UFC on FOX 27: Eftertankar

Från Charlotte North Carolina bjöds vi på ett Fox-kort med måttlig dragningskraft. Det blev dock inte så tokigt i slutändan. Lågt ställda förväntningar kan, åtminstone så här i efterhand, få även mediokra kort att framstå som riktigt trevliga. Nåja, mer om det i slutet.

Jon Anik och Dominick Cruz var våra värdar under kvällen. De gjorde ett godkänt jobb.  Återigen var vi i en stat som inte har implementerat de nya ’unified rules’. Ja, det är minst sagt tröttsamt. Men vi struntar i det och i introduktionen och går direkt till matcherna.

Underkort

145 lbs.: Austin Arnett vs. Cory Sandhagen 

Två UFC-debutanter hoppade in på kort varsel och öppnade kvällen med en trevlig batalj. Sandhagen såg bra ut och kan bli ett bra tillskott till en redan fullproppad division. Han visade prov på kreativ och dynamisk striking. Tyvärr visade han även rejäla offensiva brister. Sådana som en bättre motståndare hade låtit honom betala dyrt för. Det hela tog slut 3.48 in i andra ronden när Sandhagen avslutade Arnett via TKO (slag). Bara att gratulera till en lyckosam debut.

170 lbs.: Niko Price vs. George Sullivan

– Rear-naked choke

Efter en måttligt underhållande första rond fick Niko Price i andra ronden en gåva av Sullivan som gav bort en billig rear-naked choke. Price gjorde inga misstag utan tog tacksamt emot vad som bjöds och ströp ut Sullivan.

155 lbs.: Vinc Pichel vs. Joaquim Silva

Två kraftfulla och hårdslående lättviktare bjöd oss på en okej fight. Det var en jämn match och ingen av de två lyckades med att sätta tydlig prägel på matchen. Efter två ronder med oviss utgång var bägge tvungna att höja tempot och ta lite större risker i tredje. Det blev en trevlig avslutning på en fight som Vinc Pichel tog hem med domarsiffrorna 29-28 x 3.

125 lbs.: Justine Kish vs. Ji Yeon Kim 

Vi fick se två damer som ägnade sig företrädelsevis åt striking. Den tekniska nivån imponerade inte nämnvärt men de höll ändå skapligt tempo och slutade inte kämpa. Som underhållning betraktat var det inte någon höjdare. Tredje ronden tog sig något men inte tillräckligt för att rädda helhetsintrycket.

Ji Yeon Kim tilldelades, något överraskande, segern via ’split decision’. Aningen turligt men ingen skandal. Lärdom: i en jämn match mellan två ineffektiva och ensidiga fighters kan det sluta hur som helst.

115 lbs.: Randa Markos vs. Juliana Lima 

Vi bjöds i första ronden på 4.30 av händelsefattig burpress. Sista 20 sekunderna fick vi se en billig nedtagning och ett hyfsat svep. Andra ronden bjöd på lite mer action när Markos gick loss med fin ground-and-pound från topp. I tredje ronden stängde Markos distansen och fick en rätt enkel nedtagning. Därefter bjöd hon mestadels på toppkontroll. Hela vägen till en säker men tråkig domslutsseger. ”Quiet Storm” visar prov på en synnerligen tyst storm. Knäpptyst och händelsefattig.

125 lbs.: Katlyn Chookagian vs. Mara Romero Borella 

Detta blev en stående fight. En enformig sådan. Vi bjöds än en gång på låg effektivitet, många missar och dålig ’distance management’. Chookagian som är rankad #11 i viktklassen tog hem segern. Siffrorna tydde på att Borella skulle ha vunnit men efter den här insatsen finns det inga vinnare så vi glömmer och går vidare.

145 lbs.: Mirsad Bektic vs. Godofredo Pepey 

– kroppsslag TKO

Matchen började i bra tempo och vi fick se en väldigt trevlig inledning. Det var dock allt vi fick se. Efter 2.47 av första ronden kliver Mirsad Bektic in och avlossar en stenhård rak höger mot kroppen (Solar plexus) som fäller Pepey. Bektic tar en fin skalp när han avslutar den tuffe brassen. Imponerande, men vi hade gärna sett mer av vad som såg ut att bli en riktigt bra fight.

155 lbs.: Erik Koch vs. Bobby Green 

– Underhållning de luxe!

Två duktiga lättviktare gav oss en riktigt trevlig första rond. Man förstod varför de en gång i tiden sågs som stora talanger. Andra ronden blev ännu bättre med två fighters som stod upp och bytte läder. I tredje ronden vred Green upp tempot mot en trött Koch och tog över matchen. Det var vad som krävdes för att säkra segern. Green tar en imponerande seger och visar att han fortfarande har vad som krävs. Att han (en 31-årig flerbarnsfar) i oktagonintervjun framställer sig själv som en dålig Nate Diaz-kopia kan jag ha överseende med när han bjuder på matcher som denna.

Huvudkort

170 lbs.: Drew Dober vs. Frank Camacho 

– Fight of the night!

Detta var två duktiga och tuffa strikers som vanligen tävlar i lättvikt. Nu gick matchen i weltervikt vilket gav oss förutsättningar för en bra fight. Vi fick se fin och kraftfull striking från båda fighters. Vi fick även se fina trip-takedowns och toppkontroll från Camacho. I andra ronden tog Camachos kondis mer eller mindre slut och Dober tog över allt mer. De stannade i pocket långa stunder och bytte stenhårda slag. Tredje ronden bjöd på mer av samma. Två trötta men stenhårda killar som bytte hårda slag och visade stålhakor. Mycket bra mma-underhållning. Drew Dober tilldelades segern men alla var vi vinnare efter den holmgång vi fick beskåda.

155 lbs.: Jordan Rinaldi vs. Gregor Gillespie 

– Wow!

Matchen började i högt tempo men det tog inte mer än drygt 1 minut innan superbrottaren Gillespie lyckades ta ned Rinaldi. Därefter följde knappt fyra minuter av total dominans innan han avslutade Rinaldi med stenhård ground-and-pound. Mycket imponerande seger för Gregor Gillespie som visar att hypen är befogad – han förbättrar sitt record till 11-0.

145 lbs.: Dennis Bermudez vs. Andre Fili 

– Bra fight!

Bermudez inledde med att stänga avståndet och sätta hård press på den betydligt längre Fili. Bermudez upprätthöll den tunga pressen genom hela matchen. Han verkar inte kunna bli trött. Han svingade hårt och landade åtskilliga riktigt hårda lowkicks. Trots sin korta reach var han effektiv med sin jabb.

Under de två första ronderna stod Fili upp mycket bra och överraskade med fina nedtagningar. Hans långa jabb var effektiv och hans fotarbete gjorde honom svårfångad. I tredje ronde tröttnade han och påverkads han av Bermudez galna tempo. Fili lyckades ändå få med sig ett mycket tight delat domslut. Starkt jobbat!

Siffrorna: 29-28, 29-28, 27-30

Domslutet var möjligen lite kontroversiellt men det var en mycket jämn fight och jag har inga problem med att Fili fick segern. Bermudez har nu 0-3 och hänger löst.

185 lbs.: Jacare Souza vs. Derek Brunson 

Så var det äntligen dags för kvällens efterlängtade huvudmatch. Nummer #3 mot nummer #8 möttes i en match vars utgång hade implikationer för titeldiskussionen i mellanvikt.

Brunson inledde aningen avvaktande men såg vass ut. Han är väldigt explosiv och träffade flera gånger med sin farliga vänster. Souza såg samlad och mycket fokuserad ut. Han jobbade bra med sin ’counter right’, hårda kroppsslag och kroppssparkar mot southpaw’n Brunson. Kroppssparkarna bidrog sannolikt till att öppna för den avgörande huvudsparken.

Jacare Souza sänkte Derek Brunson med en hård huvudspark. Sen går han lugnt fram och utdelar några hårda och välplacerade slag som får domaren att gå emellan och avbryta matchen. Imponerande insats av Alligatorn som bevisar att han hör hemma i toppen.

Summering

Nå, vad bjöd kvällen oss på? Den bjöd på det man rimligen kan vänta sig av en liten Fox-gala som främst agerar utfyllnad mellan de stora ppv-galorna.

Checklista:

Snooze fest? – check

Slug fest? – check

Utfyllnad? – check

Talanger? – check

Fina avslut? – check

Fylletjut? – check

Bra matcher? – check

Vi fick se några riktigt tråkiga matcher, några hyfsade och därutöver fick vi även se några riktigt trevliga matcher. På det hela taget var det en okej gala. Det var inte särskilt många stora namn men de som fanns på kortet levererade god underhållning.

Jacares headkick var en fröjd att se och en fin avslutning på en ganska trevlig kväll. Ett sådant avslut på kvällen gör att man kan ha visst överseende med de 3-4 matcher som inte ens dög som utfyllnad.

Men nu släpper vi detta och blickar framåt. Nästa helg reser oktagonen till Belém i Brasilien för ytterligare ett utfyllnadskort. Men som vi sett tidigare kan även sådana kort leverera hyfsad underhållning.

_________________________

Kimuraredaktionen

0
Dana Sad
Dana Happy
ryktas möta

Justin Gaethje ryktas möta Edson Barboza i mars

Två publikfavoriter ryktas möta varandra i mars. Det handlar om de två stående fighters Justin Gaethje och Edson Barboza. MMA-reporter Farah Hannoun var först ut med nyheten.

Gaethje gick sin senaste match i somras där han ställdes mot James Vick under ’UFC Fight Night: Gaethje vs. Vick’. Den matchen kunde Gaethje vinna genom knockout och avancera till 19–2 i karriären. Han har besegrat sina motståndare på följande sätt, 16 genom knockout, 1 vinst genom submission samt 2 vinster genom domslut.

Byte av gym

Edson Barboza gick sin senaste match mot Dan Hooker under ’UFC on Fox: Lee vs. Iaquinta 2’ och vann i den tredje ronden genom teknisk knockout. Brassen tränar numera på American Top Team med bland andra Frankie EdgarMarlon Moraes och där huvudtränarna är Mark Henry och Richardo Almieda. Barboza har ett MMA-facit på 20-6 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, tolv genom knockout, en vinst genom submission samt sju vinster genom domslut.

Matchen ryktas äga rum i mars men har ännu inte skrivits på och ingen gala är offentlig för den potentiella matchen.

Vem vinner matchen?

Visa resultat

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Anthony Pettis och Stephen Thompson överens om möte i weltervikt

Den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis och den tvåfaldige titelutmanaren i weltervikt, Stephen Thompson, är verbalt överens om att möta varandra. Detta rapporterar MMA-reporter Ariel Helwani.

Pettis utmanade Thompson förra veckan vilket Thompson accepterade mer eller mindre på en gång. Thompson (14-3-1), har inte gått match sedan han förlorade mot Darren Till genom domslut i Liverpool förra året. Pettis (21-8) har förlorat tre av sina fem senaste matcher, senast förlorade han genom teknisk knockout mot Tony Ferguson under UFC 229.

Vem skulle vinna matchen?

Visa resultat

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Paulie Malignaggi utmanar Conor McGregor: ”Det finns ingen annan match som genererar mer pengar”

Boxaren Paulie Malignaggi har återigen utmanat UFCs forne lättviktsmästare Conor McGregor. Ända sedan det läckte bilder från en sparringmatch mellan McGregor och Malignaggi inför McGregors boxningsmatch mot Floyd Mayweather har Malignaggi uttryckt sitt missnöje ett flertal gånger. Malignaggi har tidigare även utmanat McGregors lagkamrat Artem Lobov.

Den här gången berättar Malignaggi för “Off The Ball” att han inte ser någon annan match McGregor kan ta som möjligen genererar mer pengar.

There’s no other fight he can make that he makes more money than he does fighting me – the problem is, he gets beaten by me. Eddie Hearn can easily put the fight together, Al Haymon can easily put the fight together, Showtime have said they’d be interested in it. I don’t think it’s a no-brainer at this point. I don’t think it’d any secret at this point, there’s money in the fight.

Malignaggi berättar även att han ser sig själv som en solklar vinnare i en eventuell match mot irländaren.

I would love to fight Conor McGregor in a winner-takes-all fight in a boxing match, I would absolutely love it because I would beat him to a pulp, I would hospitalize him and I’d make him go home broke too. In boxing I’d be interested in it. I’d love to do a winner-takes-all fight just so he can go for free but I don’t think he’d ever agree to that.

Malignaggi menar även att McGregor visar tecken på att han håller på att bli desperat då han bland annat har utmanat den japanska kickboxaren Tenshin Nasukawa.

McGregor’s trying all that he can to keep himself relevant as best he can – even going as far as calling out the Japanese featherweight Nasukawa. That guy just did an exhibition with Floyd Mayweather. I don’t think he was intending to fight guys as big as Floyd and Conor, that physically big, he’s a very small guy. It was a one-off situation. Conor’s not the same, he’s not Floyd Mayweather. In truth, he’s trying to look for free money because he knows that his time at the top is coming to an end.

McGregor gick sin senaste match i UFC under UFC 229 då han förlorade mot Khabib Nurmagomedov via submission i 4:e ronden.

Läs mer
-7
Dana Sad
Dana Happy
Henry Cejudo Presskonferens

Henry Cejudo: ”Jag slåss för att rädda flugvikten.”

Nu till helgen kommer bjuder UFC på en supermatch då flugviktsmästaren Henry Cejudo försvarar sin titel mot bantamviktsmästaren TJ Dillashaw. Innan matchen officiellt utannonserades väcktes rykten om att UFC planerar att lägga ner hela flugviktsklassen, vilket Cejudo sedan tidigare uttryckt sig negativt om.

I en intervju med Flo Combat berättar nu Cejudo att han kommer att slåss för alla flugviktare i UFC och att han vill vara ett exempel för framtida flugviktare.

I’m here fighting for the fighters, for all the little guys, all the guys that have kids, have families, that still have hopes of becoming a world champ. It’s not just for me. It’s for all the flyweights, all their families, all their kids, I’m trying to employ people here. I believe the UFC is sending down TJ Dillashaw, they are sending down the hitman to try and take out ‘The Messenger’ but there’s a reason why Henry Cejudo’s nickname is ‘The Messenger.’ I couldn’t ask for a better fairytale. I couldn’t ask for a better storyline.

Cejudo berättar även att han planerar att återuppväcka flugvikten och säger att han kommer att göra flugvikten “great again”.

I am going to resurrect the flyweight division. I’m going to be looking through those snake eyes and I’m going to let him know he’s messing with ‘The Messenger.’ He’s messing with something much bigger than the fight. He’s messing with the flyweight division. We are going to make the flyweight division great again.

Cejudo och Dillashaw möts på UFC Brooklyn som äger rum den 19:e januari i Brooklyn, USA.

Läs mer
-1
Dana Sad
Dana Happy

Leon Edwards vill möta Darren Till i London

I sin senaste match lyckades den brittiska welterviktaren Leon Edwards besegra veteranen Donald “Cowboy” Cerrone. Nu har han siktat in sig på en ny motståndare då han utmanar Darren Till till UFC galan som kommer att äga rum i London om några månader. Detta trots att det redan sett ut som att Till ställt sig in på att möta Jorge Masvidal på galan.

Det var under en intervju med “Eurobash” som Edwards förklarade att han ansåg att den bästa matchen som kan bokas till galan är en mellan honom och Till.

I think that the best fight for London is obviously me and Darren Till, but for some reason either him or the UFC don’t want to make it happen. I think that is 100 percent the best fight for the U.K. fans.

Edwards uttalade sig även om matchen som ser ut att kunna bli av mellan Masvidal och Till. Han berättar bland annat att han har försökt få till en match mot bägge sedan en tid tillbaka.

It’s ridiculous because I’ve been calling both of them out for quite awhile now. First of all, Masvidal said he wouldn’t come to the U.K. and now I’m seeing this sh*t today about him and Darren. At this stage it’s just bullying, I’m trying to bully and force these guys into fighting me. I’ll say it again, the best fight for the U.K. is me versus Darren. Masvidal doesn’t even matter in the U.K., nobody even knows him there.

I nuläget är ingen match mellan Till och Masvidal officiellt påskriven och bokad så en match mellan Till och Edwards är även ett möjligt alternativ för UFC London som äger rum den 16:e mars i London, England.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy
rankat motståndare

Jack Hermansson till Kimura.se – vill möta Elias Theodorou eller Brad Tavares

Jack Hermansson tog en imponerande seger under ’UFC on Fox: Lee vs. Iaquinta 2’ när han ställdes mot Gerald Meerschaert. Hermansson totaldominerade amerikanen och vann redan i första ronden genom giljotinstrypning. Genom Twitter skriver Hermansson att han är redo för nästa steg och villa ha ett svar av sin arbetsgivare.

I think I wan’t a new fight! Let’s 📞 the @ufc and see what they say. #thejokerdominates #fightersportnorge #ufc #itstime #mma #oslo #frontlineacademy

Till Kimura säger Hermansson att han helst ser sig möta rankat motstånd härnäst. Det är något han efterfrågat sedan en lång tid tillbaka. Frågan är om UFC är villiga att släppa in svensken mellanviktstoppen. Till Kimura säger svensken även att han gärna skulle vilja ställa sig mot #14 Elias Theodorou eller #9 Brad Tavares härnäst.

Jag har ju tidigare nämnt Brad Tavares och Elias Theodouro som bra motståndare. Men jag lägger inte mycket vikt vid det för som regel så kan vi inte påverka speciellt mycket ändå. Men får jag någon rankad blir jag väldigt glad!

Vunnit fem matcher

Hermansson har hunnit gå sju matcher sedan 2016 och har vunnit fem under UFC-fanan. Han har ett MMA-facit på 18–4 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, elva genom knockout, fyra genom submission samt tre vinster genom domslut.

Vem vill ni att Jack möter härnäst?

Visa resultat

Läs mer
+9
Dana Sad
Dana Happy

FCR 4: Hamza Bougamza ryktas möta obesegrade Darius Buda

Fight Club Rush 4 börjar ta form. Nu är en bantamviktsmatch mellan obesegrade Hamza Bougamza och obesegrade Darius Buda i stort sett klar, matchen kommer stå som galans co-main event. Detta bekräftar våra källor till Kimura.se. Huvudmatchen under galan är en match i lättvikt mellan hemmasonen Tobias Harila vs. Carlos Eduardo de Azevedo.

Hamza Bougamza har vi inte sett tävla sedan 2016 och det beror till stor del av att han har haft extremt svårt att få matcher. Han är endast 1-0 i sin unga MMA-karriär. I sin proffsdebut under ’SFN 1 – Scandinavian Fight Nights’ besegrade han Makis Sioutis genom teknisk knockout i rond tre. Bougamza är en meriterad thaiboxare och några av hans meriter är följande; 5x Swedish champ, 2x Scandinavian champ, 1x European champ, 2x Worldchampion.

Han möter den obesegrade Darius Buda från Rumänien. Han har endast gått två matcher som proffs men har avslutat båda. I sin senaste match ställdes han mot Grancea Sorinel och vann genom triangelstrypning. I hans proffsdebut vann han mot Razvan Velcheran genom teknisk knockout.

Se galan LIVE

Kimura.se kommer att vara på plats i Västerås den 27:e januari och sända LIVE! På måndagens MMA-panel den 21:a januari kommer vi även gästas av tränare Jörgen Hamberg och Tobias Harila. Vill ni gå på galan kan ni köpa biljetter här.  Har ni inte möjlighet att ta er till Västerås kommer även galan att sändas för endast 149 kronor som PPV. Streamen till galan kan ni köpa här.

Matchkort

 • Harila vs Azevedo
 • Hamza vs Buda
 • Gustafsson Berg vs Magnor
 • Turkalj vs Vujic
 • Roos vs Sivard
 • Zidar vs Tenorio
Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy

Video
Firas Zahabi vill se GSP mot Khabib Nurmagomedov i 165 pounds

Huvudtränare till Georges St-Pierre, Firas Zahabi, vill se en match mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och sin egen fighter. Han vill att matchen äger rum i den potentiellt nya viktklassen 165-pounds och säger att det är den mest logiska matchen att göra härnäst.

Kimuras Izabelle Kostic var på plats under UFC 232 och hann med ett snack med Zahabi. Han säger bland annat att han hoppas ryktena stämmer kring en ny viktklass och skulle mer än gärna se den forne mellan- och welterviktsmästaren GSP tävla där.

UFC 217

Georges St-Pierre gick sin senaste match mot Michael Bisping under UFC 217. Den matchen vann GSP genom rear-naked choke i den tredje ronden.

Läs mer
+8
Dana Sad
Dana Happy

UFC 234: Lando Vannata vs Charles Rosa officiell plus 2 lättviktsmatcher klara

Tre stycken lättviktsmatcher är officiella för UFC 234 som äger dum i Australien.

Vi börjar med Lando Vannata som är tillbaka efter sin oavgjorda match mot Matt Frevola under UFC 230. Vannata har tävlat under UFC-fanan sedan 2016 och har hunnit med att gå sex matcher. Under UFC 209 ställdes han mot svensken David Teymur men förlorade genom enhälligt domslut. Han har ett MMA-facit på 9–3–2 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, fyra genom knockout, fyra genom submission samt en vinst genom domslut.

Vannata möter submission-specialisten Charles Rosa. Rosa gick sin senaste match mot Shane Burgos under UFC 210 men förlorade genom teknisk knokcout i rond tre. Han har ett MMA-facit på 11–3 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, tre vinster genom knockout, sju vinster genom submission samt en vinst genom domslut.

Lando Vannata möter Charles Rosa, ”Maestro” Dong Hyun Kim möter Devonte Smith och Jalin Turner ställs mot Alex Gorgees.


”Maestro” Dong Hyun Kim vs Devonte Smith

Lättviktsmatch #2

”Maestro” Dong Hyun Kim har hunnit gå fem matcher under UFC-fanan. Han har vunnit sina tre senaste matcher och ställdes senast mot Damien Brown. Den matchen vann han genom delat domslut. Kim har ett MMA-facit på 16–8–3 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, sex vinster genom knockout, sex vinster genom submission samt fyra vinster genom domslut.

Devonte Smith har vunnit sina fem senaste matcher men endast gått en match under UFC-fanan. En intressant notis är att han aldrig har gått till domslut. Under ’UFC Fight Night 139 – Korean Zombie vs. Rodriguez’ ställdes han mot Julian Erosa och vann genom knockout efter bara 46 sekunder. Han har ett MMA-facit på 9-1 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, åtta vinster genom knockout samt en vinst genom submission.


Jalin Turner vs Alex Gorgees

Lättviktsmatch #3

Jalin Turner hade en tuff UFC-debut under UFC 229 då han ställdes mot Vicente Luque. Han förlorade matchen genom knockout i rond ett. Han har ett MMA-facit på 7-4 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, sex vinster genom knockout samt en vinst genom submission. Turner har endast gått till domslut en gång i sin unga MMA-karriär.

Alex Gorgees är endast 23 år gammal och kommer från Nya Zeeland. Han har ett MMA-facit på 6-1 och förlorade sin UFC-debut genom enhälligt domslut. Han har besegrat sina motståndare på följande sätt, tre vinster genom knockout, två vinster genom submission samt en vinst genom domarstopp (ögonpetning).

UFC 234 äger rum den 10 februari på Rod Laver Arena i Melbourne, Australien.

Matchkort

HUVUDKORT

UNDERKORT

 • Fjädervikt: Austin Arnett vs. Shane Young
 • Flugvikt: Montana De La Rosa vs. Nadia Kassem
 • Flugvikt: Kai Kara-France vs. Raulian Paiva
 • Baantamvikt: Teruto Ishihara vs. Kyung Ho Kang

UNDERKORT (FIGHT PASS)

 • Lättvikt: Charles Rosa vs. Lando Vannata
 • Lättvikt: Alex Gorgees vs. Jalin Turner
 • Bantamvikt: Wuliji Buren vs. Jonathan Martinez
Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy
masvidal utmanar darren till

Darren Till svarar Jorge Masvidals utmaning

Igår utmanade den #9 rankade welterviktaren Jorge Masvidal den karismatiske Liverpoolsonen Darren Till. Nu har Till svarat på utmaningen genom Twitter.

Till vs Covington

Till har ryktats gå upp till mellanvikt efter sin förlust mot Tyron Woodley. På grund av hans tuffa viktnedgång är det ett steg han överväger att ta. Det verkar dock som att han kan vänta på flytten upp. UFC försöker även boka in Till vs den forne interimmästaren i viktklassen, Colby Covington. Om den matchen blir av är dock osäkert.

Britten har ett MMA-facit på 17–1–1 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, tio genom knockout, två genom submission samt fem vinster genom domslut.

Msavidal var tilltänkt att möta Nick Diaz den 2 mars på UFC 235, den matchen föll i stöpet då Diaz bestämt tackade nej. Masvidal har ett MMA-facit på 32–13 och har besegrat sina motståndare på följande sätt, 13 genom knockout, 2 genom submission samt 17 genom domslut.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy