15 June, 2024
UFC

UFC suddar ut Francis Ngannou från Kamaru Usmans klädsel

Av

Alexander Clausson

21/10/2023
Franivs Ngannou Dana White

Kamaru Usman, känd som ”The Nigerian Nightmare”, gör sin återkomst till buren för att möta Khamzat Chimaev denna lördag. Fighten äger rum under UFC 294. Det verkar dock som att UFC inte uppskattade Usmans klädsel under fight week. Någonting som Francis Ngannou reagerade på.

Francis Ngannou – ”Snygg tröja brorsan”

Usman kommer kliva in i buren efter två raka förluster mot Leon Edwards och gör nu sin debut i mellanvikt. Vid vinst kan den tidigare welterviktsmästaren belönas med en titelmatch mot den regerande mellanviktsmästaren Sean Strickland.

Under UFC 294 Embedded bar Kamaru Usman en tröja som stödde Francis Ngannou, känd som ’The Predator’, som snart kommer att göra sin egen comeback i en boxningsmatch mot Tyson Fury. Det blir den första boxningsmatchen i Ngannous karriär och den första matchen överlag sedan han lämnade UFC.

UFC verkar ha reagerat på detta stöd genom att sudda ut Usmans tröja i en upplaga av Embedded. Ngannou tog det hela med humor och skämtade om Usman’s tröja på sociala medier. Via tungviktarens X-konto (tidigare Twitter).

Hey bro @USMAN84kg that’s a nice shirt you have there but I can’t see what is in front

I januari, tidigare i år, skrev Ngannou kontrakt med UFCs stora inhemska konkurrent i form av PFL MMA. Ngannou har tidigare legat i konflikt med UFC om bland annat löner, sjukförsäkringar och avsaknaden av fackförbund för fighters.

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök