UFC Sverige: Daniel Teymur ryktas möta obesegrad korean

Karl Johansson

Det ser ut som att Daniel Teymur kommer att få en plats på kortet för UFC Sverige i början av juni, där han ryktas möta den obesegrade koreanske fightern Jo Sungbin. Informationen kommer från den koreanska MMA-sidan ’Rank5’.

På galan kommer Alexander Gustafsson att möta Anthony Smith i huvudmatchen. Vi kommer även få se Ilir Latifi mot Volkan Oezdemir och Bea Malecki möter Duda Santana.

Teymur hade tidigare 6 raka vinster innan UFC-debuten, där han mötte Danny Henry under Fight Night 113 och förlorade via ett enhälligt domslut. Han mötte sedan Julio Arce under Fight Night 131, där han förlorade via submission i tredje ronden. Senast mötte Teymur Chris Fishgold under Fight Night 145 i februari, där han även då förlorade via submission i tredje ronden. Han har nu ett record på 6 vinster och 3 förluster.

26-årige Sungbin är obesegrad med 9 raka vinster, varav 5 via knockout och 4 via submission. Han har tidigare gått matcher i TFC, ACF och WCF, och har varit fjäderviktsmästare i alla organisationerna. Det var i början av mars som han skrev kontraktet med UFC och han kommer nu att göra sin debut. Senast mötte han Jun Young Hong under TFC 17 i februari, där han segrade via knockout i fjärde ronden.

UFC Sverige äger rum i Globen i Stockholm den 1 juni. Nedan kan ni ta del av det rådande matchkortet för galan:

+2
Dana Sad
Dana Happy
mirko-cro-cop i buren

Cro Cop kritisk mot GOAT-diskussionen – tungviktsklassen är den svåraste

Ralph Nordahl

Diskussionen om vem som är den bästa MMA-fightern någonsin och om Pound-for-Pound rankingen kommer alltid att finnas där. En som är trött på att höra diskussionen om pound-for-pound  är den tidigare UFC-fightern och tungviktmästaren i Pride, Mirko ”Cro Cop” Filipovic.

I en nylig intervju uttalade han sig med att tungviktklassen är den värdigaste divisionen med MMA:s bästa fighters. Han hade följande att säga till Podcast Inkubator.

You say that you are the best ’pound-for-pound.’ And then you go to the bar and all 20 of the bouncers can kick your ass. ’But man, I’m the best pound-for-pound!’ That’s why heavyweight division is royal.

Kroaten Filipovic avslutade i mars karriären då han meddelade att han fått en stroke. Filipovic (38-11-2, 1 NC) senaste match var en seger över Roy Nelson vid Bellator 216 via domslut.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Video
Dana White bekräftar: Tony Ferguson kommer vara redo att kliva in

Ralph Nordahl

Den 7 september äger nästa supergala, UFC 242, rum där vi kommer få se lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov återvända till oktagonen för sitt andra titelförsvar, denna gång mot interim-mästaren Dustin Poirier. Båda herrarna har dock missat matcher på grund av skador och hälsoproblem förr och UFC:s VD Dana White säger att de har en plan b ifall olyckan skulle vara framme.

White blev tillfrågad av ESPN om den tidigare interim-mästaren Tony Ferguson, som just nu har 13 raka segrar, kommer att finnas invägd på plats vid UFC 242 och han svarade då som följande:

I’m pretty sure we have something set up for that. Yeah, pretty sure we do.

Ferguson kommer alltså vara redo att kliva in i matchen i sista minuten.

Ni kan se intervjun med White i videon ovan.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
Colby Covington Nate Diaz

Video
Nate Diaz: Vem är Colby Covington?

Ralph Nordahl

Nate Diaz återvände till buren för första gången på tre år i lördagsnatt vid UFC 241 och motbevisade alla som tvivlat på vilken nivå han skulle hålla efter så lång tids frånvaro. Efter tre starka ronder blev Diaz tilldelad segern över Anthony Pettis via enhälligt domslut.

Det var en blytung seger för Diaz som kan ge honom en bra position sportsligt och kommersiellt framöver vilket styrktes av UFC-VD:n Dana Whites hyllningar efteråt.

Trots den skicklighet han visade i buren berättade Diaz dock att han inte tyckte om att fightas alls. Han hade följande att säga vid intervjun efter matchen, som ni kan se längst ner, enligt MMAMania.com:

When you’re in it you’re like ‘What the f**k did I come sign up for this for? I don’t enjoy this at all! Cause that’s what you guys, you enjoy it right? No, I don’t enjoy it at all. But I do enjoy getting it done, what I’ve been doing for so long.

Vid presskonferensen efter galan fyllde Diaz in varför han inte tycker om att fightas och varför han väntat så länge på att återvända:

I don’t want to be all full of myself and cocky and s**t but I got way too much money to be having to fight somebody that’s not interesting. I’m an entrepreneur, I’ve got all sorts of s**t going on and it’s been good, it’s fun. I like the healthy lifestyle, training for something, getting something done, the feeling of getting the job done in what started in the first place, that’s what I’m into.

Diaz säger dock att en potentiell motståndare som han ser som intressant är Jorge Masvidal som han utmanade efter segern i helgen:

People who have been around and can still be on top just like I have? It’s like, you’ve got to recognize that and spit it. And those are the fights I want to see if I’m watching. The realest and the best fighters, the best martial artists fighting each other. Not no phony ass s**t with some guy who’s been in the UFC for two years, had a couple good fights and is the champ. We’ll see if they’re still champs next year or the year after. Or even around at all. Because I’ve been here before they got here, I’ll be here after they got here [sic], and that’s what I like about Pettis and Masvidal.

Vet inte vem Covington är

Diaz vill som sagt fightas mot spännande och underhållande motståndare och inte tekniker som vinner via ”loopholes”.  Diaz fick frågan om han är intresserad av ett möte mot den tidigare interim-mästare i hans viktklass Colby Covington och Diaz hade då ett intressant svar:

Who? Who is he? What weight? I don’t know who that is so if we got somebody good to fight, that’s who I want to fight, that’s what I’m saying. You got to do something. If you’ve been here for two weeks and get a little hype show, I don’t give a s**t.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

Krönika: Jag är klar med Conor McGregor

Simon Alvhed

Det är väl knappast en nyhet längre att Conor McGregor slog till en äldre herre på en pub efter att denne påstås tackat nej till ett glas av superstjärnans whiskey. Om ni missat det kan ni läsa mer om det här.

Jag har alltid gillar Conor, jag har följt honom sedan hans debut i UFC, jag har sett hans framgångar, hans motgångar och hans skandaler. Jag har hejat, jublat och nästan gråtit. Jag har konsumerat allt som finns att konsumera kring irländaren. Utöver det har jag försvarat honom. Jag har försvarat hans handlingar, hans attityd, hans mindre framgångsrika matcher och allt däromkring. Jag har blivit kallad för en fanboy fler gånger än jag kan räkna, jag har fått kommentarer här på Kimura att jag är en dickrider och mycket annat. Jag kan sträcka mig så långt som att säga att det är sant…eller var sant. Jag har tyckt att Conor var det absolut bästa som hänt kampsporten sedan Bruce Lee, men det är slut nu.

Går inte att hylla

Jag har länge gått i tankarna att jag skulle skriva en hyllning till McGregor då jag upplevt att alla helt glömt bort hans bedrifter och bara fokuserat på det negativa men jag kände efter denna incident att jag inte förmådde mig göra det.
En annan som ställer sig i mitt led är youtube-profilen ”True Gordie” som efter att videon från puben släpptes la ut en video där han konstaterade ungefär samma sak som jag precis gjorde ovan. Han förklarade precis som jag att han är klar med försvarandet etc.

Oförsvarbart

Jag känner spontant att det här går inte att försvara. Det är helt omöjligt. Då är jag ändå personen som kunde motivera både bussattacken och telefondemoleringen. Vad som hände i puben är oacceptabelt och oförsvarbart, oavsett vilka ord som utväxlades.
Conor McGregor är UFCs största stjärna, med det kommer ett visst ansvar. Han är och har under många år varit en rockstar som inspirerat otaliga människor till så mycket bra. Han har inspirerat folk att börja med kampsport, att följa sina drömmar, att känna att alla kan göra vad de vill så länge de inte ger upp. Hur många unga ser inte upp till Conor? Hur många har honom inte som idol och följer allt han gör? Hur många blir influerade av hans dåliga beteende precis som de tidigare blev av hans utomordentliga bedrifter?

När ska det ta slut?

Det har varit mycket under det gångna året. Det fanns mindre incidenter tidigare också men allt började vid bussattacken. Det var där den Conor McGregor som vi alla kände och många älskade dog enligt mig. Efter det rullade det utför lavinartat, jag såg det inte då för jag var fortfarande förtrollad men jag ser det nu. Vad de jag tidigare kallat ”haters” sagt under ett års tid är nog mer sant än vad jag velat erkänna. Conor har tappat greppet och det här var droppen för mig. Jag har inte ett enda försvar för hans beteende.

Kan komma tillbaka

Jag tror helt och fullt att Conor McGregor kan komma tillbaka, både som fighter med fantastiska prestationer men också som den inspirerande goda personen han en gång var.
Jag tror verkligen det men just nu känns det så långt borta. Jag kan inte försvara honom eller hans handlingar längre.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

Video
Rizin FF 18: Kyoji Horiguchi knockad på 68 sekunder

Jaser Davari

Den regerande bantamviktsmästaren i både Rizin och Bellator, Kyoji Horiguchi förlorade sin första match på över 4 år under söndagens Rizin 18. Horiguchi tog sig an landsmannen Kai Asakura i en match där ingen av hans bälten stod på spel, och förlorade via knockout i den första ronden efter blott 68 sekunder. Ni kan se knocken i videklippet ovan.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy
Stipe Miocic glad

Tungviktsmästaren Stipe Miocic: ”Jag slogs som en kärring”

Markus Thylin

Stipe Miocics vinst tungviktsmästaren Daniel Cormier under helgens UFC 241 var enorm. Det är en vinst som de flesta skulle vara otroligt nöjd över. Den forne och numera ”nya” tungviktsmästaren Miocic är dock lite kluven angående sin egen insats.

Cormier och Miocic bjöd på en ganska fartfylld match. Cormier visade varför han av många anses som en av de bästa tungviktarna någonsin. Trots sin korta längd så prickade han den större Miocic med en hel del slag, både från utsidan och insidan. Han såg betydligt snabbare ut än Miocic, som stundtals såg klumpig och långsam ut.

”I was fighting like a b—h”

I fjärde ronden så tog Miocic kontroll i matchen och började få in hårda kroppslag. Cormier började då öppna upp sig och blev träffad av en hård höger, Miocic öste på med slag och sedan så var det över. Även om Miocic garanterat är nöjd med vinsten så är han tydligen inte alls nöjd med sin prestation i de tre första ronderna och anser att han ”slogs som en kärring”, detta via MMAJunkie.

“I was fighting like a b—h. I really was. I don’t take nothing from ‘DC.’ He’s tough. He’s fought the best in the world and he’s beat the best in the world. It took me a little time to get my mojo, and I just wasn’t feeling it. When I walked out for that fourth round, I knew it was going to be over. I could just see his face, the way he was sweating, the way his hips were moving. I knew it was going to be over.”

”I’m just dumb”

Efter matchen så bjöd Miocic på en liten dansshow, det är något han nu känner lite lätt ånger för.

“It was a little from ‘Old School’ – we watched it today and I was just like ‘Frank the Tank. I had no idea what I was doing. I don’t know why I did it. I feel really dumb that I did it, and I did like the ‘Suck It.’ I don’t know why. I had to do something with my hands and feet. I’m an idiot. I don’t know. I’m just dumb.”

Under intervjun så avfärdade Miocic frågor om nästa eventuella motståndare, han fortsätter.

“Everyone’s question after I fight is, ‘Who are you going to fight next? Honestly, I just bought a new home, lived there for two weeks. I’m going to go in the hot tub, the pool, let my body rest and then we’ll take it from there.”

Läs mer
+5
Dana Sad
Dana Happy

Anthony Pettis bröt foten under matchen mot Nate Diaz

Markus Thylin

Helgens gala var en underhållande sådan och vi fick se ett antal bra matcher. Vi också se relevanta omstruktureringar i hierarkin i flera viktklasser. En match som både var underhållande och relevant för framtida uppmatchningar var matchen mellan publikfavoriten Nate Diaz och Anthony Pettis, där Diaz gick ut som segrare efter tre ronder via enat domslut.

Malde ned den mindre Pettis

Matchen var någorlunda jämn i början, Diaz kom med pressen framåt men fick smaka både en och annan högerslägga på vägen in. Under matchens gång så såg man dock att Diaz tempo och press framåt sakta men säkert malde ned den mindre Pettis och ett avslut såg inte ut att vara långt bort.

Efter en blockerad spark så reagerade Pettis illa och det såg ut som att något inte stod rätt till med Pettis fot. Pettis sparkade också mycket mindre efter detta. Efter matchen så har det nu visat sig att Pettis faktiskt fick en fraktur i foten under matchen, något som hans coach Duke Roufus bekräftade till ESPN under gårdagen.

Pettis visade foten i ett inlägg på Instagram och ja, den såg lite ledsen ut.

 

View this post on Instagram

 

@natediaz209 you have a hard ass head homie lol

A post shared by Anthony Pettis (@showtimepettis) on

Det är i skrivande stund osäkert hur allvarligt benbrott det rör sig om men Roufus uteslöt inte att det kunde vara nödvändigt med en operation. De väntar dock med några beslut tills de undersökt foten mer ingående i deras hemstad, Milwaukee.

Detta bröt Pettis vinstsvit som var på två matcher och hans karriär har varit en riktig bergochdalbana de senaste åren, med sex förluster i hans tio senaste matcher.

Diaz har inte gått en match på tre år men har med denna match sex vinster och fyra förluster i sina tio senaste matcher. Hans förra match var på UFC 202 mot Conor McGregor, vilket vid tillfället var det mest sålda pay-per-view eventet någonsin.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
bild på colby covington och kamaru usman i samma

Dana White: Usman vs Covington sker i år

Simon Tingberg

Sedan Colby Covington blev interimästare i weltervikt efter segern över Rafael Dos Anjos under UFC 225, Chicago juni 2018 så har blivit lovad flera titelmatcher utav Dana White. Så har inte fallet blivit då först Darren Till fick chansen att utmana dåvarande mästaren Tyron Woodley under UFC 229, Dallas september 2018. Till förlorade genom submission i andra ronden. Nästa chans gick till Kamaru Usman under UFC 235, Las Vegas mars 2019. Usman lyckades då besegra Woodley genom enhälligt domslut och var därmed ny welterviktsmästare.

Det har sedan fortsatts spekulerats om Covington är den som skall få utmana den nya mästaren om bältet. Ett annat namn som varit i diskussionerna är Covingtons vän och träningspartner Jorge Masvidal. Covington återvände till oktagonen under UFC Newark, augusti 2019 där han besegrade Robbie Lawler genom enhälligt domslut. Sedan dess har Covington verkat vara den som står näst på tur.

Under nattens gala UFC 241, Anaheim så fanns Covington i publiken. Welterviktaren som skapat rubriker som en riktig trash talker väckte stor uppståndelse under galan. Publiken buade och flera andra fighters försökte ta sig till Covington så att säkerwhets ansvariga fick styra upp ordentligt.

UFC:s president Dana White hade följande att säga under presskonferensen om Covingtons närvaro under galan.

“Everybody in that section kept fighting with Colby, So security kept coming over to me 50 times to get him out of there. And I said, ‘No, everybody needs to start acting like (expletive) professionals because I don’t have another seat in this entire building.’

“… That (expletive) game you play in kindergarten was going on over there when I went over there. So I asked those guys (to) listen to me: ‘We’ve got a big night going on here. We have a big fight. I don’t need a fight breaking out with you knuckleheads. Stop it.’”

På frågan om vad som sker härnäst för Covington så svarade White att en titelmatch sker härnäst och att det kommer ske i slutet utav året.

“Yeah, (expletive) will happen by the end of the year,”

Läs mer
+9
Dana Sad
Dana Happy

Dillon Danis hyllar Nate Diaz

Simon Tingberg

Nate Diaz var tillbaka efter tre års frånvaro från oktoganen. När han under nattens gala UFC 241, Anaheim besegrade sjunde rankade welterviktaren Anyhony Pettis genom enhälligt domslut.

Diaz insats har imponerat på många. Inte minst utav anledningen att han inte fightas sedan förlusten mot Conor McGregor under UFC 202, Las Vegas augusti 2016. Innan dess hade han besegrat McGregor under UFC 196, Las Vegas mars 2016.

En utav dom som stämt in i hyllningarna utav Diaz är McGregors BJJ coach, Dillon Danis som till vardags fightas i Bellator MMA med ett record på 2-0. Detta lade Danis upp på sin twitter.

Danis har precis som Diaz gjort sig känd inom trash talk. Vilket bland annat ledde till bråket med Khabib Nurmagomedov under UFC 229, Las Vegas oktober 2018.

Trots sin korta MMA karriär så har Danis kallat ut stora namn som Jon Jones.

Diaz blev bland under post fight presskonferensen tillfrågad hur han såg på ett trilogi möte med McGregor. Något som Diaz svarade är högst möjligt så länge lönen är bra.

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy

Jörgen Hamberg avfärdar anklagelserna om Bane vs Westin – pratar om kommande FCR 5

Jaser Davari

I början av augustimånad hade Kimura.se en exklusiv intervju med matchmakern Majdi Shammas som var kritiskt mot Andreas ”Bane” Gustafssons manager och även MMA-organisationen Fight Club Rush. Shammas berättade att Gustafssons management tackat nej till en match mellan Bane och Jonatan Westin, med förklaringen att Bane var inbokad för en annan match. Shammas gick då till angrepp mot Banes tränare/manager, Jörgen Hamberg, som han menade inte levde efter det han sagt i diverse intervjuer.

–  ”Hur kan man gå ut och säga att de är villiga att fightas varje vecka om det så krävs, men sen tacka nej till en match som är fyra veckor efter”, frågade Shammas och fortsatte, ”Matchen i Österrike är mot en okänd fighter, på en mindre gala och mindre ersättning! ”

Hamberg avfärdar anklagelserna

Kimura.se tog kontakt med Hamberg som är huvudtränare på Västerås-klubben Fight Club, samt en av de ansvariga bakom galan Fight Club Rush. Hamberg berättar för Kimura.se att han anser att det är AK Fighting som ligger bakom detta bråk. Anledningen till detta är att AK Fighting vill, enligt Hamberg, vill ”kapa” matchen till sin egen organisation.

–  ”Just detta med AK har satt en press på Allstars att hitta motståndare och matcher”, berättar Hamberg och fortsätter, ”Man är lite impopulära just för att man kör en lite översittare-stil och säger att så här är det. Vi vet och kan branschen stil på dialogen och den är inte helt uppskattad av någon arrangör jag känner till men ibland är de däremot väldigt sakliga och vettiga.”

Hamberg tonar ned ”bråket” mellan han, FCR och AK Fighting, och menar att det hela handlar om förhandlingstekniker som han ej uppskattar.

–  ”Nej jag ser inte att det är något bråk, snarare så försöker man att fixa sitt matchkort med vårt förslag, vår match och det kommer inte att hända. Jag gillar fairplay och en god affärsetik.  Det är ett synnerligen dåligt spelat förhandlingsgame som jag anser går utanför det sätt jag förhandlar.”

Westin vs Bane på FCR 6?

Angående en match mellan Westin och Bane är Hamberg öppen att matchen sker på svensk mark redan i år, men då ska det vara på FCR 6 och inte AK Fightings gala som äger rum i november. Blir inte den matchen av på FCR 6 så har Bane en annan motståndare som är redo att kliva in.

–  ”Westin vs Bane på AK så kommer det inte ske men denna match kan som planerat bli av på FCR6 i  januari eller inte. Vi har som sagt options för ”Bane” som då blir en internationell motpart istället för Westin. Vi försöker alltid att se brett och ha options i vår matchningsstrategi. Samtidigt enkelt att sätta matchkort med 11 egna fighters på 15 matcher.” 

Fight Club Rush 5

 Den 31:a augusti kommer den femte upplagan av MMA-galan Fight Club Rush att äga rum på Bombardier Arena i Västerås. På matchkortet har man några av Sveriges största MMA-talanger, däribland Andreas Bane Gustafsson. Förberedelserna inför denna gala har enligt Hamberg gått galant, då man lärt sig mycket från de tidigare galorna som man arrangerat.

– ”Allt har gått perfekt. Vi satte tidigt matchkortet och jag har varit så djupt involverad i amatörscenen att jag upplever mig ha en grym insikt i dessa fighters som nu kommer över som professionella aktörer. Vi har en bantamviktsklass som är som ett getingbo i framskridande och vi har tre matcher med svenska rysare i denna viktklass. Man lär sig varje event, planeringen blir bättre, förberedelserna mer solida och vår mediadel tycker jag personligen håller mycket hög klass. Alla som kör hos oss får ett mervärde i att de kan ha sin match hos oss ute på sina sociala medier före och efter fighten med kvalitet. Vi växer sakta utan stress och tar det för vad det är.”

De fyra tidigare galorna som har anordnats har varit utsålda och väldigt omtyckta av publiken på plats, och enligt Hamberg beror det på att man fått in rätt matchningar.

–  ”Upplevelsen skall vara att det var en häftig kväll med bra matchningar som kan gå hur som helst och att alla som vi samarbetar med har rätt attityd till sitt game. Vi gillar fighters som går för avslut, som går i buren för att ge allt och de som vi har på kortet idag är sådana individer. Tycker även vi har ett gott renommé hos fighters och managers i hela landet där de vet att vi matchar sjyst har ett högt säkerhetstänk i matchningarna. Fairplay är viktigt för att överleva. Vi matchar även hela landet.”

Inga planer på att anordna i andra städer

Trots de stora framgångarna med FCR har Hamberg för tillfället  inga planer att anordna MMA-galor i andra städer utöver Västerås. Stadens strategiska läge och den goda samarbetena med lokala företag är en av anledningarna till varför man fortsätter att ha galorna på ”hemmaplan”. Men även det faktum att fler och fler svenska MMA-galor anordnas runt om i Sverige spelar sin roll. Hamberg betonar vikten av samarbete mellan svenska MMA-organisationer för att sporten ska kunna växa i Sverige.

–  ”Vi har talat om det lite löst, den lokala förankringen med våra samarbetspartners, publiken och att vi har kontroll känns skönt. Avståndet till både flygplatser och större anknytande städer är god. Vi menar du kan komma till oss med en dryg timmes resa från ganska stora städer som exempelvis Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Södertälje, Gävle, Uppsala. Sedan finns det goda samarbetspartners i andra städer som vi gärna respekterar och inte sätter oss i konkurrens med, utan istället planerar eventen så de inte krockar med ex. Superior Challenge, Excellence, nystartade Nerikes MMA Series mfl. Vi gynnas alla av att det finns en bredare och mer exklusiv MMA scen i Sverige och bara fighters kommer på att man ”kan” fightas minst en gång i månaden så räcker även utbudet av intressanta fighters. Att fighters fightas mer och på mer prolika event kommer gynna oss när vi kommer ut internationellt. Jag tror starkt på svenska MMA och vi måste bygga bron för utveckling. Svenska MMA ligan är grunden, dessa andra semipro-galor är liksom det nya extra som spetsar Svensk MMA. Bygga upp en publik och skapa ett intresse för idrotten är nästa viktiga mål för att denna fågel skall flyga.”

Svenskmöten i packade bantamviktsklassen

Avslutningsvis berättar Hamberg att utöver matchen mellan Bane och Westin, så skulle han vilja se de svenska bantamviktarna matchas mot varandra, detta med tanke på den kompetens som viktklassen har just nu. Samt en match mellan Örebros Malin Hermansson och Stockholms Elin Öberg.

–  ”Jag ser den här bantamvikten vi har i Sverige och de kombinationer vi kan göra där som mycket intressant med Amir Malekpour, Ali Taleb, Shoeb Karar Akrami, Renato Vidovic, Eli Elias, Delshad Moorad, Bartosz Wojcikiewicz, Bilal Borz, Hamid Sadid, Viktor Gustafsson, Hamza Bougamza mfl. Där kan man snurra dessa spelare i kombinationer som aldrig kommer vara förutsagda eller tråkiga. Vi har flera starka tjejer som gått över till pro men det är tyvärr väldigt tunt med kombinationer där men ex Elin Öberg mot Malin Hermansson hade varit en sjuk match. ”

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy