Nyheter Resultat

UFC Vegas 21: Ryan Spann besegrar Misha Cirkunov via TKO

Ryan Spann Officiell UFC

I co-main matchen under UFC Vegas 21 besegrade Ryan Spann sin motståndare Misha Cirkunov i en lätt tungviktskamp. Spann fann segern via TKO i den första ronden, och har därmed vunnit fem av sina sex matcher i organisationen.

Ryan Spann besegrar Misha Cirkunov

Den amerikanska lätta tungviktaren Ryan ”Superman” Spann (19-6) lade munkavel på alla glädjerop från Lettlands MMA-scen när han besegrade Misha Cirkunov (15-6) i co-main matchen under helgens UFC-gala! Spann, som inför kampen vunnit fyra av de fem matcher han gått i oktogonen, fortsatte bygga på sitt vinstfacit i Reebok-skrud med en seger via TKO 1 minut och 11 sekunder in i den första ronden, och kommer som resultat troligen att ta sin motståndares placering i rankningen. Letten Cirkunov fortsätter att ha en tuff tid i UFC, då han nu enbart vunnit två av sina senaste sex matcher.

Matchen

Domare Mark Smith står som tredje man i oktogonen under co-main matchen. Misha Cirkunov och Ryan Spann kommer ut och möts i mitten av oktogonen, där Den förstnämnde slungar första attacken med en spark ot kroppen. Vad som följer är ett par intensiva slagutväxlingar fram till en spark mot skrevet från Cirkunov som temporärt pausar kampen.

När matchen väl återupptar landar Spann en våldsam högerhand som får ner letten på marken. En kort ground ’n’ pound följer, dock tillåts Cirkunov snart återvända till fötterna. Väl där landar Spann ytterligare ett slag, som ännu en gång får ner hans motståndare på canvasen. I sin andra ground ’n’ pound för matchen ökar Spann styrkan i slagen, vilket slutligen tvingar domare Smith till att stoppa bataljen och förklarar därmed ”Superman” segraren via TKO.