UFC Fight Night Japan: Resultat och statistik

UFC-Fight-Night-Japan

UFC Fight Night 117 ägde rum under natten till lördagen i Tokyo, Japan, där galans huvudmatch var ett möte i lätt tungvikt mellan Ovince St Preux och hemmafightern Yushin Okami. Nedan kan ni ta del av resultaten från galan och under det finner ni statistik för varje enskild match.

Ovince Saint Preux besegrar Yushin Okami via technical submission (Von Flue choke) – Rond 1, 1:50
Jessica Andrade besegrar Claudia Gadelha via enhälligt domslut (30-25, 30-26, 30-27)
“Maestro” Dong Hyun Kim besegrar Takanori Gomi via TKO (slag) – Rond 1, 1:30
Gokhan Saki besegrar Henrique da Silva via knockout (slag) – Rond 1, 4:45
Teruto Ishihara besegrar Rolando Dy via enhälligt domslut (28-27, 28-27, 29-27)
Jussier Formiga besegrar Ulka Sasaki via submission (rear-naked choke) – Rond 1, 4:30
Keita Nakamura besegrar Alex Morono via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)
Syrui Kondo besegrar Chan-Mi Jeon via delat domslut (28-29, 30-27, 30-27)
Shinsho Anzai besegrar Luke Jumeau via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 30-27)
Daichi Abe besegrar Hyun Gyu Lim via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)

Det här inlägget postades i Kimura rekommenderar, Nyheter, Ufc Event och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Vilken skön vinst för Gökhan. Men han måste verkligen få upp konditionen och fortsätta jobba på TDD. Men för övrigt så såg det helt ok ut. Han och OSP borde få bonusarna.

  Claudia gav fighten till Jessica. Helt dumt. Hon gjorde det så jävla bra och överlägset i det stående och var underlägsen i graplingen/brottningen. Ändå så bestämde hon sig att gå över till graplingen/brottningen varje gång hon var överlägsen i det stående. Väldigt sällan man ser någon fightas så dumt.

  Har inte så mycket mer att säga om galan faktiskt.

  • cigo

   Precis! Blev frustrerad när Claudia försökte ta ner henne, hon var så mycket bättre stående än Andrade

  • Pancho Villa

   Gökhan Saki behöver troligen förbättra sin kondition men han behöver framförallt förbättra sig när det kommer till att hushålla med sin energi. Att slå med 90-100% kraft i varje slag kan möjligen funka i K-1 där man går 3 korta ronder – med stora handskar (som man kan vila och hämta andan bakom). Det är knepigare i mma – vilket höll på att kosta honom segern.
   - Men det var hans första mma-fight (EG andra fight på ca 13 år) så han får ändå godkänt.

   Gadelha såg inledningsvis bra ut i det stående. Hon fick in en del fina träffar. Men hon klarade inte av att hantera Andrades konstanta press (hon går non-stop framåt) och hon påverkades nog även av slagstyrkan.
   - Så att påstå att hon var ”överlägsen” i det stående det är sannerligen en överdrift. Hon såg bra ut inledningsvis men bröts ned av Andrades konstanta press, slagkraftigt och fysiska styrka. Att en bjj-fighter som Gadelha, när hon känner att hon håller på att förlora, försöker ta ned fighten på mattan är helt logiskt. Att hon misslyckades med att ta ned Andrade är en annan femma.

   Nä, Andrade var bättre helt enkelt. Gadelha hittade inte något effektivt motmedel mot Andrades press och inte heller hennes tunga topp game.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag tycker dock att Claudia va överlägsen i det stående i första ronden. Men det kan vara som du säger att hon märkte slagstyrkan som Andrade hade och det skrämde henne.

Fler Kimura rekommenderar: