19 June, 2024
UFC

UFC Vegas 74: Svenske Amir Albazi möter Kai Kara-France – Matchkort, sändningstider och odds

Av

Ralph Nordahl

31/05/2023
Amir Albazi

Denna helg är UFC tillbaka i hemmaarenan Apex i Nevada där den svenske MMA-utövaren Amir Albazi (16-1) står inför en stor utmaning när han går sin första huvudmatch mot den topprankade Kai Kara-France (24-10).

Bredängsonen Amir Albazi går sin första huvudmatch

Amir Albazi har imponerat i sin obesegrade UFC-karriär, med fyra raka segrar och en imponerande knockoutvinst över Alessandro Costa i sin senaste match. Nya-Zeeländaren Kara-France, som tillhör City Kickboxning, har visat sin styrka genom att utmana om interimtiteln mot Brandon Moreno. Även om Kara-France förlorade matchen, bjöd han på en imponerande insats och hade en vinstsvit på tre raka matcher innan dess, inklusive en knockout mot före detta UFC-mästaren Cody Garbrandt.

Utöver huvudmatchen mellan Albazi och Kara-France skulle UFC Vegas 74 även ha bjudit på en annan spännande match för svenska fansen. Guram Kutateladze, känd som ”Georgian Viking”, var planerad att göra sin återkomst till buren efter nästan ett år. Han skulle möta australiensaren Jamie Mullarkey i ett lättviktsmöte. Dock har det nyligen bekräftats att matchen har blivit inställd och att Mullarkey nu fått en ny motståndare.

Följ med oss när UFC-svensken Amir Albazi tar sig an Kai Kara-France i en storslagen kamp om positionen i UFC:s ranking och den hägrande titelchansen. Det blir en helg full av spänning och action för alla MMA-fans att se fram emot!

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 03:00 och sänds på Viaplay och UFC Fight Pass)

UNDERKORT (Startar klockan 00:00 och sänds på UFC Fight Pass)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök