UFC on FOX 27: Eftertankar

Från Charlotte North Carolina bjöds vi på ett Fox-kort med måttlig dragningskraft. Det blev dock inte så tokigt i slutändan. Lågt ställda förväntningar kan, åtminstone så här i efterhand, få även mediokra kort att framstå som riktigt trevliga. Nåja, mer om det i slutet.

Jon Anik och Dominick Cruz var våra värdar under kvällen. De gjorde ett godkänt jobb.  Återigen var vi i en stat som inte har implementerat de nya ’unified rules’. Ja, det är minst sagt tröttsamt. Men vi struntar i det och i introduktionen och går direkt till matcherna.

Underkort

145 lbs.: Austin Arnett vs. Cory Sandhagen 

Två UFC-debutanter hoppade in på kort varsel och öppnade kvällen med en trevlig batalj. Sandhagen såg bra ut och kan bli ett bra tillskott till en redan fullproppad division. Han visade prov på kreativ och dynamisk striking. Tyvärr visade han även rejäla offensiva brister. Sådana som en bättre motståndare hade låtit honom betala dyrt för. Det hela tog slut 3.48 in i andra ronden när Sandhagen avslutade Arnett via TKO (slag). Bara att gratulera till en lyckosam debut.

170 lbs.: Niko Price vs. George Sullivan

– Rear-naked choke

Efter en måttligt underhållande första rond fick Niko Price i andra ronden en gåva av Sullivan som gav bort en billig rear-naked choke. Price gjorde inga misstag utan tog tacksamt emot vad som bjöds och ströp ut Sullivan.

155 lbs.: Vinc Pichel vs. Joaquim Silva

Två kraftfulla och hårdslående lättviktare bjöd oss på en okej fight. Det var en jämn match och ingen av de två lyckades med att sätta tydlig prägel på matchen. Efter två ronder med oviss utgång var bägge tvungna att höja tempot och ta lite större risker i tredje. Det blev en trevlig avslutning på en fight som Vinc Pichel tog hem med domarsiffrorna 29-28 x 3.

125 lbs.: Justine Kish vs. Ji Yeon Kim 

Vi fick se två damer som ägnade sig företrädelsevis åt striking. Den tekniska nivån imponerade inte nämnvärt men de höll ändå skapligt tempo och slutade inte kämpa. Som underhållning betraktat var det inte någon höjdare. Tredje ronden tog sig något men inte tillräckligt för att rädda helhetsintrycket.

Ji Yeon Kim tilldelades, något överraskande, segern via ’split decision’. Aningen turligt men ingen skandal. Lärdom: i en jämn match mellan två ineffektiva och ensidiga fighters kan det sluta hur som helst.

115 lbs.: Randa Markos vs. Juliana Lima 

Vi bjöds i första ronden på 4.30 av händelsefattig burpress. Sista 20 sekunderna fick vi se en billig nedtagning och ett hyfsat svep. Andra ronden bjöd på lite mer action när Markos gick loss med fin ground-and-pound från topp. I tredje ronden stängde Markos distansen och fick en rätt enkel nedtagning. Därefter bjöd hon mestadels på toppkontroll. Hela vägen till en säker men tråkig domslutsseger. ”Quiet Storm” visar prov på en synnerligen tyst storm. Knäpptyst och händelsefattig.

125 lbs.: Katlyn Chookagian vs. Mara Romero Borella 

Detta blev en stående fight. En enformig sådan. Vi bjöds än en gång på låg effektivitet, många missar och dålig ’distance management’. Chookagian som är rankad #11 i viktklassen tog hem segern. Siffrorna tydde på att Borella skulle ha vunnit men efter den här insatsen finns det inga vinnare så vi glömmer och går vidare.

145 lbs.: Mirsad Bektic vs. Godofredo Pepey 

– kroppsslag TKO

Matchen började i bra tempo och vi fick se en väldigt trevlig inledning. Det var dock allt vi fick se. Efter 2.47 av första ronden kliver Mirsad Bektic in och avlossar en stenhård rak höger mot kroppen (Solar plexus) som fäller Pepey. Bektic tar en fin skalp när han avslutar den tuffe brassen. Imponerande, men vi hade gärna sett mer av vad som såg ut att bli en riktigt bra fight.

155 lbs.: Erik Koch vs. Bobby Green 

– Underhållning de luxe!

Två duktiga lättviktare gav oss en riktigt trevlig första rond. Man förstod varför de en gång i tiden sågs som stora talanger. Andra ronden blev ännu bättre med två fighters som stod upp och bytte läder. I tredje ronden vred Green upp tempot mot en trött Koch och tog över matchen. Det var vad som krävdes för att säkra segern. Green tar en imponerande seger och visar att han fortfarande har vad som krävs. Att han (en 31-årig flerbarnsfar) i oktagonintervjun framställer sig själv som en dålig Nate Diaz-kopia kan jag ha överseende med när han bjuder på matcher som denna.

Huvudkort

170 lbs.: Drew Dober vs. Frank Camacho 

– Fight of the night!

Detta var två duktiga och tuffa strikers som vanligen tävlar i lättvikt. Nu gick matchen i weltervikt vilket gav oss förutsättningar för en bra fight. Vi fick se fin och kraftfull striking från båda fighters. Vi fick även se fina trip-takedowns och toppkontroll från Camacho. I andra ronden tog Camachos kondis mer eller mindre slut och Dober tog över allt mer. De stannade i pocket långa stunder och bytte stenhårda slag. Tredje ronden bjöd på mer av samma. Två trötta men stenhårda killar som bytte hårda slag och visade stålhakor. Mycket bra mma-underhållning. Drew Dober tilldelades segern men alla var vi vinnare efter den holmgång vi fick beskåda.

155 lbs.: Jordan Rinaldi vs. Gregor Gillespie 

– Wow!

Matchen började i högt tempo men det tog inte mer än drygt 1 minut innan superbrottaren Gillespie lyckades ta ned Rinaldi. Därefter följde knappt fyra minuter av total dominans innan han avslutade Rinaldi med stenhård ground-and-pound. Mycket imponerande seger för Gregor Gillespie som visar att hypen är befogad – han förbättrar sitt record till 11-0.

145 lbs.: Dennis Bermudez vs. Andre Fili 

– Bra fight!

Bermudez inledde med att stänga avståndet och sätta hård press på den betydligt längre Fili. Bermudez upprätthöll den tunga pressen genom hela matchen. Han verkar inte kunna bli trött. Han svingade hårt och landade åtskilliga riktigt hårda lowkicks. Trots sin korta reach var han effektiv med sin jabb.

Under de två första ronderna stod Fili upp mycket bra och överraskade med fina nedtagningar. Hans långa jabb var effektiv och hans fotarbete gjorde honom svårfångad. I tredje ronde tröttnade han och påverkads han av Bermudez galna tempo. Fili lyckades ändå få med sig ett mycket tight delat domslut. Starkt jobbat!

Siffrorna: 29-28, 29-28, 27-30

Domslutet var möjligen lite kontroversiellt men det var en mycket jämn fight och jag har inga problem med att Fili fick segern. Bermudez har nu 0-3 och hänger löst.

185 lbs.: Jacare Souza vs. Derek Brunson 

Så var det äntligen dags för kvällens efterlängtade huvudmatch. Nummer #3 mot nummer #8 möttes i en match vars utgång hade implikationer för titeldiskussionen i mellanvikt.

Brunson inledde aningen avvaktande men såg vass ut. Han är väldigt explosiv och träffade flera gånger med sin farliga vänster. Souza såg samlad och mycket fokuserad ut. Han jobbade bra med sin ’counter right’, hårda kroppsslag och kroppssparkar mot southpaw’n Brunson. Kroppssparkarna bidrog sannolikt till att öppna för den avgörande huvudsparken.

Jacare Souza sänkte Derek Brunson med en hård huvudspark. Sen går han lugnt fram och utdelar några hårda och välplacerade slag som får domaren att gå emellan och avbryta matchen. Imponerande insats av Alligatorn som bevisar att han hör hemma i toppen.

Summering

Nå, vad bjöd kvällen oss på? Den bjöd på det man rimligen kan vänta sig av en liten Fox-gala som främst agerar utfyllnad mellan de stora ppv-galorna.

Checklista:

Snooze fest? – check

Slug fest? – check

Utfyllnad? – check

Talanger? – check

Fina avslut? – check

Fylletjut? – check

Bra matcher? – check

Vi fick se några riktigt tråkiga matcher, några hyfsade och därutöver fick vi även se några riktigt trevliga matcher. På det hela taget var det en okej gala. Det var inte särskilt många stora namn men de som fanns på kortet levererade god underhållning.

Jacares headkick var en fröjd att se och en fin avslutning på en ganska trevlig kväll. Ett sådant avslut på kvällen gör att man kan ha visst överseende med de 3-4 matcher som inte ens dög som utfyllnad.

Men nu släpper vi detta och blickar framåt. Nästa helg reser oktagonen till Belém i Brasilien för ytterligare ett utfyllnadskort. Men som vi sett tidigare kan även sådana kort leverera hyfsad underhållning.

_________________________

Kimuraredaktionen

0
Dana Sad
Dana Happy

DC om Alexander Gustafsson vs Jon Jones 2: ”Alex har svårt att prestera när det gäller”

Tungviktsmästaren och just nu den fortsatt lätta-tungviktsmästaren, Daniel ”DC” Cormier, gav sin syn på returmatchen mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones.

Cormier som har tävlat mot båda tror att det är Jones som kommer dra det längsta strået den 29:e december under UFC 232. Enligt DC har svensken svårt att prestera när det verkligen gäller och sade i sin medverkan på gårdagens ‘The MMA Hour’ att Jones i slutändan kommer att vinna. Trots sitt ‘hat’ mot Jones, medger DC att han är en fantastisk MMA-fighter som alltid jobbar hårt.

I understand, but it does suck. It is what it is at this point. I’m not going to change it. What’s the point in wasting the energy on complaining. I’m just going to go into this thing at Nov. 3 as double champion and hopefully defend my title and then I will be the heavyweight champion of the world and move forward to the Brock Lesnar fight.

I think Jones wins the fight. I have never once shied away from the fact that he’s a fantastic fighter. He is a really talented guy. He obvious can go with me, keep up with me, he has obviously put in a lot of hard work, so, he must be a hard worker in that sense.

I know that Alex, for as good as he is, too, Alex struggles in the big moments. This is a really, really big moment and he is going to have to fight to his level or above his level to try and win.

Försvarar sitt tungviktsbälte på kort varsel.

DC har som tidigare nämnt tävlat mot båda herrar. I sin match mot Alexander Gustafsson vann han matchen genom delat domslut under UFC 192. Jones har han tävlat mot två gånger och förlorat båda. I sin senaste match mot Jones blev han besegrad genom huvudspark i rond tre, men matchen omvandlades till ett så kallat no-contest då Jones testat positivt för steroiden turinabol.

Gustafsson anordnade en egen presskonferens på Allstars Gym igår där han utlovade att sänka Jones i den fjärde ronden. Alex tror inte att Jones kommer att orka följa med i svenskens tempo och till slut bli avslutad.

Daniel Cormier kommer gå sin nästa match mot Derrick ”The Black Beast” Lewis under UFC 230. Matchen sker på kort varsel och kommer stå som galans huvudmatch samt vara en match om tungviktsbältet. Nedan kan ni ta del av det rådande matchkortet för galan. UFC 230 äger rum 3:e november på Madison Square Garden i New York.

HUVUDKORT
Daniel Cormier (c) vs. Derrick Lewis
Luke Rockhold vs. Chris Weidman
Ronaldo Souza vs. David Branch
Derek Brunson vs. Israel Adesanya

UNDERKORT
Jason Knight vs. Jordan Rinaldi
Lyman Good vs. Sultan Aliev
Brian Kelleher vs. Domingo Pilarte
Matt Frevola vs. Lando Vannata
Karl Roberson vs. Jack Marshman
Julio Arce vs. Sheymon Moraes
Shane Burgos vs. Kurt Holobaugh
Sijara Eubanks vs. Roxanne Modafferi

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
conor mcgregor oktagon khabib nurmagomedov oktagon ufc 229

Conor McGregor erbjöd Khabib 134 miljoner för returmatch

Lättviktsmästaren i UFC, Khabib Nurmagomedov, tycks inte vara lättövertalad. Pengar är inget dagestaniern verkar vara särskilt intresserad av. Enligt Khabib Nurmagomedovs farbror, Alex Nurmagomedov, skall han ha blivit erbjuden 15 miljoner dollar av Conor McGregor för en returmatch, vilket i svenska mått sträcker sig till 134 miljoner svenska kronor. Khabib säger nej tack och vill att irländaren rättar in sig i ledet.

En match mot den forne interimmästaren Tony Ferguson är härnäst och de hoppas kunna gå match nästa år i april eller maj. Det förutsätter förstås att UFC löser situationen med Khabibs lagkamrtat Zubaira Tukhugov och inte sparkar honom. Följande citat är hämtat från sport-express.ru och nedan kan ni ta del av vad Khabibs farbror sade.

We planned to have a fight with Tony Ferguson . They expected to hold this fight in April-May. And after this battle, they planned to end Habib’s sports career. But after the fight with Conor, they unjustly punished our fighter Zubair Tuhugov, who was supposed to fight October 27 against Artem Lobov. After all, it was MacGregor who started this conflict, and we just finished. I believe that there should be no conflict. Habib had to pull himself together.

I in no way justify him for jumping over the net after the fight. Habib reacted calmly to the possible fine of 250 thousand dollars – yet the fee for the fight was much higher. But when Zubayr was fired, he said that he refused the fee and left the UFC. We do not exclude that this can happen in reality. But if they keep Tukhugov, then in April-May we will fight Ferguson. We would be interested in this fight. Ferguson is a good fighter.

From the start, they (Conor McGregor) offered him 15 million, if he agrees. But Habib said no. Let Conor stand in line, let him fight with others. But Habib wants to fight Ferguson, and then finish his career.

Khabib besegrade McGregor under UFC 229 i den fjärde ronden genom ett så kallat neck crank. Efter att matchen var över uppstår tumult då Khabib väljer att hoppa över buren och attackera irländarens lagkamrat Dillon Danis. Enligt åskådare skall Danis ha skrikit glåpord åt dagestaniern, vilket fått honom att hoppa över buren.

Hotar att lämna organisationen.

Zubaira Tukhugov var en av männen som attackerade McGregor inne i buren och som var schemalagd att gå match mot irländarens lagkamrat, Artem Lobov. Den matchen ställdes in efter tumultet. UFCs VD, Dana White, har i efterhand sagt att Tukhugov sannolikt kommer bli av med sitt UFC-kontrakt. Det är något Khabib inte köper och har ställt ett ultimatum till UFC och Dana White.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Eddie Alvarez skriver på för ONE Championship

Den forne lättviktsmästaren i UFC, Eddie Alvarez, skriver på för den asiatbaserade organisationen, ONE Championship. Nedan kan ni ta del av MMA-reporter Ariel Helwanis Tweet och vad Alvarez själv hade att säga.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy
GSP vs Khabib Nurmagomedov

Video
Georges St Pierre öppen för en match mot Khabib Nurmagomedov

Det har snart gått ett år sedan den forne welter- och mellanviktsmästaren Georges St Pierre gick sin senaste match, och kanadensaren är inte ivrig att återvända. Det finns dock en match som skulle få han vilja komma tillbaks till MMA-scenen, och det är mot den regerande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

Sjukdom sätter stopp för comeback

Under måndagen medverkade GSP på ”Ariel Helwani MMA Show” där han berättade bland annat att han inte hade samma motivation som tidigare när det kommer till MMA. Den nu 37-årige kanadensare berättar att kolit (tarmsjukdom) som han dragits med under flera år, var en av anledningar till hans inställning till fighting.

The motivation is not the same that it used to be. I don’t have the same motivation to go to the lineup again and to fight my way up to another title. I’m done with this. I’ve done it for so many years.

You reach a point in your career where you want to do things different. That’s why this fight with (Michael) Bisping was different because it was a superfight. For me, that’s what I look for.

The big issue for fighting for me is the symptoms of colitis. I have to get rid of my medication. Once I get the dose down to where I want it to be I’ll make the decision. Right now I’m not ready to sign a fight deal as we speak. Mentally, I don’t want to fight right now.

Khabib är en stor mästare

Om GSP skulle återvända till MMA är det endast för stora matcher som stärker hans MMA-arv. En sådan sak skulle t.ex. vara att bli den förste att besegra den regerande lättviktsmästaren.

The thing that excites me the most is when I could be the first to do something. When something cannot be done and people doubt me. He’s a great champion, and in terms of legacy, I can’t think of a better fighter right now who has a better legacy than Khabib.

Om en match mellan Khabib och GSP skulle bli av kommer det förmodligen att vara i lättvikt, en viktklass som GSP aldrig tävlat i tidigare. Kanadensaren berättade att med rätt träningsupplägg så är han säker på att han kan lyckas gå ned till 155 lbs. För tillfället går GSP runt på 183 lbs, vilket innebär att han måste banta bort runt 13 kg.

Ni kan se delar av intervjun i videoklippet nedan.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Jorge Masvidal hoppas på match under UFC 232 – Vill möta Paul Felder

Jorge Masvidal gick senast match slutet av 2017, då han förlorade via ett domslut mot Stephen Thompson. Nu känner han sig redo att komma tillbaka och hoppas på att gå match under samma gala som Jon Jones vs. Alexander Gustafsson under UFC 232. Tidigare ville han ersätta Dustin Poirier under UFC 230, som var tänkt att möta Nate Diaz.

Det här berättade Masvidal via BJPenn Radio:

I’m trying to get on the Jon Jones card. December 29th, just date wise, it’ll be a good [amount of] time for me to get in the gym, sweat it out, get a bunch of adrenaline, get my timing back. I really haven’t done any training on MMA whatsoever.

I don’t know if I still got my jab. Is my jab still the fastest jab in MMA? I gotta go refresh that. I gotta hit the refresh button. While I do that I would want some time. December 29th would be perfect. So then I can get in there and just mark up whoever they put in front of me. Just destroy somebody utterly.

Masvidal gick senast matcher i wletervikt, men är nu beredd på att gå tillbaka till lättvikt där han påbörjade sin karriär.

I’m super open to fighting at ’70. It’s more chances that I’m gonna fight at ’70. It’s like a 70 percent chance that I’m gonna fight at ’70, but the window for ’55 has never been so big for me to go back down.

’70 is my home, and I only want a fight at ’55 that makes sense. The top-10 dudes or something like that. Somebody close to it. I just don’t wanna drop down and fight somebody that just won The Ultimate Fighter show or some shit like that.

I wanna get a true test of what the ’55 [division] brings and if I could pass that test with flying colors I’d drop down again and fight the next biggest name I could get my hands on.

Masvidal nämner också Paul Felder som en motståndare han vill möta:

I didn’t really get too many names and stuff that are available. I think ’55 and ’70 are kind of locked up. A lot of stagnant movement. And Paul Felder is a scrap, if that’s the biggest name we could get.

Vem ni se Masvidal möta när han kommer tillbaka?

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy
Mendes

UFC 231: Chad Mendes ryktas möta Renato Moicano

En fjäderviktsmatchning ska just nu planeras för UFC 231 i november, mellan Chad Mendes och Enato Moicano. 

Mendes hade tidigare 5 raka vinster innan han förlorade mot den forne fjäderviktsmästaren Jose Aldo under UFC 179 i oktober 2014. Han har sedan dess förlorat två matcher mot Conor McGregor och Frankie Edgar, och segrat mot Ricardo Lamas och senast Myles Jury via TKO i första ronden under UFC Fight Night 133. Mendes har nu ett record på 18 vinster och 4 förluster.

Moicano hade tidigare 6 raka vinster innan han förlorade mot Brian Ortega via submission under UFC 214 i juli förra året. Han har sedan tagit igen detta med två raka vinster mot Calvin Kattar via ett enhälligt domslut under UFC 223 och senast mot Cub Swanson via submission under UFC 227. Han har nu ett record på sammanlagt 13 vinster och 1 förlust.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy
khabib nurmagomedov boxing

Floyd ”Money” Mayweather svarar Khabib Nurmagomedovs utmaning

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov skickade tidigare idag iväg en utmaning till en av, om inte den bästa boxaren genom alla tider, Floyd ”Money” Maywether. Mayweather ställdes mot Conor McGregor i sin senaste match och kunde besegra irländaren genom teknisk knockout i rond tio.

Nu har den obesegrade boxaren svarat Nurmagomedov och skriver följande genom sitt Twitter-konto.

CBS, Showtime and MGM Grand get the checkbook out! Go to @leonardellerbe ‘s page to view Khabib Nurmagomedov challenging me. #CBS #SHOWTIME #MGMGRAND #MayweatherPromotions

Mayweather ryktas gå sin nästa match i ringen och kan komma att ställas i ett returmöte mot Manny Pacquiao. Än är inget spikat om det blir en returmatch mot Pac Man, Pacquiao.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Video
Alexander Gustafsson till Kimura: ”Jon Jones huvud åker ned i golvet i rond 4”

Efter mer än 5års väntan kommer den svenske UFC-fightern Alexander Gustafsson att få chansen att ta revansch för sin förlust mot Jon Jones. Matchen äger rum den 29:e december i Las Vegas på UFC 232 och innan det mötet fick Kimura.se en exklusiv intervju med The Mauler.

”Jag kommer sänka honom i fjärde ronden”

Jones och Gustafsson möttes i september 2013 på UFC 165 där svensken förlorade via domslut, efter fem otroligt jämna ronder. Inför rematchen är Gustafsson självsäker och berättar för Kimura att han kommer avsluta Jones i rond fyra.

Hans huvud åker ned i fjärde ronden. Inget annat. Jag kommer sänka honom i den fjärde ronden, då kommer han inte orka något mer.

Ni kan ta del av intervjun i videoklippet ovan.

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy
GSP vs Khabib Nurmagomedov

Tränaren: Khabib Nurmagomedov mot GSP vore en gigantisk fight

Innan UFC 229 talades det mycket om en potentiell match mellan 2 av de mest populära MMA-fighters genom tiderna, Georges St-Pierre och Conor McGregor. Det var en match som inte tycktes intressera McGregor mycket och den verkar än mer långsökt efter dennes match mot Khabib Nurmagomedov.  Dock uttalade sig Georges St-Pierres tränare, Firas Zahabi, om hur han tror matchen mellan hans adept och McGregor sett ut.

Han uttalade sig som följande rapporterar bloodyelbow där han menade att det hade slutat ännu värre för McGregor än i matchen mot Nurmagomedov där ryssen dominerade irländaren på mattan och tillslut vann genom submission :

I think GSP would do much of the same, even more than what Khabib did. GSP has an explosive shot from the outside, and he understands — he has a better range. He has a longer range for his takedowns, a longer range for his striking.

His submissions and ground and pound and jiujitsu, it’s very similar to Khabib. They’re very strong wrestlers, but GSP can do it all from a longer range, further range.

And GSP is very familiar with what McGregor does, that karate, taekwondo, kickboxing hybrid style. That’s stuff we grew up with, so we know that very very well. We do a lot of that. We’re very familiar with those teeps, those counter lefts, very familiar with those kind of stuff.

Gällande en potentiell match mellan St-Pierre och Nurmagomedov, som verkar desto troligare då båda fighters markerat sitt intresse, så skulle detta bli en gigantisk fight:

Khabib (vs GSP) would be a mega fight. It would, definitely. If they did it for 155, or I’m hearing now a 165 lb title, that would make sense — or 170. Whatever it is, just those two names, would probably beat McGregor vs Khabib. Because of this win, Khabib now is going to be more famous than ever. Khabib is going to be the biggest name in the lightweight division for a while.

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy

Video
MMA-Panelen LIVE med knockoutmaskinen Sadibou Sy

Missa inte kvällens MMA-panelen med ingen mindre än den publikinfriande fightern Sadibou Sy. Den 20:e oktober går Sy sin tredje match i PFLs miljonturnering och han ställs i ett returmöte mot den forne UFC-fightern Bruno Santos.

Sadi beger sig till USA redan imorgon och vi på Kimura.se har äran att få oss ett snack med honom innan hans avresa till staterna. Glöm inte bort att programmet sänds LIVE på Facebook, YouTube och även här – så ställ era frågor till Sadibou Sy och panelmedlemmarna, så tar vi upp det under programmets gång.

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy