UFC

UFC-fightern fick träffa Dwayne ”The Rock” Johnson efter löftet

The Rock

UFC-welterviktaren Themba Gorimbo fick nyligen ett besök av superstjärnan Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne ”The Rock” Johnson berördes av Themba Gorimbos uttalande

”The Answer” gick sin senaste match mot Takashi Sato under UFC Vegas 73 i maj. Matchen ägde rum bara några månader efter hans debut, en submission-förlust mot A.J. Fletcher i februari. Men Gorimbo presterade bättre i sin andra match och vann genom enhälligt beslut.

Efter segern tog welterviktaren till sociala medier. I ett inlägg som senare spreds som en löpeld avslöjade Gorimbo att han bara hade sju amerikanska dollar på sitt bankkonto före segern över Sato. Fightern var mycket ärlig om sina ekonomiska svårigheter, vilket fångade Johnsons uppmärksamhet.

Den före detta WWE-utövaren som blev skådespelare försökte sig på en karriär inom amerikansk fotboll i sin ungdom, men nådde inte mycket framgång inom sporten. Som ”The Rock” tidigare har berättat hade han bara sju amerikanska dollar på fickan när han blev släppt från CFL, år 1995. Nästan tre decennier senare är han en av de största namnen på planeten, och han ville träffa Gorimbo. Han lovade även att stötta utövaren framöver.

”En väldigt bra och en väldigt speciell dag”

Nu har de båda träffat varandra i verkligheten. Gorimbo höll på att genomföra en intervju när ”The Rock” smög sig fram till honom. Händelsen fångades på video och via ett inlägg på X (tidigare Twitter) berättade Johnson om mötet. Ta den av händelsen i klippet nedan.

Föregående artikel

Resultat och höjdpunkter från kvällens OKTAGON med Felipe Lima

Nästa artikel

Khamzat Chimaev inför Felipe Limas titelmatch på OKTAGON

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök