Curtis-Blaydes-vs.-Francis-Ngannou-UFC

UFC Kina: Eftertankar – ”Francis Ngannou har ”cement i nävarna

Denna kylslagna lördag förmiddag i november besökte UFC för första gången Kinas huvudstad Peking, och Cadillac Arena. Man gjorde det med ytterligare ett svagt matchkort, något vi har vant oss vid. Våra värdar denna morgon var John Gooden och Dan Hardy.

Underkort

125 lbs.: Louis Smolka vs. Su Mudaerji

Louis Smolka, som för inte så länge sedan sparkades från UFC fick en ny chans på kort varsel. Han ställdes mot den 22-årige kinesiske debutanten Su Mudaerji. Det blev en lyckad återkomst för Smolka som lyckades avsluta den kinesiske strikern via armbar vid 2.07 av rond 2.

185 lbs.: Kevin Holland vs. John Phillips

Kevin Holland är en kaxig 26-årig amerikan med bra räckvidd och ett hyfsat markgame. Walesaren John Phillips är en erfaren och tuff striker som gillar att KO:a sina motståndare. Av hans midjemått att döma gillar han även god mat – betydligt mer än löprundor. De två bjöd oss tittare på god underhållning. Amerikanen var storfavorit inför matchen och även om den blev jämnare än väntat så var det inga tvivel angående vem som hade övertaget. Holland vred upp tempot i sista ronden och satte in en fin rear-naked choke vid 4.05 av rond 3.

115 lbs.: Syuri Kondo vs. Yan Xiaonan

Japanskan Syuri Kondo ställdes mot kinesiskan Yan Xiaonan i en match up mellan två strikers. Hemmafightern visade både snabbhet och slagkraft när hon gång på gång träffade japanskan. Kondo visade tuffhet men hade inte särskilt mycket att sätta emot och publiken i Cadillac Arena kunde glädjas över en fin hemmavinst.

135 lbs.: Martin Day vs. Liu Pingyuan

Debutanten Martin Day är en lovande ung hawaiiansk fighter med strikingbakgrund. Han mötte kinesen Liu Pingyuan som kom in med hela 8 raka vinster. Vi fick se en ganska trevlig fight i bra tempo. Det var jämnt och böljade fram och tillbaka. Trots en skadad hand lyckades Pingyuan få med sig ett delat domslut, till stor glädje för hemmafansen.

115 lbs.: Jessica Aguilar vs. Weili Zhang

Mexikanskan Jessica Aguilar är en aggressiv veteran. Hon ställdes mot hemmafightern Weili Zhang, en farlig och wellrounded fighter med 17 raka vinster. Hon slösade ingen tid i matchen och tog snabbt ner Aguilar. På marken jobbade hon med tung ground-and-pound och när hon såg en öppning attackerade hon med submissions. Hon var nära att få till en triangel, men när det inte gick växlade hon snyggt till en tight armbar som tvingade mexikanskan att klappa vid 3.41 av rond 1. Mycket imponerande insats av Weili Zhang.

205 lbs.: Hu Yaozong vs. Rashad Coulter

Kinesen Hu Yaozong är en mycket oerfaren 23-åring med bakgrund inom grekisk-romersk brottning. Amerikanen Rashad Coulter är en vild boxer-brawler som kommer från tre raka förluster. De tog båda klivet ner från tungvikt. Det var inte någon hög nivå på den mma vi fick se. Om vi ska vara helt ärliga så höll detta inte UFC-nivå. Det var trots det en underhållande fight mellan två tuffingar med stort hjärta. Vinsten gick till Rashad Coulter.

125 lbs.: Lauren Mueller vs. Wu Yanan

Amerikanskan Lauren Mueller är en obesegrad talang som gjorde sin andra fight i UFC. Hon ställdes mot den 22-åriga kinesiskan Wu Yanan. Mueller såg vass ut och hade full kontroll på det som skedde oktagonen. Hon fällde kinesiskan till marken och fick topposition. Där gick det dock inte som planerat då 22-åriga Wu Yanan överraskade med en tight armbar som tvingade amerikanskan att klappa. En imponerande vinst för ynglingen inför hemmapubliken.

170 lbs.: Alex Morono vs. Kenan Song

Alex Morono är en tuff men ojämn amerikan med svartbälte i bjj. Han ställdes mot Kenan Song som är en aggressiv kinesisk fighter med två raka avslutssegrar i UFC. Morono använde mycket rörelse och satte högt tempo från början vilket konfunderade Song som hade svårt att få grepp om motståndaren. Efter hand som matchen fortskred steg frustrationen hos kinesen som hade svårt att hitta några svar på Moronos svårlästa offensiv och höga output. Det hindrade dock inte honom från att konstant pressa framåt. Det gjorde detta till en intensiv och hyfsat underhållande fight. I slutändan tog amerikanen en klar seger hos samtliga domare. Morono och Song fick $50,000 i bonus för att ha bjudit på kvällens match.

Huvudkort 

170 lbs.: Li Jingliang vs. David Zawada

Kinesen Li Jingliang är en vild och hårdslående herre som gillar att bjuda upp till dans. Han jobbar med hårt press och hög output. David Zawada är en tuff tysk fighter som förlorade ett tight delat domslut i sin UFC-debut mot Danny Roberts. Zawada inledde starkt och fällde Li i första ronden. I andra ronden såg tysken trött ut och Li fortsatte med press i högt tempo och tog över initiativet i fighten. Tredje ronden var mer eller mindre spel mot ett mål. Li drev upp ett högt tempo och gjorde lite som han ville. Vid 4.07 av rond 3 träffade Li med en side-kick mot levern som tvingade Zawada att klappa. En fin seger för den underhållande kinesiske strikern. En seger värd $50,000 i bonus.

135 lbs.: Vince Morales vs. Song Yadong 

Song Yadong är en 20-årig kinesisk talang som har inlett UFC-karriären med 2 raka vinster. Han är en otroligt explosiv och kraftfull striker. Han skulle egentligen ha mött Frankie Saenz. När denne skadade sig ersattes han av debutanten Vince Morales. Morales hoppade in på kort varsel för en chans i UFC. Han är en okej striker med svartbälte i bjj. Yadong tog tidigt tag i taktpinnen och styrde matchen. Han hade full kontroll i oktagonen ända fram till sista minuten då han bjöd in Morales till vild slagväxling. Alla tre domare gav honom segern med 30-27 och han tog en fin seger på hemmaplan.

265 lbs.: Alistair Overeem vs. Sergey Pavlovich 

Alistair Overeem (#6) är en veteran som knappt behöver någon presentation. Han är en giftig striker som debuterade 1999 och har tillhört världseliten i många år. Han tog sig an ryssen Sergey Pavlovich, en obesegrad debutant med brottningsbakgrund och bra slagkraft.

Vi fick se en något avvaktande inledning och Overeem såg till en början lite tveksam ut. Han var dock smart och utnyttjade sin stora verktygslåda och erfarenhet för att ta initiativet i fighten. Han stängde distansen och clinchade den väldige ryssen. När han väl slappnade av visade han prov på varierad striking. Det öppnade för en nedtagning och väl på marken visade han sin fina ground-and-pound och domaren tvingades bryta matchen. Bra insats av den gamle.

265 lbs.: Curtis Blaydes vs. Francis Ngannou

I kvällens huvudmatch ställdes amerikanen Curtis Blaydes (#3) för andra gången mot Francis Ngannou (#4). Första mötet var Blaydes oktagondebut och det slutade med att läkaren stoppade fighten pga ett igensvullet öga. Blaydes kom in till fighten med ett fint momentum tack vare 4 raka segrar. Ngannou kom från två förluster och tveksam form. När matchen väl startade såg vi den gamle Ngannou. Han träffade med en stenhård höger som fällde amerikanen. Han klev in och fortsatte avlossa bomber mot den omtöcknade Blaydes och efter 45 sekunder gick domaren in och avbröt fighten. Imponerande comback av Ngannou som tog en mycket viktig seger i ett pressat läge.

Sammanfattning

Vi kan summera en okej mma-lördag från den kinesiska huvudstaden. Hemmapubliken torde ha all anledning att vara nöjd med insatserna från flertalet kinesiska fighters. Låt vara att flertalet av dem bjöds på överkomligt motstånd av UFC, men sånt får man ha överseende när det kommer till att glädja publiken i den mest lukrativa marknade av alla.

Två prestationer stod, enligt min uppfattning, ut lite extra denna dag. Den gamle Alistair Overeem glimrade till och visade prov på gamla takter när han tog sig tillbaka till vinstkolumnen efter två tuffa förluster. Han gjorde det genom att dominera och avsluta den lovande ryssen Sergey Pavlovich.

Francis Ngannou överraskade nog många när han avslutade den mycket lovande Curtis Blaydes via slag efter endast 45 sekunder av första ronden. I sin senaste match så han bedrövlig ut – tveksam och nästan räddhågsen. Denna dag var det den gamle Ngannou som var tillbaka – han med självförtroende och cement i nävarna. Den fina insatsen gjorde dessutom honom $50,000 rikare.

______________________

Kimuraredaktionen

0
Dana Sad
Dana Happy
UFC 236 Israel Adesanya vs Kelvin Gastelum

Video
UFC 236: Israel Adesanya ryktas möta Kelvin Gastelum om interbältet

En titelmatch om interimbältet i mellanvikt mellan Israel Adesanya (16-0 MMA, 5-0 UFC) och Kelvin Gastelum (16-3 MMA, 10-3 UFC) ska enligt MMA-journalisten Brett Okamoto vara klar för UFC 236.

Whittaker på borta på obestämd tid

Detta innebär att den regerande mellanviktsmästaren Robert Whittakers skada är så pass allvarlig att han inte kan tävla under den närmaste tiden. Whittaker skulle ha mött Gastelum på UFC 234, men timmar innan galan ställdes matchen in. Whittaker hade drabbats av bråck under matchdagen och var tvungen att genomgå en akutoperation.

Gastelum ”bekräftade” uppgifterna, på ett subtilt sätt, via ett Twitter-inlägg.

April 13th , of 2013 I was crowned the Winner of The Ultimate Fighter of season 17.
It only makes sense that on the 13th of April, the entire journey comes around and it makes a full circle.

Gastelum

Den 27-årige Gastelum vann den 17:e upplagan av dokusåpan, The Ultimate Fighter, där han i finalen besegrade Uriah Hall. Gastelum gick sina första matcher i welterviktsklassen, men efter flera viktmissar gick han upp till mellanvikt. Där har han endast en förlust på sina sex matcher, en submissionförlust mot Chris Weidman. Sedan den förlusten har Gastelum radat upp två vinster, först en KO-vinst mot Michael Bisping och senast en domslutvinst mot Ronaldo ”Jacare” Souza.

Adesanya

Adesanya har sedan UFC-debuten i februari förra året gått hela fem matcher där han vunnit två av dem via avslut och fått fyra post-fight bonusar. Den 29-årige nyzeeländske/nigerianske Adesanya har 16 vinster som MMA-proffs med hela 13 avslut via KO/TKO. I sin senaste match besegrade Adesanya den forne mellanviktsmästaren Anderson Silva via domslut, efter tre underhållande ronder.

UFC har ännu inte bestämt platsen för galan, men datumet för UFC 236 är satt till den 13:e april.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Det var Rose Namajunas eget beslut att försvara sin titel i Brasilien på bortaplan

Det var nog många som undrade varför UFC bokade Rose Namajunas titelförsvar mot Jessica AndradeUFC 237 som går i Brasilien. Att ge utmanaren hemmaplan kan tyckas vara aningen märkligt.

Nu verkar det emellertid vara så att det var Namajunas eget beslut att ta matchen i Brasilien istället för Las Vega. Detta var i alla fall vad hon sa till Ariel Helwani på hans Ariel Helwani’s MMA Show.

“That’s just how I perform best, you know?”

“I think it’s just a great opportunity.

“I wanted to fight in Brazil [rather than Las Vegas in March]. They had told me March 2 at first so I was getting ready for that anyways. But of course, more time is always better but sometimes you can have too much time and it can be like you’re overtrained and stuff. I took this break for a reason, obviously to heal up and stuff. I’m just looking to get back in there no matter what.”

Namajunas fortsätter med att relatera detta till hennes tid i Indonesien där hon tvingades in i en levnadssituation som var obekväm som hon sedan lärde sig hantera.

UFC 237 går av stapeln den 11 maj och då är det 13 månader sedan mästarinnan försvarade sitt stråviktsbälte mot den forna mästarinnan Joanna Jedrezjczyk på UFC 223. Namajunas är som sagt den nuvarande mästarinnan i damernas stråvikt i UFC, en titel som hon tog från Joanna på UFC 217 i november 2017. Rose var också deltagare i fighting-såpan The Ultimate Fighter, säsong 20 och kom så långt som finalen, vilket hon då förlorade mot Carla Esparza. Idag har hon ett record på 6-2 i UFC.

Ni kan lyssna på hela intervjun med Ariel här ovan.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
Paul Felder UFC Presskonferens

Paul Felder fick en kollapsad lunga under matchen mot James Vick

Paul Felders är styrktålighet, detta är något vi redan vet. Vi pratar trots allt om personen som lyckades ta sig igenom tre ronder med en bruten arm mot Mike Perry förra året på UFC 226.

I helgen var det dags för Felder att återvända till oktagonen efter skadan och det var nog många som undrade om ringrost eller annat efter så långt matchuppehåll. Han var som bekant matchad i helgens UFC Phoenix mot James Vick, en match som blev ett krig mellan båda herrarna, men som gick till seger för Felder enhälligt domslut. Ringrost verkar det inte finnas och om det nu skulle råka finnas någon enstaka individ som ifrågasätter ”The Irish Dragons” tuffhet så kan de nog sluta nu. Felder fick en revbensskada i tredje ronden och det visade sig på läkarundersökningen efter matchen att skadan även innebar en kollapsad lunga. De som haft en skada i revbenen vet hur det påverkar så väl andning som rörelser och lägg då på att du helt plötslig bara har en lunga kvar att andas med.

Felder’s manager, Brian Butler postade detta på Instagram:

Paul Felder själv svarade med detta på twitter:

Visserligen så har Felder rätt, vi har två lungor, men jag tror nog ändå vi kan komma överens om att mannen är något extra vad gällande stryktålighet. Felder har nu efter fem matcher fyra vinster, varav förlusten var mot Mike Perry, och sammanlagt är han 8-4 i UFC

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy
Kron_Gracie nävarna upp

Gracie-familjen hyllar Kron Gracie efter segern mot Alex Caceres

Det skrevs lite MMA-historia i Phoenix i helgen när Kron Gracie debuterade i UFC. Kron som är son till den legendariska Rickson Gracie gjorde inte bara debut i världens största MMA-organisation, han dominerade och vann även sin debutmatch mot Alex Caceres på rear-naked choke i första ronden.

Kron var bara 5 år gammal när hans farbror Royce Gracie gick match på UFC 4 och vann mot Keith Hackney. Detta var så långt bak som 1994, långt innan UFC var det UFC vi ser idag. De flesta vet nog historien och Gracie-familjen och deras involvering i skapandet av Ultimate Fighting Championship (Det vi idag kallar UFC). Det var både ett spektakel och en sorts marknadsföring för att marknadsföra Gracie Jiu-Jitsu i USA. Ett sätt att visa att deras kampstil kunde slå alla andra kampstilar. Detta var långt innan vi hade något som kallades MMA och då handlade UFC om stil mot stil. Idag är UFC något helt annat och har tagit en lite annan riktning än Gracie-familjens inledande visioner, men familjens skugga hänger ändå över hela märket.

Kron bar således hela sin familjs rykte på sina axlar när han gick in i oktagonen i söndagsnatt. Det handlade inte bara om att vinna, utan även att vinna med hjälp av jiu-jitsu. 2 minuter senare stod Kron där med händerna i vädret och segern mot Carceres är också något som hans familj prisar via sociala medier. Kron är nu 5-0 i MMA och 1-0 i UFC.

Det här skrev hans familjemedlemmar om segern

Royce Gracie:

“Kron did the perfect fight, showed the jiu-jitsu he trained his entire life, didn’t engage in an exchange of punches and kicks with his opponent, got a clean clinch and after he grabs you, man, it’s over. His jiu-jitsu is way better. If he’s able to keep this jiu-jitsu game, which is where he comes from, he’ll do great in his career.”


Kyra Gracie:

“It was very gratifying to see Kron in the UFC. He’s a fighter that knows how to fight under pressure, I remember the times he competed in jiu-jitsu with the whole crowd over him. His style is beautiful to watch, a finisher, and is very charismatic. He did the ideal game to take the fight to the ground with a simple and effective jiu-jitsu. He’s a gem for the UFC to work with and do good marketing. I root a lot for Kron’s success.”

Neiman Gracie:

“It was a great debut, a perfect fight that ended like his father’s. Couldn’t be better. I see a bright future ahead and root that he brings the belt in a near future, but no hurry.”

Roger Gracie:

“I think Kron had an excellent fight, a spectacular debut. He’s super talented and has everything to do great in the promotion. I think he has a brilliant career ahead of him.”

Rorion Gracie:

“Kron’s victory impresses me, but doesn’t surprise me. His pedigree is the best possible. Just like he did in competitive jiu-jitsu, I believe that the more he listens to his dad’s advice the better will be his chances of success in MMA.”

Robson Gracie Jr.:

“His debut was incredible, couldn’t be better. I’m very happy to see another member of the family, of Brazil, and especially of jiu-jitsu, in the main MMA promotion in the world. Having a Gracie back in the UFC motivates a lot. I believe he has a bright future because he will get more confident after each fight, and I do believe he can fight for the title in the future.”

Rickson Gracie var förstås också stolt över sin son.

En vinst är ett steg på vägen och det blir spännande och se hur långt Kron kan ta sig i UFC. Med tanke på hur matchen gick så kan vi nog räkna med att få se Gracie-sonen i oktagonen relativt snart igen.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Video
Cheick Kongos okarakteristiska utfall: ”I will fuck you up for real”

Den forne UFC men numera Bellator-fightern Cheick Kongo var inte sen med att utmana den nuvarande tung -och lätta-tungviktsmästaren i Bellator, Ryan Bader.

Den annars respektfulle Kongo hade ett par väl valda ord till mannen han hoppas blir sin nästa motståndare, Bader. Under post-fight presskonferensen för Bellator 216 stod en sammanbiten och i viss mån ilsken Kongo och raljerade om sin titelchans.

I had a great performance and I just beat the undefeated (former) champion, Vitaly Minakov. So the question is: Where’s my belt? Somebody used to hold my belt. The belt wasn’t made with heavyweights, but just light heavyweights. So I want to say something clear: Ryan, wherever you are, just come to give me the belt so I can make it easy for you. If not, I will fuck you up.

Frustrerad

I’m just a little bit tired and just frustrated. Today, (Coker) is (saying I’m the No. 1 contender). But four years ago, when I used to perform at the same time, I didn’t get the time so the title needs to be vacant. And Bader, just come, please, or I will fuck you up for real.

Cheick Kongo är en sann MMA-veteran. Han har tävlat på de allra största scenerna i MMA-världen och började sin proffskarriär redan 2001. Under sin 18 år långa MMA-karriär har han bland annat tävlat i UFC mellan åren 2006-2013. Under UFC-fanan hann tungviktaren gå 18 matcher där han vann 11 av dessa varav 6 vinster genom teknisk -eller ren knockout.

Efter att ha förlorat mot Roy Nelson under UFC 159, 2013, blev han släppt av UFC. Senare samma år skulle han skriva kontrakt med UFC-rivalen, Bellator. Han gjorde sin Bellator-debut under deras 102 gala och ställdes mot numera UFC-fighter, Mark Godbeer. Kongo lyckades vinna matchen i rond två genom teknisk knockout. Kongo har nu tävlat sammanlagt 14 gånger under Bellator-fanan och har vunnit 12 av dessa. I dags dato har han vunnit åtta matcher på raken.

Läs mer
+5
Dana Sad
Dana Happy

Video
’Douglas Lima blir Michael ”Venom” Pages tuffaste test hittils’

Michael ”Venom” Page besegrade Paul ”Semtex” Daley under Bellator 216 genom ett enhälligt domslut. Segern innebar att MVP tar sig vidare i Bellators welterviktsturnering.

Panelen diskuterade MVPs nästa motståndare vilket blir Douglas Lima, den forne welterviktsmästaren i Bellator. Under gårdagens program anser de att Lima är snäppet vassare än Lima på alla sätt och att det kommer bli oerhört tufft för den karismatiske MVP.

Lyssna ovan.

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy
returmatch

Stipe Miocic vädjar till DC: ”The fans deserve a HW title fight”

Den forne tungviktsmästaren och rekordhållaren för antalet raka titelförsvar i tungvikt (tre stycken), Stipe Miocic, vill ha returmatch mot Daniel Cormier.

Båda Miocic och DC har sedan en tid tillbaka hamnat i tjafs på sociala medier. DC anser att han inte är skyldig den forne tungviktsmästaren någon returmatch efter att ha knockat honom i rond ett. Så här sade DC genom Twitter.

Do you guys wanna know why I’m not fighting @stipemiocic again?Reason 1: he’s being entitled, why have I fought since and he hasn’t. He lost the fight is he still the champ? Reason 2: I’m hurt Reason3: how do I do it better? I beat him in a round last time? I don’t owe anyone shit!

Ännu en gång har Miocic yttrat sin önskan om att möta den nuvarande tungviktsmästaren DC. Genom Twitter skriver han att en match om bältet under UFC 236 är rätt match att göra.

UFC 236 still no headliner. The fans deserve a HW title fight. Me and you on April 13 only makes sense. We making this official or what?

Rekord

Miocic besegrade Fabrício Werdum under UFC 198 och erövrade tungviktsbältet. Han skulle försvara bältet tre gånger mot Alistair Overeem, Junior Dos Santos samt Francis Ngannou. Bältet förlorade han genom knockout när han ställdes mot Cormier under UFC 226.

Läs mer
+7
Dana Sad
Dana Happy

Video
Gratismatch inför UFC Prague: Jan Blachowicz vs Jimi Manuwa

I helgen äger UFC Prague rum där vår explosiva svensk, Daniel Teymur, ställs mot Chris Fishgold. Huvudmatchen utspelar sig mellan Jan Blachowicz och Thiago Santos och ni kan se en gratismatch i videon ovan inför galan.

UFC låter oss ta del av när polacken Blachowicz går en returmatch mot den alltid tuffe Jimi Manuwa.

Hur tror ni det går i helgen? Var med och tippa huvudkortsmatcherna här.

Matchkort

HUVUDKORT

 • Lätt-tungvikt: Jan Błachowicz vs. Thiago Santos
 • Tungvikt: Stefan Struve vs. Marcos Rogério de Lima
 • Lätt-tungvikt: Gian Villante vs. Michał Oleksiejczuk
 • Flugvikt: Liz Carmouche vs. Lucie Pudilová
 • Bantamvikt John Dodson vs. Petr Yan
 • Lätt-tungvikt: Magomed Ankalaev vs. Klidson Abreu

UNDERKORT

 • Weltervikt Carlo Pedersoli Jr. vs. Dwight Grant
 • Fjädervikt: Daniel Teymur vs. Chris Fishgold
 • Flugvikt: Veronica Macedo vs. Gillian Robertson
 • Lättvikt: Damir Hadžović vs. Polo Reyes
 • Weltervikt: Michel Prazeres vs. Ismail Naurdiev
 • Lättvikt: Rustam Khabilov vs. Carlos Diego Ferreira
 • Lättvikt: Damir Ismagulov vs. Joel Alvarez
Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
Francis Ngannou: ”Jag sänkte Cain innan knäskadan”

Igår uppdagades det faktum att det var en uppercut som som sänkte den forne tungviktsmästaren, Cain Velasquez. Inte en knäskada.

Under UFC Phoenix var huvudmatchen mellan Velasquez och den forne titelutmanaren i tungvikt, Francis Ngannou. Efter endast 26 sekunder går Velasquez ned för räkning men tar sig för knät. Efter att domaren bryter matchen är den forne tungviktsmästaren snabb att peka på sitt knä, något är fel. Kommentarsfälten fylldes med frågetecken, var det en knäskada som stoppade matchen? Ett nytt bildbevis, en kameravinkel visar att det är en uppercut som sänker honom.

Uppercut

Ngannou gästade Ariel Helwanis MMA Show igår där han naturligtvis var glad över sin vinst men stod på sig att aldrig handlade om en knäskada utan en välplacerad uppercut.

Ngannou har ett MMA-facit på 13–3 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, nio genom knockout samt fyra vinster genom submission.

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy
Dubbelbild Conor-McGregor Donald-Cerrone

Dana White om Cerrone vs McGregor: ”Långt ifrån klart”

UFCs VD Dana White säger till TMZ Sport att en match mellan den forne fjäder -och lättviktsmästaren Conor McGregor vs Donald Cerrone, är långt ifrån klart. Genom TMZ Sport säger White följande.

Klar? White säger nej.

Not true. Not even close,… It’s not even close to being done.

Detta innebär, om man vill tro White, att UFC-kommentator Joe Rogan inte visste vad han pratade om när han sade att matchen i princip var klar igår. Under sin podcast igår kunde Rogan förtälja att såvitt han vet, så är matchen klar.

McGregor gick sin senaste match mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov under UFC 229. Det var en match han förlorade genom neck crank i rond fyra. Cerrone gick sin senaste match mot Alexander Hernandez under under ESPN+ 1 i januari. Cerrone vann matchen genom en välplacerad spark och uppföljande slag.

Hoppas ni Cerrone vs McGregor blir av?

Visa resultat

 

 

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy