Jack Hermansson Darren Till UFC

UFC London: Jack Hermansson ryktas möta Darren Till den 23 juli

Ralph Nordahl

Den svenske UFC-stjärnan Jack Hermansson (22-7) och Darren Till (18-4) ryktas mötas den 23 juli på Tills hemmaplan i London, England.

Jack Hermansson ryktas möta Darren Till den 23 juli vid UFC London

Flera källor med vetskap om UFC:s planer har bekräftat för MMA Junkie att matchen håller på att bokas men inget har blivit officiellt bekräftad. Fighten rapporterades först av MMANytt.

Matchen mellan mellanviktarna skulle ha ägt rum i december 2020 men engelsmannen Till tvingades dra sig ur på grund av en skada.

Båda kommer från förluster

Den 7:e rankade Hermansson hoppas studsa tillbaka efter att ha förlorat via delat domslut mot Sean Strickland i februari. Svensken har alternerat mellan segrar och förluster i de 6 matcherna sedan april 2019 då han tog hem en stor seger mot ’Jacare’ Souza. Senaste segern tog han i maj förra året när han besegrade Edmen Shahbazyan (via enhälligt domslut). Innan detta förlorade han mot Marvin Vettori via enhälligt domslut.

Den 13:e rankade Till har två raka förluster senast via submission (rear-naked-choke) Derek Brunson i sin senaste match i september. Innan detta förlorade Till mot den tidigare mellanviktsmästaren Robert Whittaker via enhälligt domslut. Till har på senare tid tränat på Allstars i Stockholm med sin nya radarpartner Khamzat Chimaev och det återstår nu att se om träningen med denne kan ge upphov till en renässans för liverpoolsonen.

+2
Dana Sad
Dana Happy
neil magny ufc liverpool
UFC Vegas 57: Resultat och höjdpunkter från nattens gala
kimura
Hett
Arman Tsarukyan Mateusz Gamrot 2
UFC Vegas 57: Mateusz Gamrot och Arman Tsarukyan bjöd på en underhållande fight
kimura
Hett
Alexander-Gustafsson-UFC
Tränaren berättar varför Alexander Gustafsson återvänder till lätt-tungvikt
kimura
Hett
Weili Zhang Mackenzie Dern
Mackenzie Dern vill fightas mot Weili Zhang om interimtiteln
kimura
Hett
Jared Cannonier Israel Adesanya
38-årige Jared Cannonier inte orolig för åldern inför Israel Adesanya-mötet
kimura
Hett