Nyheter

UFC-fightern arresterad – livesände arresten

sedriques dumas

UFC-fightern Sedriques Dumas blev imorse arresterad i Florida.

UFC-fightern arresterad – nekar till brott

Klockan 06:13 på morgonen blev UFC-fightern Sedriques Dumas arresterad i Florida, USA. Enligt rapporter från Escambia County Jail står han anklagad för ”battery”, ett brott som avser olovlig fysisk kontakt separat från misshandel eller övergrepp. Inga andra officiella detaljer finns i nuläget kring incidenten.

Dumas livesände ett möte med polisen där han ställde frågor om utredningen. Där påstods det att han ska ha orsakat tumult och störningar för folk omkring honom. Själv menade Dumas att han bara gick nerför gatan för att lugna ner sig. Från vad förtäljdes inte. Dumas är upprörd genom klippet och uttrycker bland annat ilska mot polisen. Mot slutet verkar en polis ta till fysiska men för att arrestera honom.

I’m beyond fucking pissed … I’m just walking to blow off steam and she want to come at me and tell me I’m disrupting?

Samtalet till polisen påstås ha kommit från en kvinna som berättade att hennes pojkvän bankade på dörren och ringde på dörrklockan. Dumas nekade inte anklagelsen men klargjorde att han inte längre var i ett förhållande med kvinnan i fråga.

Dumas är schemalagd att ställas inför en domstol den femte mars.

Bokad för en match

Dumas, som går under smeknamnet ”The Reaper”, är inbokad för att gå en match på UFC on ESPN 54 den 30:e mars. Då möter han Nursulton Ruziboev.

28-åringen kom in i UFC via Dana White Contender Series. Han tävlar i mellanvikt och har gått tre matcher i organisationen varav två slutat med vinst. Sammanlagt har han ett matchfacit på nio vinster och en förlust. Endast tre av vinsterna har kommit via domslut.

Föregående artikel

Då får vi (kanske) reda på huvudmatchen inför UFC 300

Nästa artikel

VIDEO: Berusad Jon Jones stjäl rampljuset under Stand Up show

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök