15 June, 2024
Nyheter

UFC Sao Paulo: Antonio Rogerio Nogueira möter Sam Alvey

Av

Johan Lorentzon

24/07/2018
lil nog vs Sam Alvey

Antonio Rogerio Nogueira (även kallad ”Minotouro” eller ”Little Nog”) är bekräftad av Combate att möta Sam Alvey på den uppkommande Fight Night i Brasilien.

Nogueira (22-8) har inte gått match sen november 2016 när han förlorade mot Ryan Bader på TKO i tredje ronden. ”Minotouro” var tänkt att möta Jared Cannonier förra december, men blev borttagen från kortet efter att ha testat positivt på ett dopingtest tagit utanför tävlingssammanhang. ”Minotouro” fick emellertid en reducerad avstängning när det upptäcktes att det var kontanimerade läkemedel som ledde till det flaggade dopingtestet.

Alvey (33-10-1) är 10 år yngre än sin motståndare och har två raka vinster över Marcin Parchino och Gian Villante efter han flyttat upp till lätt tungvikt. I viktklassen under har han ett record på 8-5 med vinster över bland annat Rashad Evans, Nate Marquardt, Alex Nicholson, Daniel Kelly och Cezar Ferreira.

Kortet till UFC Sao Paulo är ännu oklart och lika oklart är huvudmatchen, men det vi vet är att eventet kommer gå den 22 september i Ibirapuera Gymnasium, Sao Paulo, Brasilien.

Antonio Rogerio Nogueira vs. Sam Alvey

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök