15 June, 2024
Nyheter

UFC Sverige: Christos Giagos besegrar Damir Hadzovic

Av

Alexander Clausson

01/06/2019

Ännu en match på UFC Sverige är avslutad. Amerikanen Christos Giagos lyckades besegra Damir Hadzovic. Detta var Giagos tredje match i världens största organisation och har har nu ett matchfacit på 2-1 i UFC.

Rond 1

Två rörliga fighters turades om att gå på offensiven under inledande minuterna. Jämnt ståendes men ett par minuter in i första ronden fick Giagos till en fin nedtagning i mitten av buren och intog där topposition. Hazdovic kom upp en kort stund men snabbt tillbaka till mattan igen, där Giagos ännu en gång hade topposition. Där spenderades också rondens sista minut, bortsett från de tio sista sekunderna. Giagos lyckades dock inte inte åstadkommit någon skada under sina minuter i topposition.

Rond 2

Början på andra ronden inleddes med några fina slagkombinationer från amerikanen som sedan lyckades med ännu en nedtagning, kort tid tillbaka till stående innan Giagos tog ner det på marken och tog ryggen på Hazdovic. Den sista halvan av ronden spenderades ståendes med amerikanen som initiativtagare.

Rond 3

Vi fick se en avvaktande inledning under tredje rondens första minut innan Giagos återigen lyckades med en nedtagning och därmed också intog topposition på Hazdovic. Upp ståendes – två trötta fighters och för första gången fick vi se Hazdovic i topposition på marken. Där spenderade också de både herrarna ronden till och med matchens slut.

Vinnare: Christos Giagos via enhälligt domslut (29-27-29-27-29-28)

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök