17 June, 2024
Annons

Unibets Superkampanj: Få 20.00ggr pengarna på David- & Daniel Teymur

Av

kimura

31/05/2018

UFC Utica: Superkampanj för bröderna Teymur!

På fredag natt till lördagmorgon intar UFC det lilla samhället Utica, utanför New York, USA. På galans huvudkort får vi se den alltid spännande Daniel Teymur ta sig an Julio Arce i sin andra UFC-fight, en match som har fyrverkerier och ’fight of the night’ skrivet över sig.

På underkortet går den talangfulle brodern David Teymur match mot Nik Lentz. David Teymur har vunnit 4 av 4 matcher i organisationen och har ett fantastiskt momentum bakom sig. Inför de två svenskmatcherna har Unibet en superkampanj genom Kimura.se som man bara inte får missa att ta del av.

Båda bröderna Teymur är kända för sin explosivitet och teknik inuti buren och lämnar sällan oktagonen utan avslut (Daniel har aldrig gått till domslut i sina vinster), därav är Unibets superkampanj på 20.00 ggr pengarna på bröderna ett MÅSTE! Erbjudandet gäller endast individer som gillar pengar.

Missa inte för allt i världen detta topperbjudande på 20.00 ggr pengarna på bröderna Teymur, David- och Daniel. När båda bröderna vinner får ni 20.00 ggr pengarna av insatsen, rätt in på spelkontot.

För att ta del av denna exklusiva kampanj behöver ni bara följa instruktionerna nedan, hur enkelt som helst!

Regler och villkor

1. REGISTRERA VIA DENNA LÄNKRegistrera ett konto på UNIBET mellan 31 maj -1 juni

2. SÄTT IN – Lägg ett kombinationspel för minst 50kr på att både Daniel och David vinner sina respektive matcher. 50kr av din insats räknas mot det förhöjda oddset

3. VINN – Om båda bröderna vinner får du 850kr i gratisspel utöver vinsten på standardodds som totalt ger minst 20.00 i odds

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök