Ilia Topuria barslagsmål

Video VIDEO: UFC-fightern hamnade i barslagsmål

Ralph Nordahl

UFC-fjäderviktaren Ilia Topuria ska ha hamnat i ett barslagsmål när han umgicks med sångaren Omar Montes i Spanien.

Ilia Topuria i barslagsmål i Spanien

Topuria kommer senast från en seger över Bryce Mitchell vid UFC 282 i december. Det var georgierns största test i karriären hittills vilket han avklarade galant. Topuria kom att mörbulta Micthell innan han submittade denne i andra ronden.

Just nu har fjäderviktaren ingen bokad match men han har gång på gång utmanat Paddy Pimblett. Denne fightades också vid UFC 282 där han tog en mycket kontroversiell seger över Jared Gordon. Herrarna har kivats via sociala medier regelbundet under det senaste året men Topuria tvivlar dock på att matchen kommer äga rum.

Trots att han inte fått en match bokad har dock georgiern nyligen hamnat i en fight. MMA Dirt rapporterade via Twitter att fjäderviktaren hamnade i ett slagsmål med en annan man. Videoklippet läckte ut där UFC-fightern knuffades av en okänd angripare på en bar i Spanien. Topuria tycktes förvånas av knuffen då han spelade ett arkadspel när det hände.

Som svar måttade 25-åringen flera slag mot mannen. Lyckligtvis bröts slagsmålet snabbt upp av åskådarna. Just nu är inte detaljerna om incidenten kända och därmed även orsaken till varför mannen ville slåss mot fjäderviktaren.

Som tur verkar det som att båda herrarna kommit ur slagsmålet utan allvarligare skador. Först rapporterades det att Topuria attackerades av den spanske sångaren Omar Montes men detta togs sedan tillbaka då denne bara stod bredvid UFC-fightern som i själva verket är hans vän. Mannen som angrep fjäderviktaren har ännu inte identifierats.

0
Dana Sad
Dana Happy
malin hermansson, cornelia holm och pfl
Allt du behöver veta inför PFL Europe 1 – Två svenskar debuterar!
kimura
Hett
Wolf Fight Promotion Bur
Allt du behöver veta inför Wolf Fight Promotion 6 – Matchkort, sändningstider och info
kimura
Hett
Kevin Lee
Kevin Lee ser ut att gå rematch mot ”El Cucuy”
kimura
Hett
Robin Enontekiö
Robin Enontekiö inför Zone Pro League 5 – ”Bjuder gärna upp till dans”
kimura
Hett
Muhammad Mokaev benlås
Jafel Filho: Muhammad Mokaev klappade tre gånger – vill överklaga
kimura
Hett