Nyheter

UFC Fight Night 179: Ariane Lipski besegrar Luana Carolina

I det enda kvinnliga mötet på huvudkortet under UFC Fight Night 179 besegrade Ariane Lipski sin landskamrat Luana Carolina i flugvikt. Lipski fann segern via benlås-submission 1 minut och 28 sekunder in i första ronden.

Lipski besegrar Carolina

Ariane Lipski (13-5) vann det inbördes brasilianska flugviktsmötet när hon besegrade Luana Carolina (6-2) under nattens UFC-gala! Via benlås 1 minut och 28 sekunder in i första ronden tog 26-åringen sin första seger under 2020, och har därmed radat upp två vinster på raken i organisationen. Hennes motståndare Carolina fick se en vinstsvit på 6 matcher bruten i och med förlusten.

Matchen

Som domare i den andra matchen under huvudkortet står Dan Movahedi. De två flugviktskvinnorna inleder på stående fot, där Lipski får ner Carolina på marken med ett kroppslag. Lipski dyker snabbt ner efter sin motståndare, och börjar arbeta i guard med sin ground ’n’ pound. Carolina hotar med ett leg lock, vilket besvaras av ett eget benlås-försök från Lipski. Hon finner gott resultat i det, då Carolina tvingas till att klappa sig ur greppet som matchen.