19 June, 2024
Nyheter

UFC Hall of Fame-fightern gripen inför återkomsten till buren

Av

Alexander Clausson

15/09/2023

UFC-veteranen Pat Miletich blev arresterad tidigt på torsdag morgon för sitt tredje rattfylleri. Miletich blev intagen i UFC Hall of Fame redan 2014.

UFC Hall of Fame-fightern Pat Miletich ställs mot Mike Jackson

UFC Hall of Fame-fightern togs i förvar under de tidiga torsdagstimmarna klockan 6:16, lokal tid, av polisen i Bettendorf, Iowa, efter samtal om en felvägskörande förare. Enligt en rapport från KWQC, som hänvisade till en polisrapport från Bettendorf Police Department, var Miletich tydligen tvungen att väckas av poliser efter att ha somnat i en igångvarande bil, och poliserna observerade ”färsk skada på vegetation som växer på en stödmur” på en Shell-parkeringsplats som var förenlig med skador på framsidan av Miletichs fordon.

Polisen uppgav att Miletich vägrade alla former av tester, bland annat ett blodprov och ett alkoholtest, men hade vattniga, blodsprängda ögon, ostadig balans, sluddrigt tal, luktade alkohol och erkände att han hade druckit vin.

Miletich, 55 år gammal, släpptes senare på torsdagen, klockan 7:59 lokal tid, mot en borgen på 5 000 dollar.

Han har tidigare två domar för rattfylleri från mars 2019 och juni 2021.

Miletichs juridiska problem hindrade honom inte från att delta i en presskonferens på torsdagen i Davenport, Iowa, för att marknadsföra sin planerade återkomstmatch mot 38-åriga UFC-veteranen Mike Jackson. De båda utövarna kommer gå huvudmatch på Cage Aggression 36, den tredje helgen i oktober.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök