsen för skådespelet. Den erfarna brasilianska kommissionen CABMMA övervakade eventet och såg till så att allt gick rätt till. Våra värdar genom natten var Brendan Fitzgerald och den mycket kunnige Jimmy Smith. De gjorde en trygg och stabil insats.

Underkort

155 lbs.: Claudio Puelles vs. Felipe Silva

I kvällens första fight fick vi se den 22-årige peruanen Claudio Puelles ta sig an brassen Felipe Silva. Puelles visade tidigt att han inte ville stå upp med den brasilianske kickboxaren. I första ronden hade Puelles viss framgång med sin grappling men därefter blev han fullständigt dominerad på fötterna i två ronder. I tredje ronden fick ynglingen så mycket stryk att man väntade på att domaren skulle avbryta misshandeln. Men vid 2.23 i tredje ronden lyckas han med det omöjliga när han submittade brassen via en mycket fin ’knee bar’. Mycket imponerande comeback av Puelles och vi gratulerar Peru till en bra start på kvällen.

135 lbs.: Henry Briones vs. Frankie Saenz

Mexikanen Briones och Frankie Saenz är två erfarna herrar. Båda är 37 år gamla och närmar sig slutet av karriären. Dessa två tuffa ’senior citizens’ bjöd på en smått underhållande fight. Briones visade hjärta men Saenz mixade in sin brottning och det fick mexikanen att tveka en aning. Amerikanen hade ett litet övertag matchen igenom och tog en säker seger.

145 lbs.: Enrique Barzola vs. Brandon Davis

Peruanen ”El Fuerte” Barzola ställdes mot strikern Brandon Davis. De bjöd på en tempofylld och svängig första rond. En svårdömd rond. Barzola ville göra det till en riktigt ’grinding’ grapplingmatch och i andra ronden lyckades peruanen med sin strategi. Han var som ett klistermärke på amerikanen och hade total kontroll. Med det nya regelverket ska andra ronden dömas som 10-8 till Barzola. Tredje ronden blev jämnare men det var inget tvivel om vem som tog hem segern. Den peruanska delen av publiken fick återigen anledning att jubla.

145 lbs.: Gabriel Benitez vs. Humberto Bandenay

Gabriel Benitez ställdes mot den 23-årige peruanen Humberto Bandenay. Benitez träffade tidigt med en hård vänster som sänkte Bandenay. Peruanen samlade sig en aning och slängde upp en armbar som såg ut att sitta tight. Den erfarne Benitez svarade med att lyfta upp Bandenay och slamma honom mot marken. Ynglingen blev rejält skakad och efter lite ground-and-pound klev domaren in och avbröt. Efter blott 39 sekunders arbete kunde Gabriel Benitez inkassera en fin seger via avslut.

115 lbs.: Poliana Botelho vs. Syuri Kondo

Botelho hade avslutat 5 av 6 vinster via KO. Japanskan Kondo är en offensiv striker med svart bälte i karate. Fina förutsättningar för oss fans. Den aggressiva brasilianskan slösade ingen tid. Hon stalkade japanskan och avlossade bomber. Hon träffade tidigt med en hård kroppsspark mot levern. Hon såg att Kondo blev skakad och klev in och avslutade med ground-and-pound. 33 sekunder tog det att säkra segern via TKO.

125 lbs.: Brandon Moreno vs. Alexandre Pantoja

Flugviktaren Moreno (#7) och Pantoja (#12) bjöd på högt tempo och god underhållning. Den vilde och oortodoxe mexikanen inledde offensivt. Pantojas tightare och mer välavvägda striking gjorde att han kunde ta över ronden och avsluta mycket starkt. Andra ronden blev jämnare och aningen mer avvaktande, men även den gick till Pantoja. Inför tredje och sista ronden fick Moreno instruktioner från sin ringhörna att gå för avslut eftersom att han troligen hade förlorat två ronder. Det var en korrekt bedömning och mexikanen visade hjärta och tuffhet även i tredje ronden. Det räckte dock inte utan Pantoja tog en klar poängseger.

170 lbs.: Michel Prazeres vs. Zak Cummings

Efter upprepade viktproblem tvingas den 168 cm korte Michel Prazeres kliva upp till weltervikt. Amerikanen Cummings har brottningsbakgrund men det hindrade inte att han i första ronden hamnade på rygg med brassen över sig. Andra ronden blev en jämn men tråkig historia. Tredje ronden blev ungefär lika tråkig som den andra och den chilenska publiken vädrade sitt missnöje. Domarna gav segern i denna fight – kvällens överlägset tråkigaste – till Michel Prazeres via delat domslut.

Huvudkort

170 lbs.: Vicente Luque vs. Chad Laprise

Luque som har en chilensk pappa hade den chilenska publikens stöd. Det var två duktiga strikers som ställdes mot varandra. De har bägge visat att de har krut i nävarna. Laprise stod upp bra inledningsvis men i slutet av första ronden  träffade Luque med en hård kort vänster som fällde Laprise. Efter kort ground-and-pound klev domaren in och avbröt. Vicente tog en fin seger när han avslutade Laprise via TKO efter 4.16 av första ronden.

125 lbs.: Veronica Macedo vs. Andrea Lee

Veronica Macedo klev ned från bantamvikt och tog sig an den hypade och omtalade Andrea Lee. Det var en match mellan två duktiga strikers och Lee visade varför hon är hypad. Vi fans bjöds på en underhållande första rond i högt tempo. I andra ronden sjönk såväl tempo som underhållningsvärde men det blev ytterligare en rondvinst för amerikanskan. Tredje ronden såg ut som den andra. Macedo har bra striking men Lee använde sin starka clinch för att låsa upp motståndaren och säkra nedtagningar. Andrea Lee tog en säker poängseger i sin UFC-debut.

135 lbs.: Diego Rivas vs. Guido Cannetti

Hemmafightern Diego ”Pitbull” Rivas ställdes mot den tuffe argentinaren Guido ”Ninja” Cannetti. Rivaliteten mellan de två länderna var en trevlig krydda till denna anrättning – den chilenska publiken lät Cannetti veta att han befann sig på bortaplan. Argentinaren svarade med att ta hem första ronden. Även andra ronden gick till Cannetti. Rivas gav ett lite nervöst intryck och kanske var det hemmaplan och höga förväntningar som ställde till det. I tredje ronden kom chilenaren in i matchen och gjorde en stark rond. Det var dock inte tillräckligt utan den mediokre argentinaren vann med 29-28 hos samtliga domare.

205 lbs.: Dominick Reyes vs. Jared Cannonier

Den obesegrade Reyes är en hypad ung fighter som många hoppades skulle göra avtryck i den tunna divisionen. Jared Cannonier ville dock annorlunda och satte hård press med en gång. Det var två hårdslående herrar och det var bara en tidsfråga innan någon skulle bli träffad. Efter ungefär halva första ronden träffade Reyes med en uppercut som skakade Cannonier. Han skruvade upp tempot och träffade ytterligare några gånger innan Marc Goddard klev in och avbröt. Reyes avslutar Cannonier via TKO efter 2.55 av första ronden. Ynglingen visade att hypen är befogad.

115 lbs.: Tatiana Suarez vs. Alexa Grasso

Suarez (#12) som är en otroligt stark brottare var storfavorit i denna fight. Hon ville inte stå upp med boxaren Grasso (#9) utan tog snabbt ned fighten till marken. Det betalade sig halvvägs in i första ronden när hon tog rygg på mexikanskan och började jobba för ett avslut. Därifrån gick det fort. Hon satte in en tight rear-naked choke och efter 2.44 klappade Grasso. Suarez tog en meriterande och mycket dominant seger. En seger som sannolikt tar henne in på topp 10.

170 lbs.: Kamaru Usman vs. Demian Maia

I kvällens huvudmatch fick vi se Kamaru Usman (#7) mot den brasilianske veteranen Demian Maia (#5). Amerikanen Usman var skyhög favorit mot Maia som hoppade in på kort varsel. Första ronden blev jämn, avvaktande och svårdömd. I andra ronden och framåt tog Usman initiativet och jobbade bra med sin striking. Hans förmåga att stoppa Maias nedtagningar blev avgörande. Vi visste att Maia var en farlig grappler men relativt endimensionell. Vi fick se honom, än en gång, bli fullständigt nedstängd av en amerikansk brottare. Det var tredje raka förlusten mot samma sorts motståndare. Jag är inte redo att pensionera Maia men hans tid i toppen av weltervikten är nog över är jag rädd.

Sammanfattning

Det blev en halvtrist kväll i Santiago. Det var ett ganska svagt kort och vi hoppades på att bli positivt överraskade. Vi blev inte överraskade. Kortet levererade ungefär vad vi förväntade oss och det var inte direkt något att hurra för.

Dominick Reyes visade att han är en mycket lovande fighter när han körde över Jared Cannonier. Lätt tungvikt behöver påfyllning och därför är det ytterst välkommet att se Reyes leva upp till hypen. Att han dessutom råkar vara en aggressiv och underhållande fighter gör ju inte saken sämre. En rolig detalj är att han ser ut att ha ganska litet huvud i förhållande till sin kroppshydda. Vem vet, det kanske är en fördel i oktagonen.

Tatiana Suarez tog sin sjunde raka seger mot den duktiga Alexa Grasso. Det var en dominant vinst och hon seglar sakta upp som en potentiell contender. Hon är inte riktigt framme än, men med ytterligare någon imponerande seger så är hon där. Det vore högst välkommet då divisionen verkligen behöver nytt blod.

Kamaru Usman tog en tung seger mot Maia. Det var dock inte den bästa versionen av Maia. Att se bra ut i det stående mot en dödstrött Demian Maia betyder inte att man är en bra striker – tvärtom. Det blev uppenbart att Usman har defensiva luckor som en bättre striker än Maia hade kunnat straffa honom ordentligt för. Han är talangfull men har en del att jobba på.

Vi tackar för denna vecka och ser med tillförsikt fram emot nästa veckas gala från Liverpool. Darren Till vs. Wonderboy Thompson kan bli riktigt intressant. På återseende.

_______________________

Kimuraredaktionen

+1
Dana Sad
Dana Happy

Dana White säger att UFCs samarbetet med Reebok går mot sitt slut

Johan Lorentzon

Det har varit mycket prat och missnöje sedan UFC bestämde sig för att ha Reebok som officiell sponsor. Nu säger Dana White i en intervju att samarbetet kan mycket väl gå mot sitt slut.

Blev sponsorpartner med Reebook 2015

UFC slöt ett partnerskap med Reebook 2015 och det följdes direkt av kontroverser då det inte bara tvingade de tävlande i organisationen att bära Reebook som märke. Det tvingade även bort fighternas andra sponsorer, vilket är en stor del av deras inkomst, kombinerat med att dessutom få dåligt betalt från Reebook själva.

Nu verkar det dock som att detta samarbete är på väg att tas slut om vi ska tro på vad Dana White nyligen sa i en intervju med Dan LeBatard, något som MMA-reporten Ariel Helwani också rapporterade över sin twitter.

“In an interview w/ @LeBatardShow earlier today, Dana White said the Reebok deal is coming to an end, he thinks, at the end of this year, & that they are talking to companies about a new deal,”

“I’ve heard the same. At the moment, wouldn’t be surprised if the two sides part ways.”

Reebook-dealen har fört mig sig en hel massa kontroverser och konflikter inom organisationen, så det är nog inte helt orimligt att Dana White försöker hitta en annan lösning i framtiden.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Jorge Masvidal: ”Colby Covington fick sparken från American Top Team”

Johan Lorentzon

Det uppdagades för några dagar sedan att Colby Covington inte längre är en del av American Top Team då han ska ha lämnat klubben. Colbys före detta träningspartner Jorge Masvidal säger nu att ”Chaos” fick sparken från teamet.

Covington lämnade inte ATT frivilligt

Colby Covington blev för några dagar sedan borttagen från American Top Teams websida och han gick senare ut och förklarade att han lämnat teamet och klubben. Nu har hans före detta träningspartner (och nuvarande nemesis) Jorge Masvidal berättat att ”Chaos” i själva verket fick sparken. Han ska inte heller varit den enda som fick sparken, enligt Masvidal fick även coachen Phil Daru foten i samma veva.

”Hey @Twitter fact check this for me. Phil Daru, and Covid Covington were fired from ATT”

“Phil you were using the gym, and name dropping all the fighters from our gym. You need to thank the team that helped elevate your profile to even be able [to] mention the great athletes names.”

Phil Daru ska ha tagit åt sig äran från andra fighters

Masvidal stannar dock inte där utan skjuter fler kulor mot Phil Daru där han hävdar att han tagit åt sig äran för framgångarna av andra fighters i teamet.

“You tried to take credit for judo Kayla [Harrison], Joanna [Jedrzejczyk], Dustin [Poirier], Junior [dos Santos] and many others,”

“I trained with you twice and when I got there each time you had a movie set, set up and were more about filming than actually training. You don’t know more than coaches that have actually won titles for themselves and their athletes like Mike Brown and Steve Mocco.”

Detta påstående går då helt emot vad Daru och Covington påstått då de båda hävdat att de lämna ATT av fri vilja.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Conor McGregor är 16e högst betalda idrottaren i världen enlig Forbes

Johan Lorentzon

Conor McGregor har bara gått en match under de senaste 12 månaderna, men ligger ändå på listan över högst betalade idrottarna i världen.

Forbes Magazine släppte deras 100-i-topp lista för högst betalade idrottarna under 2020 och Conor McGregor ligger på plats nummer 16 i år.

Tjänat 48 miljoner dollar under 2020

Enligt Forbes har McGregor tjänat hela 48 miljoner dollar (454 miljoner svenska kronor), vilket då inkluderar både hans lön för matcherna, sponsoravtal och andra inkomster. Märkbart är att McGregor bara gått en match de senaste 12 månaderna och den var mot Donald ”Cowboy” Cerrone i januari. Den matchen blev en seger på TKO för McGregor som gav honom runda 30 miljoner dollar på banken. Större delen av den kakan kom från pay-per-view-pengar i ett avtal med UFC och ESPN.

Varit på Forbes lista de senaste fem åren

McGregor har varit på Forbes lista de senaste fem åren och som högst har han legat nummer 4. Detta var 2018 då han tjänade runt 99 miljoner dollar och största inkomsten då var boxningsmatchen mot Floyd Mayweather.

Lönerna för idrottarna 2020 har tagit stryk av Covid-19 pandemin och McGregor är den enda MMA-fightern på listan. Dock finns det namn från boxningsvärlden, bland annat Tyson Fury som ligger nummer 11 på listan och har tjänat 57 miljoner (540 miljoner svenska kronor) senaste året.

Läs mer
-1
Dana Sad
Dana Happy
Justin Gaethje Khabib Nurmagomedov Tony Ferguson

Justin Gaethje: Om jag besegrar Khabib och Conor har jag MMA:s bästa svit någonsin

Ralph Nordahl

Tidigare denna månad valde Justin Gaethje att hoppa in på kort varsel för att möta Tony Ferguson om interimtiteln vid UFC 249. Gaethje stod för en imponerande insats och avslutade till slut Ferguson i femte ronden.

Gaethje väntas nu ta sig an lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov senare detta år. Gaethje säger nu att han är glad att segern gjort att han för första gången på länge inte behöver jobba utanför oktagonen för att få möta sin önskade motståndare.

Han position var lägre i hackordningen innan segern då både Ferguson och Conor McGregor sågs som troligare kandidater till nästa titelmatch. Men att kliva in på kort varsel har förändrat allting. Interimmästaren pratade nyligen med Joe Rogan där han sade att han hoppas inspirera andra (av UFC) nedprioriterade fighters med sin resa:

I’m in a great position because, for one I get to fight for a title. There’s 500 some odd people on this roster, every single one of them would want to be in my position right now. But I also have the ability to bring some kind of rhyme or reason, a way, a way to a title shot. For young guys that come in, they think politics run the show. They ultimately do, but there is a small chance that you get a say in your destiny and eliminate politics. That what I just did. Politics were gonna f*ck me. I wasn’t going to get the fight. Conor was going to somehow or some way get that fight. Now, I got the chance to go out there and I did what I did.

Innan UFC 249 hade Gaethje varit tydlig med att han inte kommer ta matcher på kort varsel men när han erbjöds interimmatchen efter att Nurmagomedov fastnat i hemlandet valde amerikanen att ta chansen att hoppa före McGregor och Ferguson på samma gång. Han hoppas nu bygga på en imponerande segersvit och sade att han då hoppas möta McGregor:

I do. I want to shut him up. I’d love that. I really would.

I could fight him right now if I wanted to. Everyone is going to say that I’m lying, that if it was there I would take it. Daniel Cormier said that the other day. I’m not that fighter. For one, I have an opportunity to do something that can be unmatched in the history of our sport. To go in there, to come off the circumstances, to beat Tony like I did, go beat Khabib, go beat Conor, that’s legendary. . .

When I beat Khabib and I beat Conor, what run in the history of the sport has been better? Coming off two losses, getting counted out. That’s what I’m here for. I can inspire the world.

Vill avsluta med rematch

Efter att ha debuterat i UFC år 2017 med en TKO-seger mot Michael Johnson blev Gaethje avslutad i två raka matcher mot Eddie Alvarez respektive Dustin Poirier. Förlusterna fick många att tro att Gaethje bara var en underhållande slugger som nu nått sin gräns.  Efter detta stod han dock för tre raka KO/TKO-segrar i första ronden mot James VickEdson Barboza och Donald Cerrone innan han avslutade Ferguson. Om han sedan skulle besegra mästaren och McGregor säger Gaethje att det endast skulle återstå en match för honom innan han lägger handskarna på hyllan:

Fight Poirier and then get the f*ck out of here. That’s all I need. What do I need after that? That’d be legendary, I’d make plenty of money – which is ultimately what I’m here to do – and I took control of my destiny, which is all I asked for. Business wise, the smart move right now could be to fight Conor, because obviously that’s a lot of money, but I make way more money when I beat Khabib and then fight. And if Conor’s not there, I’ll fight Poirier. He’s not on my list. Khabib and Poirier are the two on my list right now. If I fight them two, with big paydays, then I’m good.

Justin Gaethje har 22-2 i record.

Läs mer
+7
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC on ESPN 9: De tidiga invägningarna (Startar kl. 18:00)

Ralph Nordahl

Denna helg är UFC tillbaka i hemstaden Las Vegas, Nevada där de håller en gala i högkvarteret UFC Apex. I huvudmatchen kommer vi få se tidigare welterviktsmästaren Tyron Woodley möta brassen Gilbert Burns.

Klockan 18:00 idag är det tänkt att galans medverkande fighters ska väga in sig officiellt för galan. Ni kommer kunna se detta live i videon ovan.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy
Rose Namajunas vs Jessica Andrade UFC

Video
Rose Namajunas vs Jessica Andrade 2 kan bokas om till juli

Ralph Nordahl

Rematchen mellan de båda tidigare stråviktsmästarinnorna Rose Namajunas och Jessica Andrade ser ut att bokas om till den 11 juli på en plats som kommer bestämmas senare. Detta rapporterar MMA Fighting.

De två fighters skulle mötts i den delade huvudmatchen vid UFC 249 men Namajunas (8-4) tvingades att hoppa av då flera familjemedlemmar avlidit på grund av coronapandemin. Detta skulle blivit hennes första match sedan hon besegrades av Andrade (20-7) förra året via knockout (slam) och miste titeln. Andrade besegrades sedan av nuvarande mästarinnan Weili Zhang via TKO i första ronden.

Namajunas erövrade stråviktsbältet i november 2017 när hon avslutade Joanna Jedrzejczyk i första ronden vilket ni kan se nedan:

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy

Rykte: Darren Till vs. Robert Whittaker bokas om till tidigare gala

Ralph Nordahl

Mellanviktarna Robert Whittaker (20-5 MMA, 11-3 UFC) och Darren Till (18-2-1 MMA, 6-2-1 UFC) var tänkt att mötas den 15 augusti men nu har matchen bokats om till en gala på Fight Island rapporterar Combate.com.

Den tidigare UFC-mästaren Whittaker och forne titelutmanaren Till ska ha enats muntligt om att mötas på den privata ön den 25 juli där matchen kommer att bli huvudmatch

Whittaker kommer senast från en förlust i titelmatchen mot  Israel Adesanya på hemmaplan i höstas då han avslutades i andra ronden. Innan detta hade han 9 raka segrar.

Till var framgångsrik i flytten till mellanvikt där han besegrade Kelvin Gastelum. Han hade fram till då förlorat två raka förluster bland annat om welterviktstiteln mot Tyron Woodley.

Även svenska Pannie Kianzad har bokats till denna gala där hon möter Bethe Correia.

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy

Jon Jones: Dana White ljuger om mina lönekrav för Ngannou-matchen

Ralph Nordahl

UFC:s lätt-tungviktsmästare Jon Jones sågar UFC:s VD Dana White  och anklagar denna för att ljuga om hans lönekrav för att möta Francis Ngannou.  

Jones och Ngannou har diskuterat den möjliga matchen via sociala medier men detta har punkterats av att UFC inte velat erbjuda tillräckligt med pengar för att göra matchen till verklighet. Enligt White ville båda fighters ha alldeles för mycket och att Jones vill ha absurda summor.

Igår blev White intervjuad av ESPN där han var tydlig med att matchen mellan Jones och Ngannou inte kommer äga rum. Jones har nu hört VD:ns kommentarer och är inte glad. Han anklagar nu sin chef för att vara lögnare via Twitter:

It’s interesting to just sit here and watch your boss lie to the camera like this. We never discussed any increase in pay. Immediately the conversation was that I already made enough. I never made a number offer.

If you’re not going to change my contract for the heavyweight move, at least have the decency to be honest with the fans.

Absolute bullsh*t

Debatten lär fortsätta då Jones genuint verkat intresserad av en match mot Ngannou. Många fans har också varit lyriska över den hypotetiska matchen.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Anderson Silva går in som favorit i ett möte mot Conor McGregor

Johan Lorentzon

Enligt oddsmakarna är Anderson Silva favorit i ett eventuellt möte mellan honom och Conor McGregor.

Igår kom den före detta mästaren i mellanvikt Anderson Silva och den före detta två-divisons mästaren i fjädervikt och lättvikt Conor McGregor överens över twitter om att mötas. Oddsmakarna var såklart direkt ute med oddsen och där går Anderson Silva in som favorit av de två. Nu handlar det bara om att de ger honom en liten fördel då oddsen enligt den amerikanska betting-sidan Bovada ligger på -125 för McGregor och -105 för Silva. Vilket i sin tur skulle innebär att om du satsar 100 dollar i på Silva får du en vinst på 80 dollar, medan du vinner 95.20 dollar om du satsar på Conor.

Silva har hunnit bli 45 år gammal och trots att han är 1-6 i sina senaste matcher har han inga planer på pension. I sin senaste match blev han stoppad på TKO av Jared Cannonier i första ronden. Matchen gick han mot den nuvarande mästaren Israel Adesanya och förlorade på domslut.

Conor anses för liten

Conor McGregor gick sin senaste match mot Donald ”Cowboy” Cerrone när han återvände till weltervikt, en match han vann på TKO i första ronden. Ett möte med Silva skulle innebära att han måste gå upp ännu mer då det pratas om catch-weight, och UFCs VD Dana White har redan sagt att han är en liten welterviktare.

Det skulle kunna tänkas att oddsmakarna ser Silva som favorit på grund av just storlekskillnaden då de båda nog anses ha liknande andra kvalitéer. Båda är främst kända för sin stående kreativa stil där marken spelar andra fiol.

Läs mer
-9
Dana Sad
Dana Happy

UFC bokar om mötet mellan Brian Ortega och Chan Sung Jung

Johan Lorentzon

Brian Ortega och Chan Sung Jung är en match från att få en titelmatch i fjädervikten. Nu satsar UFC på att boka om ett möte mellan dessa två.

Dana White berättade i onsdagsnatt för ESPN att de siktar på att boka om Brian Ortega mot Chan Sung Jung. Den som vinner kommer sen få ta sig an vinnaren mellan Alexander Volkanovski och Max Holloway för titeln i fjädervikten.

När och var matchen äger rum är ännu oklart dock.

“Ortega and The Korean Zombie are gonna fight,”

“You know how I just went out and said (about the Tony) Ferguson fight against (Justin) Gaethje, I said ‘I absolutely, positively guarantee you that this fight will be great.’

“That’s the same thing with Brian Ortega vs. The Korean Zombie, there’s no way this fight is boring. And the guy that comes out of that fight would be next in line for a title shot.”

Mötet skulle ha ägt rum i december förra året

Ortega och Jung skulle egentligen ha möts i Sydkorea förra året, men när Ortega blev skadad och tvingades att dra sig ur matchen så hoppade istället Frankie Edgar in på kort varsel. Jung vann matchen på knockout redan i första ronden.

Brian ”T-City” Ortega (14-1) har inte gått match sedan december 2018 när han mötte Holloway som gav honom sin första förlust via doktorstopp mellan fjärde och femte ronden. Innan det hade Ortega sex raka vinster som inkluderar avslut av Frankie Edgar, Cub Swanson och Renato Moicano

Jung ”The Korean Zombie” (16-5) fick gå match om titeln 2013 mot José Aldo i Brasilien, en match han förlorade. Sen dess har han trots ett långt avbrott ifrån sporten 2017, hunnit skaffat sig tre vinster och en förlust i oktagonen. Vinsterna har varit knockouter över Dennis Bermudez, Renato Moicano och Frankie Edgar.

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.