980x240-ohmbet

UFC promotar Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson på ett minst sagt annorlunda sätt

ferguson-khabib

Den 7:e april smäller det mellan interimmästaren i lättvikt, Tony Ferguson och titelutmanaren, Khabib Nurmagomedov. Efter många frågetecken om matchen skulle vara för det ‘äkta’ bältet, har  UFCs VD Dana White bekräftat att så är fallet. De båda herrarna som ställs som galans huvudmatch har vid tre tidigare tillfällen varit schemalagda att gå match mot varandra, men aldrig blivit av. Den 7:e april håller vi tummarna att fjärde gången gillt är det magiska numret. En match som måste ske.

Inför galan har UFC själva valt att promota matchen på en humoristiskt och annorlunda sätt, genom en messenger-konversation. Kolla in deras video nedan där de inblandade karaktärerna bland annat är den tidigare lättviktsmästaren, Conor McGregor, Stocktons egna Nate Diaz, interimmästaren Ferguson samt titelutmanaren Nurmagomedov.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Contan Fikon

  Udda och känns väldigt uppgjort.

  Kommer ihåg den gamla goda tiden med promotion-videos på youtube men jag antar att detta är framtiden som väntar oss inom UFC:s marknadsföring.

  Vill även tillägga att jag tycker promotion videon för Mcgregor mot Aldo var en av dem bättre som har gjorts enligt mig och minns även att den gav mig rysningar första gången jag såg den och att man vart sjukt taggad.

  https://www.youtube.com/watch?v=TizLjqv6OUw

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Holly Holm Vs Drottningen var den bästa jag sett någonsin faktiskt. Men Aldo vs Conor har på andra plats tycker jag och en väldigt nära sådan.

 • Styrbjörn

  Den enda anledningen till att Nate Diaz kan vara en storsäljare är pga Conor. För den fighten alla vill se är den mot Conor så om han nu fightas mot någon annan då är det bara för att man vill se vart Conors potentiella motståndare står någonstans.

  Men skulle Nate förlora den fighten då är det helt över för honom förutom om han möter Conor och om han skulle vinna fighten dvs den han blir erbjuden då måste han direkt efter nämna Conors namn så att han kan vara fortsatt relevant.

  Så Nate spelade hans kort helt rätt efter hans vinst mot MJ då han nämnde Conors namn och när tillfället dök upp efter att RDA drog sig ur så tog han den and made the most of it vilket ledde till en av tidernas bästa MMA-Fight som Conor vann.

  Men kort och gott så kan Nate vara väldigt väldigt tacksam över att Conor kom i hans liv och förändrade den. Nu gäller det för honom att spela hans kort rätt igen och han står inför svåra val nu, antingen så väntar han på Conor och det kan ta lång lång tid och kanske inte ens blir av eller så tar han en fight nu, vinner den och direkt blir den som hoppar över kön och får möta Conor. Allt handlar om att spela korten rätt så att han kan få den där livsförändrande möjligheten att möta Conor för en tredje gång. Så Nates drag blir väldigt viktigt.

  Hade jag varit Nate då hade jag fightats mot vinnaren av Justin vs Dustin Porier. Vid vinst här då går han direkt före alla i kön vad gäller en eventuell fight mot Conor. Sen tror jag att denna fight är den fighten som Nate har störst chans att vinna av alla top lightweights. Alla andra som Eddie Alvarez, Kevin Lee och Khabib osv kan alla ta ner honom och leka med honom på marken. Men vinnaren av Justin vs Porier är den bästa fighten han kan ta. Vinner han den då får han nog sin dröm att möta Conor om 155 bältet tom.

  Tony kommer leka med Khabib om en månad och Conor kommer därefter knocka Tony innan rond 2 är slut. Under den tiden då borde Nate passa på att möta vinnaren av Justin vs Porier.

  • FlyLikeAnEagle

   Du glömde att blanda in en massa engelska meningar och ord!

   • Styrbjörn

    Kolla kontot, mina fotis-imitationer är betydligt bättre än sådär.

  • jari edvardson

   får nog gå till optikern å köpa riktiga läsglasögon,det är något som är bekant men kan inte riktigt sätta fingret påt….???????????? hmmmmm

  • vattenn

   skenet bedrar om tony vinner mot khabib

  • Voyeur

   Efter ett stycke höjde jag på ögonbrynet. Efter två stycken tänkte jag att du förlorat fattningen. Efter tredje stycket läste jag vidare i hopp om att hitta lite svengelska som skulle bekräfta mina misstankar. Efter sista stycket behövdes det inte.

   • Styrbjörn

    Snälla, håll kvar i hoppet Voyeur! Gå in och kolla på kontot =)

  • Ric _Ohet

   #NewEra
   #Legend
   #Partner
   #WorkEthic
   #WarriorCode
   #MMAvsBoxing
   #BigBusiness
   #IamWithConor
   #FightingIrish
   #LeftHandCross
   #MakingHistory
   #PrideOfIreland
   #LifeAsaWarrior
   #ConorMcGreatest
   #ChampChampChamp
   #ConorRunsBoxing
   #ConorMcGreatest
   #TheUnderdogIsOnTop
   #CamerasTellsTheTruth
   #KingConorStrikesAgain
   #PauliesFaceAllBustedUp
   #Let’sGetSomeBoxingOnes
   #PunchingIsTheNewPushing
   #SomethingsMoneyCan’tBuy
   #SättSkitanackarnaPåPlats
   #FromNothingToSomethingToEverything
   #WeAreNotHereToTakePartWeAreHereToTakeOver
   #HateItOrLoveItButYouWillBeForcedToAcceptIt

   Skrev igentligen ett jättefint svar men det fick man inte göra nejnej
   https://uploads.disquscdn.com/images/b69a34a826e77b83c591d414350c9432860647eabca6f24af3d465c54557faee.jpg

  • Ric _Ohet

   Let’s go champ champ. Satsa högt! Hate it or love it the underdog is on top. Skön kille den där Styrbjörn. En sådan man kommer berätta om för sina barn och barn och låta dom ta inspiration ifrån i hur hårt jobb och dedikation tar dig till toppen. En inspiration i hur viktigt självförtroende är och att våga satsa högt.
   Dvs att han med sin karismatiska stil och otroliga charm blev större än själva Kimura. Det är exakt samma sak med Voyeur Mcgreatest i våran tid there was Voyeur Mcgreatest and then there was Kimura. Han är större än tangentbordskrigare idag och mycket är pga det jag nämnt nu några gånger av karaktär, stil, otrolig karisma och otrolig charm. Allt detta syns ju som mest när han är bland forumfolk, svarar på frågor och är i strålkastarljuset. Vad gäller drottningen (FlyLikeAnEagle) så är hon också speciell och otrolig på sitt sätt, men karisma och charm eller det sär intressanta av att ställa henne frågor finns inte riktigt där, därför var det lättare att låta skippa allt och henne likt den drottning hon är låta henne göra vad hon vill. You go champ-girl FlyLikeAnEagle. Inget dyrkande här. Bara ärligt och objektivt bedömande av det jag bevittnar samt med slutsatser från min synpunkt av sanningen. Med andra ord legitima åsikter som ingen verkar kunna motargumentera. Jag har iaf inte stött på den som kan det här på Kimura iaf. Inte enligt mitt tycke. Skulle inte kalla det kärlek, kalla det beundran istället

   jäklar I forgot paragraph grouping

   Jag håller däremot inte med om att jag är ett fan boy som vattenn är. Javisst jag beundrar det jag bevittnar men jag är väldigt objektiv och seriös i allt jag skriver som grundar sig på en verklighet utifrån min bild på det hela och mina åsikter. Sen skriver jag inte bara om Styrbjörn, Voyeur, FlyLikeAnEagle, jari edvardson och vattenn. Jag är rätt så aktiv på mycket annat här på sidan också. Life as a warrior är tufft…….. Det handlar om att get in, get rich and get out………. Men det finns en warriorcode och något speciellt med denna livsstil som ändå lockar tillbaka alla. Det handlar inte bara om pengar, det handlar om mycket mer än så, det är utmaningen, adrenalinet, tävlingen och generellt känslan. Jag säger tvärtom. JAG är mer än en champ. Jag är lejonkungen som utökar sitt revir genom att hela tiden sikta uppåt och ta sig än större, farligare, intressantare och mer riskabla utmaningar. Men Kimurakrigare kan trotsa logikens lagar på samma sätt som Messi ibland kan trotsa fysikens lagar. Så om det är någon så är det Kimuratangentbordskrigare som kan göra det. Andra sidor är på farligare och intressantare uppdrag som drar in mycket mera pengar just nu men alla här har min fullaste respekt för hur ni vågar ta sig än denna större, farligare, starkare och intressantare utmaning än vad vilket annat forumförsvar skulle kunna vara. Det handlar om att våga bryta barriärer och ta sig från det farliga villet är forumförsvar till det farligaste och det är att gå upp en eller två viktklasser i Kimuras postande.

   (glömde styckeindelning IGEN, it is so hard (not me) bara indelningen….

   #NewEra
   #Legend
   #Partner
   #WorkEthic
   #BigBusiness
   #WarriorCode
   #FightingIrish
   #MakingHistory
   #PrideOfIreland
   #LifeAsaWarrior
   #MMAvsBoxing
   #IamWithConor
   #LeftHandCross
   #ConorMcGreatest
   #ConorRunsBoxing
   #ConorMcGreatest
   #ChampChampChamp
   #TheUnderdogIsOnTop
   #CamerasTellsTheTruth
   #KingConorStrikesAgain
   #PauliesFaceAllBustedUp
   #SättSkitanackarnaPåPlats
   #Let’sGetSomeBoxingOnes
   #PunchingIsTheNewPushing
   #SomethingsMoneyCan’tBuy
   #FromNothingToSomethingToEverything
   #HateItOrLoveItButYouWillBeForcedToAcceptIt
   #WeAreNotHereToTakePartWeAreHereToTakeOver

   overkill? jag säger att jag är 81% overkill för detta året och jag har bevis i Contan Fikon

   • Voyeur

    Det är post of the year redan under Q1. Ni kommer få se – time will tell!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Du överarbetade och det blev bara tråkigt.

    • Ric _Ohet

     Din åsikt!

     • Niklas Eriksson

      Haha detta är guld

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Exakt

   • Styrbjörn

    Hahahaha jag läste allt faktiskt. Trodde det skulle bli tråkigt men själva faktumet att du la ner så mycket energi på det gör det bara bättre. Vill dock påpeka att den Styrbjörn som har kommenterat inlägget som du svarade på är inte jag, kolla kontot, det är helt nytt.

    • Erik

     Att få sitt alias kopierat, med bild och allt, måste ändå vara någon slags hedersbetyg.

     • Styrbjörn

      I’m Britney, bitch.

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Hahahaha bra där. Du lär dig.

   • Styrbjörn

    Vill inte sabba din dröm men det där är inte den riktiga copyrightade Styrbjörn™.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Still

  • Styrbjörn

   Vet inte om jag ska vara smickrad eller besviken. Å ena sidan är väl det här ett tecken på att jag har nått legendstatus på Kimura, P4P nr. 1 Styrbjörn. Men samtidigt gör jag betydligt bättre imitationer på Fotis än det där, man blir lite kluven. =/

   • Styrbjörn

    sluta hata mannen!

    • Styrbjörn

     Fy satfläsk sicket tjusigt namn du har.

 • Ric _Ohet

  Conor kommer att ha 2 nya rekord till sin resume, några som blir väligt svåra att slå. Han kommer att ha haft 2 bälten utan att ha försvarat dessa i 511 dagar respektive 350 dagar.

  om matchen blir av som tänkt, annars fortsätter rekordjakten. Hoppas vi på att han kan sätta 1000 dagar för dessa 2 bälten? någon?

  • Airmaxmedia

   Han blev av med FW bältet, det är ju inte ens försvarbart länge.

   • Ric _Ohet

    Men det var inte vad jag skrev heller. Han har inte försvarat nått bälte varav om han inte blir av med sitt bälte nu fortsätter rekordslakten, bältet med 511 dagar bakom sig fortsätter då ticka vidare. Behövs bara ett halv år till av att inte försvara så har han haft 2 bälten i 1000 dagar utan att försvarat något

    • Airmaxmedia

     Jaha ok då är jag med, räkna på du.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Skum och tråkig promo faktiskt. UFC hoppas verkligen på att Khabib ska vinna, majoriteten bland både experter och vanliga mma fans verkar tro att Khabib vinner och all press är på Khabib inför denna fight då han är den ”större” stjärnan. Men jag säger så här. Khabib har två definitiva övermän i denna division och den första är Tony och den andre är Kevin Lee.

Fler Nyheter: