17 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

UFC Rochester: Sijara Eubanks möter Aspen Ladd

Av

Johan Lorentzon

08/03/2019

Aspen Ladd blir den som välkomnar Sijara Eubanks tillbaka till damerna bantamvikt. Mötet är tänkt att ske på UFC Rochester den 18:e maj och rapporterades först ut av MMA Junkie som sedan kunde bekräftas av MMA Fighting. Mötet mellan Ladd och Eubanks blir ett returmöte då de båda redan har möts en gång tidigare i Invicta. Det mötet skede i januari 2017 på Invicta FC 21, en match som Ladd vann på enhälligt domslut

Aspen Ladd är enbart 24 år och har ett record på 7-0 i MMA och är 2-0 i UFC. Hon är således helt obesegrad och i oktagonen har hon en TKO-seger över vår egen Lina Länsberg och hennes senaste vinst är över före detta Invicta FC-mästarinnan Tonya Evinger som hon också vann på TKO. Det har pratats om att Ladd skulle få möta den före detta UFC-mästarinnan Holly Holm på UFC 235, men den matchningen gick aldrig igenom av olika orsaker.

Sijara Eubanks är 4-2 och kommer från den 26:e säsongen av fightingsåpan The Ultimate Fighter. Hon var 3-0 under säsongen och var tänkt att möta Nicco Montaño om mästarbältet i flugvikt men var tvungen att ställa in matchen på grund av hälsoproblem under viktnedgången. Eubanks kommer från två raka vinster i UFC. Ena var mot Lauren Murphy som hon vann mot på enhälligt domslut och den senaste var mot Roxanne Modafferi på UFC 230, som även det var en domslutsvinst. Dessvärre missade Eubanks vikten och har sedan dess tvingats flyttat upp till bantamvikt.

UFC Rochester kommer gå på Blue Cross Arena i Rochester, N.Y. den 18:e maj och visas live på ESPN+. Matchkortet byggs fortfarande och än så länge är det bara en match som är bekräftad.


  • Damernas Bantamvikt – Sijara Eubanks vs. Aspen Ladd

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Jake Paul mot Mike Perry
Allt inför Jake Paul mot Mike Perry: Tider & matchkort
🥊 Influencer-stjärnan möter bare-knuckle-mästaren
Dustin Poirier pensionering
Dustin Poirier ger besked om framtiden i UFC
🥊 ”100 procent, garanterat”
Jake Paul Mike Perry(3)
Jake Paul ger kaxigt uttalande om Mike Perry
🥊 ”Skulle vilja ha hans attityd”
Georges St Pierre Nick Diaz
Georges St-Pierre ger besked efter inställda comebacken
🥊 ”En del av mig återvände i höstas”
Freddy Castro gör MMA-debut på Superior Academy – Motståndaren mötte tidigare Liam Pitts
🥊 Hypade thaiboxaren har gått flera matcher i Thailand och Kambodja
Jake Paul Mike Tyson
Team Jake Paul: Stjärnan rasande över Mike Tyson:s återhämtning
🥊 Legendaren har börjat träna igen

Här kan du söka!

Search