UFC on FOX 28: Eftertankar

Igår välkomnades vi till Orlando för ett Fox-kort – ett ganska hyfsat sådant. Totalt 10,124 personer fanns på plats i Amway Center och fick bl.a bevittna en svensk mma-bragd. Det återkommer vi till senare.

Daniel Cormier och Jon Anik vid kommentatorsbordet brukar borga för trygghet och stabilitet. Igår kväll var inget undantag. Det nya regelverket tillämpades igår då Florida är en av de delstater som fått tummen ur. Nä, nu kör vi!

Underkort

135 lbs. Manny Bermudez vs. Albert Morales

– Snacka om debut!

Debutanten Bermudez är en vass grappler och slösade ingen tid. Han gjorde lite som han ville med den mediokre Albert Morales. Inför fortfarande tomma läktare visade han sitt fina markgame och avslutade Morales via giljotin 2.33 in i andra ronden. Välkommen till UFC.

125 lbs. Alex Perez vs. Eric Shelton

Perez missade vikten inför matchen och får betala en slant för sin bristande disciplin. I fighten visade han dock inga brister. Han visade prov på solid brottning och tog en komfortabel seger mot den duktige Eric Shelton.

135 lbs. Rani Yahya vs. Russell Doane

– Submission såklart!

Yahya visade omgående att han är en stabil grappler. En duktig grappler men något begränsad fighter. Russell Doane visade att han inte är en speciellt bra grappler. Det kom att dröja till halvvägs in i tredje ronden innan Yahya hittade avslutet. Submission via arm-triangel vid 2.32 i rond 3.

205 lbs. Sam Alvey vs. Marcin Prachnio

– Ouch!

”Smiling” Sam Alvey gjorde sin 14:e UFC-match och klev upp till lätt tungvikt för att välkomna debutanten Marcin Prachnio. Polacken är en karatebaserad fighter med många avslut på sitt record. Igårkväll inkasserade han ytterligare ett avslut. Sam Alvey är en begränsad fighter och han såg ut att ha fuskat rejält med löpträningen, men hans slagstyrka får aldrig underskattas. Efter 4.23 av rond 1 träffade Alvey med en höger check-hook som släckte lyset för debutanten. Han avslutade med att kalla ut Gian Villante. Givetvis med ett stort leende.

170 lbs. Ben Saunders vs. Alan Jouban

– FOTN?

Alan Jouban bjöd på vad som liknade ’striking clinique’ i första ronden. Han var snabbare och hade bättre precision än Saunders. Andra ronden blev en uppvisning i bensparkar och armbågar innan Jouban sänkte Saunders med en rak vänster. Mycket fin match av Jouban. Saunders å andra sidan visade att han inte längre hör hemma i högstaligan. Herrarna fick $50,000 var för Fight of the night. Tveksamt beslut.

115 lbs. Angela Hill vs. Maryna Moroz

– Next!

Högt tempo men inte särskilt bra nivå. Slag- och sparkfrekvensen var mycket hög men precisionen lämnade en hel del att önska. Ineffektivitet var vad vi fick beskåda. Hill och Moroz visade hjärta och tuffhet men det blev även uppenbart att de inte hör hemma i toppen av den tunna divisionen. Matchen, den vann Angela Hill via enhälligt domslut.

135 lbs. Sarah McMann vs. Marion Reneau

– Submission!

Nummer #7 mot nummer #8. Brottaren McMann tog omgående ned matchen på marken och implementerade sitt tunga toppgame. Hon dominerade fullständigt i första ronden som hon sannolikt vann med 10-8. Andra ronden blev dock en annan visa. Reneau skakade McMann med en stenhård höger och därefter tog hon över. McMann fick en halvdesperat nedtagning men fastnade samtidigt i en tight triangel och tvingades klappa efter 3.40 i rond 2.

135 lbs. Renan Barao vs. Brian Kelleher

Den f.d. mästaren såg ut att vara i god form och inledde bra. Efter han tog Kelleher över, han grindade mot buren och hade även en nedslagning i första ronden. Andra ronden liknade den första – clinch och burpress. Tredje ronden blev betydligt bättre sett till underhållningsvärde. Kelleher tog successivt över och i slutet ronden var han mycket nära att avsluta Barao. Amerikanen segrade efter att ha övertygat samtliga domare. Stark prestation av Kelleher.

Huvudkort

170 lbs. Mike Perry vs. Max Griffin

Två mycket hårdslående strikers ställdes mot varandra i den första fighten på huvudkortet. Griffin cirklade och prickade från utsidan. Hans snabbhet och variation betalade sig. Perry stalkade och svingade men var lättläst och ineffektiv. I andra ronden dominerade Griffin och sänkte Perry med en fin vänsterkrok. ”Platinum” visade att han är en tuffing och överlevde ronden. Tredje ronden blev ungefär som de två första. Griffin var disciplinerad och plockade poäng. Perry var otroligt ineffektiv och förlorade klart mot den hårt nederlagstippade Max Griffin. Det räcker inte med karisma och hype, man måste leverera i oktagonen också.

205 lbs. Ilir Latifi vs. Ovince St. Preux

– Ilir Latiiiiiiiifi!

Femterankade OSP mot åttonderankade Ilir Latifi och pulsen var skyhög redan när vår favorit äntrade oktagonen. Matchen inleddes aningen avvaktande och Ilir backade lite mer än vad vi hade önskat. Det var oroligt när matchen fortsatte stående och vi väntade på att få se Ilir gå för nedtagning. Någon sådan kom dock inte. Istället var det Ilir som fick träff med en vänsterkrok från insidan. OSP rockades rejält och Ilir svärmade med slag från topp. OSP var rejält omtöcknad men lyckades ändå ta sig upp på fötter. Det hjälpte dock inte. Ilir kopplade en blixtsnabb stående giljotin och några få sekunder senare sov OSP.

– Jaaaaaaaaaa!!!

Efter 3.48 av första ronden avslutar Ilir den jättelika motståndaren via submission. En otroligt tight stående giljotin och äntligen kunde vi andas ut. Fan vad härligt att se. Världens bästa lyftkran lyckades med vad vi alla hoppades på. Han inte bara besegrade femterankade OSP, han avslutade honom i första ronden.

115 lbs. Jessica Andrade vs. Tecia Torres

Torres inledde mycket starkt och visade att hon är snabbare än Andrade. Hon rörde sig konstant och prickade med fina kontringar. Brasilianskan kom in i fighten i slutet av ronden och avslutade starkt. I andra ronden använde Andrade sin fysiska styrka och tog över momentumet i matchen. Hon fick två nedtagningar och kontrollerade från topposition. I tredje ronden fortsatte hon på inslagen linje. Hon tog ned Torres och plockade poäng från topp. Det var en trevlig fight vi bjöds på. Högt tempo mycket vilja. Andrade tog en säker seger.

145 lbs. Jeremy Stephens vs. Josh Emmett

– Knooock out…

Så var det äntligen dag. Fjärderankade Josh Emmett mot åttonderankade Jeremy Stephens i kvällens main event. Vi fick se en bra första rond i bra tempo. Stephens pressade och avlossade tunga tekniker. I slutet av ronden träffade Emmett med en fin kontring och sänkte Stephens. Han landade lite ’gnp’ innan ronden avslutades på fötterna. Emmett satte sig i respekt och stal ronden med sin nedslagning.

I andra ronden kom Stephens ut och verkade ha återhämtat sig väl. Han såg avslappnad och samlad ut. Ronden inleddes något avvaktande men efter ca 1.30 träffade Stephens med en fin vänsterkrok som sänkte Emmett. Han hoppade in blixtsnabbt och avlossade ’gnp’ från topposition. Fem sekunder senare var det slut. Hans ’killer instinct’ är något utöver det vanliga.

Om man ska vara petig, vilket man nog bör vara när det kommer till säkerhet, kunde Dan Miragliotta möjligen ha klivit in något tidigare. Han stod på fel sida och missade några tveksamma tekniker, bl.a ett knä mot en ”grounded opponent”. Nåja, det är en fråga för en annan dag. Vi gratulerar Jeremy Stephens till en mycket imponerande seger.

Sammanfattning
Det blev en bra kväll för mma i Orlando. Vi fick se 7 fina avslut och en handfull underhållande matcher. Underkortet höll bitvis tveksam nivå men det var ändå någorlunda underhållande och de fina avsluten bidrog till upplevelsen.

På huvudkortet tog det sig rejält. Hemmafightern Mike Perry öppnade med att förlora mot den hårt nederlagstippade Max Griffin. Det var en underhållande fight trots att Perry underpresterade rejält. Griffin tog vara på möjligheten och tog hem karriärens tyngsta seger.

I andra matchen på huvudkortet var det äntligen dags för det vi väntat på i många månader – Ilir Latifi vs. OSP. Det var en mycket tuff matchning och det gör att Latifis prestation väger desto tyngre. Viktig seger för Latifi och för svensk mma. Han fick dessutom en bonus på $50,000 för sin prestation vilket vi verkligen unnar honom.

– Kimura skickar ett stort grattis till Ilir!

Jessica Andrade kom in till oktagonen iklädd en märklig huvudbonad – någon form av fjäderskrud. Inne i buren visade hon att hon är en naturkraft och att hon hör hemma i toppen. Tecia Torres gjorde en bra match men från rond två och framåt hade hon inte mycket att sätta emot. Vi tackar dessa två krutpaket för en bra fight.

Jeremy Stephens cementerar sin plats i toppen av fjäderviktsdivisionen. Mycket imponerande insats av Stephens. En insats som gjorde honom $50,000 rikare. Hans karriär har, på ålderns höst, tagit ett rejält kliv. Från att länge ha ansetts vara en tuff gatekeeper i divisionen har han nu blivit en contender.

Nästa helg återvänder UFC till Las Vegas för UFC 222. Glöm inte att följa uppladdningen inför galan på Kimura. Med det tackar vi för uppmärksamheten och säger ’på återseende’.

_____________________

Kimuraredaktionen

0
Dana Sad
Dana Happy

PFL 2: Resultaten

Professional Fight League har gjort sig ett litet namn som den tredje aktören på MMA-marknaden bakom UFC och Bellator. Vi ska inte heller förringa att vi har två svenskar i organisationen, Sadibou Sy och Jonathan Westin. I huvudmatchen på PFL 2 möttes Luiz Firmino Will Brooks och Kayla Harrison med sina två OS-guld i Judo gjorde sin MMA-debut mot Brittney Elkin. Will Brooks vann sin match på domslut och Harrison vann lämpligt nog på armbar. Resterande av resultaten från galan finns här nedan.

Will Brooks besegrar Luiz Firmino via unanimous decision (30-27 x3)
Brian Foster besegrar Ramsey Nijem via KO (R3, 0:23)
Kayla Harrison besegrar Brittney Elkin via submission (armbar) (R1, 3:18)
Efrain Escudero besegrar Jason High via submission (guillotine) (R3, 0:35)
Sean O’Connell besegrar Ronny Markes via TKO (R2, 0:41)

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

UFC 227, se den officiella affischen

UFC har just släppt affischen för UFC 227 som kommer gå den 4:e augusti på Stable Center i Los Angeles.

UFC 227 fokuserar på de små herrarna då mästaren T.J. Dillashaw möter sin rival Cody Garbrandt som huvudmatch och Demetrious Johnson möter den olympiske guldmedaljören Henry Cejudo som co-main.

Båda matcherna är re-matches då dessa herrar redan har mött varandra en gång förut. Dillashaw knockade Garbrandt i andra ronden på UFC 217 för bantamviktbältet och Cejudo blev besegrad av ”Mighty Mouse” i april 2016 på UFC 197.

Det rådande matchkortet för UFC 227 är följande.

T.J. Dillashaw (C) vs. Cody Garbrandt
Demetrious Johnson (C) vs. Henry Cejudo (Inte bekräftad)
Polyana Viana vs. JJ Aldrich
Ricardo Ramos vs. Kyung Ho Kang
Wuliji Buren vs. Bharat Kandare
Bethe Correia vs. Irene Aldana
Cub Swanson vs. Renato Carneiro

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

UFCs nytillskott Greg Hardy skadad

Den före detta NFL-spelaren Greg Hardy knockade sin motståndare på ynka 57 sekunder under förra veckans Dana White’s Tuesday Night Contenders, vilket också gav honom ett kontrakt i UFC. Dana White har inte varit blyg med att han vill se den Hardy tillbaka i oktagonen så snart som möjligt, men nu verkar detta få dröja ett tag då ESPN rapporterar att Hardy skadat knät under en fotbollsmatch i helgen. Skadan ska undersökas i veckan och först då kan vi få veta hur allvarlig skadan är.

Att signa Hardy är lite av en kontrovers för UFC. Dana White ser honom som en potential stjärna i UFC vilket kan behövas för organisationen, men UFC har också fått ta en hel del kritik för Greg Hardys kriminella bakgrund som infattar våld i hemmet då Hardy 2014 blev fälld för att ha misshandlat sin ex-flickvän. Fallet lades dock ned då offret vägrade vittna i rätten när Hardy överklagade domen. I bakvattnet av en avstängningen från sitt dåvarande NFL-lag Carolina Panthers blev Hardy signad av Dallas Cowboys, men bröt där NFL:s uppförande kod och stängdes av i fyra matchen och Dallas valde sen att inte skriva något nytt kontrakt när säsongen var över. 2016 (under tiden han var kontrakterad under Dallas) blev Hardy dessutom arresterad för ringa narkotikabrott.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC Singapore: Matchkort, TV-tider, Odds, Statistik, Diskussion

Idag kommer UFC att bjuda oss på ännu en späckad gala då tävlingen anländer till Kallang, Singapore.  Där får vi bl.a. se Donald ‘Cowboy’ Cerrone möta Leon Edwards i huvudmatchen. Den brittiske fightern Edwards befinner sig just nu i en 5-matchers lång vinstsvit och hoppas avancera ytterligare bland welterviktarna genom att besegra veteranen ‘Cowboy’ Cerrone.

I galans co-main event får vi se vår egne Ilir Latifis senaste besegrade motståndare Ovince Saint Preux och Tyson Pedro gå en match som blir väldigt viktig för deras framtid. Dessutom får vi se flugviktarna Jessica-Rose Clark och Jessica Eye slå sig fram till topprankingen.

Nedan kan ni ta del av det rådande matchkortet för galan tillsammans TV-tider och odds från Unibet. Under det finner ni utförlig statistik över matchkortet.

HUVUDKORT (Startar kl. 14:00 och sänds på Viaplay Fighting)
Weltervikt: Donald Cerrone(2.60) vs. Leon Edwards(1.46)
Lätt-Tungvikt: Ovince Saint Preux(2.18) vs. Tyson Pedro(1.70)
Flugvikt: Jessica-Rose Clark(1.70) vs. Jessica Eye(2.10)
Weltervikt: Li Jingliang(1.30) vs. Daichi Abe(3.40)

UNDERKORT (Startar kl. 10:30 och sänds på Fight Pass)
Bantamvikt: Teruto Ishihara(4.25) vs. Petr Yan(1.20)
Bantamvikt: Felipe Arantes(1.87) vs. Song Yadong(1.87)
Fjädervikt: Rolando Dy(2.20) vs. Shane Young(1.63)
Weltervikt: Song Kenan(1.33) vs. Hector Aldana(3.15)
Weltervikt: Shinsho Anzai(4.15) vs. Jake Matthews(1.20)
Stråvikt: Yan Xiaonan(2.35) vs. Viviane Pereira(1.55)
Flugvikt:Matt Schnell(2.60) vs. Naoki Inoue(1.46)
Flugvikt: Jenel Lausa(3.20) vs. Ulka Sasaki(1.32)

Nedan kan ni se intressant statistik om galans matcher:

Läs mer
-2
Dana Sad
Dana Happy

Lyoto Machida ryktas vara klar för Bellator

Ännu en känd UFC-fighter har skrivit på för konkurrenterna Bellator. Det är den forne mästaren i lätt tungvikt, Lyoto Machida, som enligt källor till ESPN ska ha skrivit på ett lukrativt kontrakt för Bellator.

Machida (24-8) har tävlat de senaste 11 åren i UFC och gått 24 matcher i organisationen, främst i lätt-tungviktsklassen. Den nu 40-årige brassen vann UFC:s lätt-tungviktsbälte i maj 2009 när han besegrade Rashad Evans via knockout i andra ronden på UFC 98. Machida förlorade bältet i sitt andra titelsförsvar när landsmannen Mauricio ”Shogun” Rua besegrade honom via knockout.

I de åtta senaste matcherna har Machida tävlat i mellanviktsklassen där han fick vunnit fem av dem och förlorat tre. I sin senaste match besegrade Machida den forne mästaren Vitor Belfort via knockout på UFC 224.

De senaste åren har Bellator fått över flera stora namn från UFC bland annat Rory MacDonald, Benson Henderson, Gegard Mousasi, Frank Mir och Matt Mitrione.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC Singapore: Alla fighters klarar vikten!

I morse ägde de tidiga invägningarna för UFC Fight Night: Singapore rum där vi bland annat får se Donald ´Cowboy´Cerrone möta Leon Edwards.

Denna gång lyckades alla 26 fighters pricka vikten utan problem. Detta betyder att vi får se följande matchkort som ni ser nedan där ni även ser resultaten:

HUVUDKORT

Donald Cerrone (171) vs. Leon Edwards (170)

Ovince Saint Preux (206) vs. Tyson Pedro (205)

Jessica-Rose Clark (126) vs. Jessica Eye (126)

Daichi Abe (170.5) vs. Li Jingliang (170)

UNDERKORT

Teruto Ishihara (136) vs. Petr Yan (136)

Felipe Arantes (136) vs. Song Yadong (135)

Rolando Dy (146) vs. Shane Young (146)

Hector Aldana (169) vs. Song Kenan (170.5)

Shinsho Anzai (171) vs. Jake Matthews (171)

Viviane Pereira (115.5) vs. Yan Xiaonan (116)

Naoki Inoue (124) vs. Matt Schnell (126)

Jenel Lausa (126) vs. Ulka Sasaki (126)

Melinda Fabian (124) vs. Ji Yeon Kim (125.5)

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

UFC Fight Night 136: Moskva – Andrei Arlovski möter Shamil Abdurakhimov

En tungviktsfight mellan Andrei Arlovski och Shamil Abdurakhimov är den senaste fighten att läggas till UFC Fight Night 136: Moskva.

MMA Junkie har bekräftat med Arlovskis (27-16 MMA, 16-10 UFC) managementet att UFC bokat matchen med Abdurakhimov (18-4 MMA, 3-2 UFC).

Andrei Arlovski kommer att uträtta historia denna gala då han gör sin 27:e medverkan i UFC vilket tangerar Frank Mirs rekord över flest antal UFC-fighter inom tungvikt. Han kommer också få chansen att slå Mirs rekord över flest segrar i divisionen då båda just nu står på 16. Ryssen förlorade sin senaste match, mot Tai Tuivasa, genom domslut men besegrade dessförinnan Stefan Struve och Junior Albini genom domslut.

Mannen som han då måste besegra, Abdurakhimov, 36 år, har vunnit 3 av sina 4 senaste fighter. I sin senaste fight besegrade han Chase Sherman genom knockout. Dessförinnan blev han besegrad av Derrick Lewis genom teknisk knockout.

Galan äger rum den 15:e september i Ryssland.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Josh Barnett begärde själv att få lämna UFC – ”litar inte på USADA”

Det var ett tag hävda dopningsavstängning. Nu har tungviktaren själv släppt ett pressmeddelande där det hela förklaras.

Efter det positiva utslaget för ostarin i ett dopningstest och det som följt därpå, känner Barnett att han inte kan fightas mer, underställd USADA:s tester.

Med veteranens egna ord:

It’s true that I have asked for my release, and we are discussing the terms now. Zuffa (parent company of the UFC) has been fantastic and above-board since I re-signed with the company (in 2013). Every promise made has been kept, and I have no disparaging words for them. After everything I went through with USADA, and my vindication in that case, I don’t feel comfortable giving the control necessary to USADA that would continue my career in the UFC.

Bellators VD Scott Coker har till MMA-journalisten Chamatkar Sandhu bekräftat via SMS att han kommer att kontakta Barnett:

Vad Coker vill diskutera med Barnett, känns inte som att man behöver en ingenjörsexamen för att räkna ut.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Rykte: Superfight i Bellator – Rory MacDonald mot Gegard Mousasi

Flera av varandra oberoende källor bekräftar för amerikanska ESPN att Bellator har gjort klart med de forna UFC-toppnamnen Rory MacDonald (20-4 MMA) och Gegard Mousasi (44-6-2 MMA), om att de två möter varandra i en ”superfight” i mellanvikt. Mötet ska äga rum den 29 september i San Jose, Kalifornien, USA. Om organisationens regerande welterviktsmästare MacDonald går segrande ur matchen, blir han den förste i Bellator någonsin att ha två samtidiga bälten.

Mousasi såg vi senast då han vid Bellator 200 erövrade mellanviktsbältet genom att besegra Rafael Carvalho via TKO i första ronden. MacDonald å sin sida vann bältet i weltervikt i januari, i och med segern över Douglas Lima vid Bellator 192.

Bellator har inte offciellt bekräftat matchningen. Om allt, som det ändå pekar på, stämmer torde det vara den tyngsta matchen i Bellators historia.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Oscar De La Hoya: ”Jag la in ‘några miljoner dollar’ själv”

Oscar De La Hoya censurerar sällan sig själv när det gäller att promota fighter. Det gäller förvisso de flesta andra arrangörer också, men ”Golden Boy” är av ett synnerligen sällsynt slag. Hans senaste verbala rökare gäller den hajpade returmatchen mellan boxarna Canelo Alvarez och Gennady G. Golovkin. Förhandlingarna kring den matchen strandade på grund av ”Triple G:s” orimliga krav, men matchen kan ha räddats i sista stund tack vare De La Hoyas generositet.

Eller, det är åtminstone vad han vill få oss att tro.

Sammanfattat kan man beskriva hela situationen ungefär såhär: Alvarez och ”GGG” möttes förra året, då med en 70/30-fördelning av arvodena, i Canelo Alvarez favör. Matchen slutade i ett kraftigt ifrågasatt oavgjort resultat. Ett returmöte har hela tiden känts minst sagt oundvikligt. Denna gång accepterade Golovkin en fördelning på 65/35 och returmatchen skulle ske i maj. Men på vägen åkte Alvarez fast i ett dopningstest och stängdes av. Därmed ställdes också majmatchen in.

Därefter har De La Hoya och Golovkins promoter Tom Loeffler försökt komma överens om kontraktsvillkor för ett nybokat returmöte. Med hänvisning till dopningsrisken och att det var Canelo Alvarez fel att matchen ställdes in, krävde GGG en större del av pengarna än de 65-35 som var överenskommet för matchen som aldrig blev av. Diskussionerna gick fram och tillbaka. Till slut ställde De La Hoya ett ultimatum: Golovkin får 42,5% (och Alvarez följaktligen 57,5%) om han tackar ja till det senast kl 12:00 (amerikansk västkusttid) 13 juni. Inget ja från kazaken hördes, och matchen skulle inte bli av.

Bara timmar därefter, bekräftade dock De La Hoya och Loeffler gemenesamt att matchen skulle bli av, och det i september.

Så vad hände?

Det finns två sidor av historien. Oscar De La Hoyas version, och den version media i allmänhet beskriver. Dock råkar dessa två versioner vara tämligen oförenliga.

Dan RafaelESPN rapporterade att Eric Gomez, hög chef vid Golden Boy Promotions, kläckte en ”må det bära eller brista”-idé – faktiskt samtidigt som De La Hoya själv gjorde en telefonintervju med just ESPN – för att få matchen till stånd och att Golovkin godtog förslaget. Ingendera part vill avslöja några detaljer om uppgörelsen men enligt Rafael ska några ”beslutsfattare från MGM Grand, som ägs av samma koncern som T-Mobile Arena där matchen äger rum, varit inblandade och bidragit med något som fick matchen att bli av.

Och nu till De La Hoyas version. Han tolkar det… annorlunda. Annorlunda såtillvida att han själv framstår som räddaren i nöden. Enligt den förre boxningsstjärnan var det De La Hoya själv som petade in en hel del av sina egna pengar för att rädda matchen. Ja, precis så sa han, i en intervju med amerikanska TMZ:

I couldn’t let this fight fall apart. I actually came out with my own money, to bridge the gap and make this fight happen. So hey, I’m down a few dollars, but it’s alright.

Triple G wanted more, a bigger piece of the pie. It was a matter of a few million dollars. I couldn’t get it from Canelo’s side because he was going to stick to his guns about how much he’s making. So I had to come up with the difference. And, for the fans – I did it for the fans. And for myself. I want to see this fight.

Oavsett vad som faktiskt hände, så är returmötet nu inbokat den 15 september på T-Mobile Arena strax utanför Las Vegas. Räkna med fler De La Hoya-citat på vägen dit.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy