Derrick Lewis

UFC Vegas 45: Derrick Lewis vs. Chris Daukaus slutar i matchens första rond

Alexander Clausson

Årets sista UFC-gala är över. I huvudmatchen ställdes den tidigare titelutmanaren Derrick Lewis mot den hypade nykomlingen Chris Daukaus. Läsaren kan ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Derrick Lewis avslutar Chris Daukaus i matchens första rond

Rond 1

Vi fick se en avvaktande inledning på den första ronden. Daukaus försökte mest och Lewis svarade på sin motståndares försök till offensiv. Daukaus fintade med nedtagningar, men Lewis såg ut att kunna läsa sin motståndare bra. Lewis skickade iväg en spark, men Daukaus var utom räckhåll. Daukaus svarade med slag och en spark. Lewis träffade med en huvudspark och i efterföljande sekvens pressade han upp Daukaus mot burens vägg och avfyrade en rad slag. Daukaus sökte clinchen men Lewis offensiv fortsatte. Daukaus föll till kanvasen och matchdomaren klev emellan.

Resultat

”The Black Beast” visade Daukaus att det är tufft i tungviktsdivisionens topp. Amerikanen har nu avslutat 13 av sina motståndare  i organisationen via slag. En bedrift som ingen annan fighter tidigare har lyckats med. Inför nattens match delade Lewis förstaplatsen för flest KO/TKO tillsammans med Matt Brown och Vitor Belfort.  Efter matchens slut kastade Lewis ut sin suspensoar i publiken och ett lyckosamt fan fick med sig mer än ett minne från årets sista UFC-event.

Derrick Lewis besegrar Chris Daukaus via KO, rond 1.

0
Dana Sad
Dana Happy
Lyoto Machida och Michael Chandler
Lyoto Machida betygsätter Michael Chandlers frontkick
kimura
Hett
Junior Dos Santos firar efter seger
Junior Dos Santos ger uppdatering om sin skada – ”I’m not feeling any pain”
kimura
Hett
Badou Jack
Badou Jack vinner via knockout i första ronden – Se avslutet här
kimura
Hett
Conor McGregor och Tony Ferguson
Conor McGregor känner ånger över hur han behandlat Tony Ferguson
kimura
Hett
Khabib och Cain
Khabib försvarar Velasquez – ”Anybody with self-respect would do the same”
kimura
Hett