UFC

UFC Vegas 45: Derrick Lewis vs. Chris Daukaus slutar i matchens första rond

Derrick Lewis

Årets sista UFC-gala är över. I huvudmatchen ställdes den tidigare titelutmanaren Derrick Lewis mot den hypade nykomlingen Chris Daukaus. Läsaren kan ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Derrick Lewis avslutar Chris Daukaus i matchens första rond

Rond 1

Vi fick se en avvaktande inledning på den första ronden. Daukaus försökte mest och Lewis svarade på sin motståndares försök till offensiv. Daukaus fintade med nedtagningar, men Lewis såg ut att kunna läsa sin motståndare bra. Lewis skickade iväg en spark, men Daukaus var utom räckhåll. Daukaus svarade med slag och en spark. Lewis träffade med en huvudspark och i efterföljande sekvens pressade han upp Daukaus mot burens vägg och avfyrade en rad slag. Daukaus sökte clinchen men Lewis offensiv fortsatte. Daukaus föll till kanvasen och matchdomaren klev emellan.

Resultat

”The Black Beast” visade Daukaus att det är tufft i tungviktsdivisionens topp. Amerikanen har nu avslutat 13 av sina motståndare  i organisationen via slag. En bedrift som ingen annan fighter tidigare har lyckats med. Inför nattens match delade Lewis förstaplatsen för flest KO/TKO tillsammans med Matt Brown och Vitor Belfort.  Efter matchens slut kastade Lewis ut sin suspensoar i publiken och ett lyckosamt fan fick med sig mer än ett minne från årets sista UFC-event.

Derrick Lewis besegrar Chris Daukaus via KO, rond 1.

Föregående artikel

UFC Vegas 45: Fullständiga resultat från årets sista gala

Nästa artikel

Brave CF 56: Zvonimir Kralj blir avslutad tidigt i Serbien

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök