Okategoriserad Videor

VIDEO: UFC-fightern hamnade i barslagsmål

Ilia Topuria barslagsmål

UFC-fjäderviktaren Ilia Topuria ska ha hamnat i ett barslagsmål när han umgicks med sångaren Omar Montes i Spanien.

Ilia Topuria i barslagsmål i Spanien

Topuria kommer senast från en seger över Bryce Mitchell vid UFC 282 i december. Det var georgierns största test i karriären hittills vilket han avklarade galant. Topuria kom att mörbulta Micthell innan han submittade denne i andra ronden.

Just nu har fjäderviktaren ingen bokad match men han har gång på gång utmanat Paddy Pimblett. Denne fightades också vid UFC 282 där han tog en mycket kontroversiell seger över Jared Gordon. Herrarna har kivats via sociala medier regelbundet under det senaste året men Topuria tvivlar dock på att matchen kommer äga rum.

Trots att han inte fått en match bokad har dock georgiern nyligen hamnat i en fight. MMA Dirt rapporterade via Twitter att fjäderviktaren hamnade i ett slagsmål med en annan man. Videoklippet läckte ut där UFC-fightern knuffades av en okänd angripare på en bar i Spanien. Topuria tycktes förvånas av knuffen då han spelade ett arkadspel när det hände.

Som svar måttade 25-åringen flera slag mot mannen. Lyckligtvis bröts slagsmålet snabbt upp av åskådarna. Just nu är inte detaljerna om incidenten kända och därmed även orsaken till varför mannen ville slåss mot fjäderviktaren.

Som tur verkar det som att båda herrarna kommit ur slagsmålet utan allvarligare skador. Först rapporterades det att Topuria attackerades av den spanske sångaren Omar Montes men detta togs sedan tillbaka då denne bara stod bredvid UFC-fightern som i själva verket är hans vän. Mannen som angrep fjäderviktaren har ännu inte identifierats.

Föregående artikel

Fight Club Rush återvänder till Stockholm – ”Talanger från hela Skandinavien och Europa”

Nästa artikel

Michael Bisping kritiserar Paddy Pimblett

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök