UFC Stockholm 2013: Diego Brandao möter Pablo Garza

Ytterligare en matchning har färdigställts inför kommande UFC Stockholm 2013, då Diego Brandao (15-8) möter Pablo Garza (12-3) under galan som äger rum den 6 april.

Senast Diego stod inne i oktagonen var mot Joey Gambino under UFC 153 i Brasilien, där han tog hem segern via ett enhälligt domslut.

Pablo kommer även han från vinst, då han besegrade Mark Hominick via enhälligt domslut under UFC 154.

Registrera dig hos Unibet via Kimura.se och få 120% bonus

Gilla oss på facebook för snabba nyheter

Det här inlägget postades i Nyheter, UFC Stockholm 2013 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Alex

  zZzZzZZz

  • Adam

   You sir, are an idiot!

   • Taz

    Håller med, brukar smälla snabbt och mycket när Diego kör. Knappast något man sover till. Det var fan vad det ska gnällas, och alla som fortfarande kör med argumentet ”Vill jag se svenskar mötas kan jag gå på the zone” – Gör det då! Jag tror det kan bli sjukt intressant mellan Papy och Besam. De har verkligen något att slåss för. Jag tar tusen gånger hellre fighters som vill visa upp sig från sin bästa sida och löper linan ut, än namn-rika matcher såsom Rashad – Lil Nog som var något av det tråkigaste jag sett…

    • Jonas

     Hoppas gnällfesten kan mildras efter Ariel Helwanis initierade uttalanden om Gus vs. Mousasi och om missnöjet från Svenska fans inför UFC on Fuel TV9.

     Om Gus’ titelchans 2013: 02:50:32

     Om de svenska MMAfansens gnällfest: 02:57:39

     http://www.mmafighting.com/2013/2/11/3972176/the-mma-hour-with-ryan-couture-uriah-hall-cub-swanson-jimi-manuwa

     • Sakuraba

      Verkligen inte, hur du än vrider och vänder på det så är det ett riktigt tunt kort. Blir Gegard eller Alex skadad så kommer det bli en riktig flopp. Det Ariel säger är att matcherna är lite intressanta men det är ingen wowmatch och verkligen inte om main event måste ställas in.

     • Jonas

      Sakuraba: Jag förstår att du har svårt med det, men om du hade bättre förmåga att lyssna hade du kanske hört honom säga: Think positive.

     • Sakuraba

      Jonas: varför ska jag tänka positivt till ett uselt kort? Ariel håller Dana om rygger såklart, har folk inte fattat det än?

     • Jonas

      Ta fram penna och papper. Gör två spalter. Skriv ner alla negativa saker om UFC on Fuel TV9 på ena sidan och på andra skriver du ner alla positiva grejer.

      Försök värdera den sida du helst vill leva efter. Om du väljer den sida med alla negativa saker och känslor kopplade till det, kan du nog räkna med att livet fortsätter i den negativa riktningen. Däremot om du lyckas välja den sida med positiva intryck, har du större möjlighet att lyckas med med de grejer som är positiva och livgivande.

      Du kan tänka. Det är ett pisskort och inga kända fejs kommer att dyka upp i Stockholm och jag kommer att ha tråkigt och jag har ingen lust att socialisera och ingen kommer att se mig och allt är ett jävla skit. Det kommer gå dåligt. Helvete.

      Istälelt skulle du kunna tänka. Fan, vilket bra kort. De UFC fighters som kommer är unga och hungriga. Kanske får jag möjlighet att bevittna grunden till den nya generationens fighters? Matchen mellan Besam och Papi är en ödesmatch och fan så spännande. Spångs debut I UFC. Hurra. Kanske har jag möjlighet att hänga ut med Spång och hur bra är hans boxning egentligen? Jag kan kanske lära mig någonting nytt, kanske träffa nya vänner, kanske till och med träffa en ny flickvän, som också gillar MMA. Hon kanske kommer från Helsingfors. Det låter super. Fan vad bra det här kommer att gå!

     • Sakuraba

      Haha jag måste applådera din entusiasm och du verkar vara en skön snubbe. Vi får vara överrens om att vi inte kommer överrens helt enkelt. Den här galan kommer jag inte gå på och jag är nöjd med min flickvän än så länge :D

     • Jonas

      Sakuraba: Erkänn att du redan överväger på att ta en snabbkurs i Finska! Ok, tack för komplimangen och självklart kan vi komma överens om det.

      Jag kommer inte heller att gå i år, men definitivt kolla med mina kompisar och med min nya flickvän.

      Peace out!

    • Ville

     Helt klart en hel del mindre namn. Men det behöver inte betyda dåliga matcher för det. Tvärtom! Jag tror det kan bli kanon. Sen får man inte glömma att main-eventet är sjukt stort! Vinnare får med största sannolikhet titelchans (Iaf stärker sin contender status otroligt mycket). Men visst kan man reagera på att priserna höjs när kortet inte är avsevärt mycket bättre än sist.

     • Sakuraba

      Det är sämre än senast. Vi hade iaf Stann och Sakara. Jag kan förstå att de testade vattnet lite i första galan men efter det publiktrycket och biljetterna som försvann så fort så tycker jag att det ska belönas och inte höja priserna till ett sämre kort.

 • jens

  Grymt

 • NiclasVH

  Grym match. Här snackat vi FOTN. Har följt Garza länge och han är en underhållande fighter!

 • Sakuraba

  wooow… bra match

 • digitalbath

  Men nu kan vi dessvärre helt glömma en någorlunda ordentlig co-main event. 12 matcher klara.

  • Sakuraba

   Japp, jag tänker inte hora ut mig bara för att ufc kommer igen. Vi i publiken gjorde förra galan till vad den var och det här är tacken? Den här gången behåller jag mina pengar för mig själv.

   • uA

    Tacken är att UFC kommer tillbaka. Det räcker väl? Var inte så girig.

    • Sakuraba

     Vill jag se svenskar fightas mot varandra (vilket är de mest ”intressanta” förutom mainevent så hade jag gått på the zone för halva priset. Jag kollar på UFC eftersom jag vill se eliten fightas. Det här är det sämsta kortet i UFC’s historia och det är tacken för den fina stämningen förra galan. Haha nej tack. Jag är inte blint kär i UFC vilket många andra här verkar vara. Jag betalar inte för skit och det tycker jag inte andra ska göra heller.

     • Dreven

      Sluta klaga din jävla grinolle. Är du inte nöjd med kortet så skit i att köpa en biljett och håll käften. Det blir inte bättre av att du sitter och klagar.

    • http://www.kimura.se Tobias Blixt

     Två besök av ufc innan flera länder, som förtjänar det mer inte fått sitt första besök ännu. De kommer dessutom med en riktigt härlig samling kämpar. Tycker inte att det finns någonting alls att vara missnöjd över.

   • digitalbath

    Något slags samordnad missnöjesyttring hade varit på sin plats, bara för att visa att vi – även om vi självklart är glada för att UFC kommer till Sverige – vill bli tagna på allvar och få åtminstone två matcher med större namn.

    I övrigt har jag ingenting emot att se lite mer okända fighters, så länge det blir bra matcher.

 • Calle K

  Toppenmatch! Jag undrar om ni som tycker annat verkligen följer mma. Kortet är fullt av spännande matcher även om ingen match sticker ut från resten jättemycket.

  • Adam

   +1

  • digitalbath

   Klassiskt att påstå att de som hellre betalar 800 kr för att se åtminstone 4 stora (mer kända) fighters, inte riktigt ”följer MMA” eller förstår sig på det hela…

   Bara att gratulera att du går igång på kortet som är nu, och känner att det är lika roligt med Diego Brandao som med, låt säga, Erick Silva eller någon. Jag tycker iofs också att den här matchen är ett steg upp efter flera av de som tidigare presenterats, men man måste se till helheten.

   Men det är klart, vi andra följer ju inte MMA…

   • Calle K

    Det är ett Fuel-kort och de brukar aldrig överösas med de största namnen. Inte heller galor som går utanför Nordamerikansk tidzon brukar överösas av toppnamn. Med det i baktanke så tycker jag att det här kortet är lika bra som förra årets. Sen har vi ingen amerikansk hjälte i form av Brian Stann, men om man tänker efter så är ändå Brad Pickett högre rankad i sin viktklass än vad Brian Stann var vid den tidpunkten förra året. Brad Pickett är en minst lika underhållande fajter som brukar plocka hem FOTN nästan varje gala han går.

  • Sakuraba

   Verkligen följer mma? Jag har sett alla pride galor, alla shootogalor från Japan, alla strikeforce galor, de flesta pancrase galorna från japan, alla rings galor, alla heroes galor och jag anser att det är ett skitkort. Man kan undra om du verkligen följer mma eftersom du verkar lyrisk över det här kortet. Du är bara blint kär i UFC och Dana White.

   • Ras

    Förstår ditt missnöje. Men jag tycker det är värt att gå på galan bara för att uppleva stämningen igen, som jag tror kommer vara bättre detta året. Nu är det ju ändå en del bra matcher på huvudkortet, där huvudmatchen skulle kunna vara co-main eller tom main event på en PPV-gala.

    • Jonas

     Big Ups Ras!

   • Calle K

    Se mitt svar ovan till digitalbath.

    • Sakuraba

     Det man hoppades på Calle efter förra galan och vilket drag det var på publiken så kunde de kanske belöna fansen istället för att göra kortet ännu sämre än förra året men nej. Om du nu har näsan så högt upp i Danas röv så får du väl ha det och ha det så roligt på galan.

   • Lomax

    Håller med dig Sakuraba!!
    Piss kort som är gjord för folk som Vill vara fighters men har max kört ett boxpass på Sats!!

    Ingen kan kalla detta för bra kort när det är samma nivå på antal publik Och sälj snabbheten som i Montreal el Vegas el Rio!!!

    Så stå i kön era jönsar och häll i er ett par staket piss till Globen bärs och sup och stila er på arbetsplatsen på Måndag med eran kunnighet!!!

    2 fighter är nåt att ha resten är 1-2 divisioner ner!!

 • Ras

  Blir nog en rolig match men jag hoppas verkligen att UFC drar till med 13 matcher på denna gala. Är ju trots allt många fighters som kommer från förlust på prelims som fightas på denna gala. Förstärk huvudkortet!

 • digitalbath

  Jag skulle vara hur nöjd som helst om de bara drog till med en bra co-main event.
  Även om det (för att citera nån här ovan) är en ”härlig samling kämpar”, vill jag såklart se åtminstone några ”stora namn” när jag betalar så pass mycket.

  När väl det är ordnat, är jag fullt tillfreds med att se resten. Typ Conor McGregor är ju riktigt spännande, kul med Brandao också, liksom Ross Pearson. Men en ”härlig samling kämpar” är inte ett tecken på klass, som i sin tur motiverar såväl höga priser som höga förväntningar. En härlig samling kämpar kan man se på vilken gala som helst.

  Nej, ge oss ett bra co-main event, sen är jag riktigt nöjd och köper gladeligen en lika dyr biljett igen nästa år.
  Ge oss Silva-Saffiedine!

 • digitalbath

  Ursäkta om jag är tjatig, men måste tillägga att ett med Fuel-mått bra co-main event antagligen inte ens hade blivit speciellt dyrt. 8000 USD fick Silva tydligen för UFC 153 (exklusive fight of the night-bonus)….

 • Calle

  Jag tycker kortet är jättebra ur ett fighting perspektiv men jag vill som de flesta andra ha en till högprofilsmatch som man kan gå och längta efter. Det här kortet är ett enda stort underkort rakt igenom med undantag för ett par matcher som bäst.

 • Ricki

  Kung Garza!

  Kom igen Dana!
  Erick silva Vs Tarec Saffiedine
  som Co mainevent

 • Sune

  Det finns ju en anledning varför de har valt Sverige när det kommer till kritan, att boka en arena som Globen är mycket mycket MYCKET billigare till skillnad från arenorna i Storbritannien. Just därför fightcardet ser för jävligt ut, dessutom undrar jag varför de inte har signat Tom Niinimäki av alla potentielle fighters vi har i Norden.

  Skitdåligt med andra ord och med handen på hjärtat skiter nog många svenskar fullständigt en match mellan en från Kong och en från Syrien. Ingen blir en Zlatan över en natt.

  • Calle K

   Tala för dig själv. Handen på hjärtat så ser jag fram väldigt mycket mot den matchen, samtidigt som jag tycker det är skittråkigt att en svensk ska åka ur UFC.

 • Fedorjr

  Är kortet färdigt nu tror ni eller kan vi vänta oss en match till?

  Jag hoppas på Maia vs Kampman eller Saffadine

  • Sakuraba

   Kampmann är skadad tyvärr

   • Fedorjr

    Ajdå, det var tråkigt. Då är kortet förmodligen färdigt. Konstigt att det inte finns något klar co-main event.

    Det finns dock några riktigt intressanta matcher.
    Alex – Gegard
    Reza – Johnson
    Pearson – Couture

    • Sakuraba

     Intressanta helt klart men inte ett kort värdigt UFC eller mina pengar :)

     • Odjick

      Sugarab, det finns inga kort som är värd dina pengar. För du har inga och kommer aldrig att få.

     • Sakuraba

      Jag var på första galan. Väx upp lilleman

 • https://www.facebook.com/keyvan.zetage Keyvan Zarea-Ganji

  En tung matchning. Ser fram emot den här matchen. Må de bara förbli friska och hela…

  Knock on wood

 • Uffe

  Antingen hörde jag inte hela klippet från Ariels telefonintervju eller är min översättning från engelska till svenska kass men hur tolkar man det som svensk gnällfest? Han ville åka hit kunde inte p.ga arbete och tycker kortet är tunnare med stora namn än han hade hoppats på. Ariel i sin tur jämför kortet med förra årets Fuel kort i Sverige och tycker detta är bättre och mer intressant.

  Ariel nämner också ett c.o main event som inte har blivit bekräftat än så det lutar åt en högprofilerad fight till och då är jag mer än nöjd! Ska bli kul o se Alex mosa Gegardoooo!

 • Magnus

  Altså det galan behöver är en stark CO-main bara.

 • Glenn

  GOGOGO Brandao!

Fler Nyheter: