17 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Uppgifter: Canelo Alvarez klar för ny match

Av

kimura

09/07/2024
saul canelo alvarez

Det ser ut som att boxningsstjärnan Canelo Alvarez kommer återvända till ringen senare i år.

Canelo Alvarez håller sig aktiv

Den mexikanska superstjärnan återvände till ringen i maj, tidigare i år. Detta under en gala i Las Vegas. Istället för en länge efterlängtad match mot David Benavidez, mötte Canelo Alvarez den unge Jaime Mungia. Trots att Mungia hade vissa framgångar i början av matchen, dominerade Alvarez och vann med enhälligt domslut.

Sedan dess har flera namn kopplats till den obestridde supermellanviktsmästaren. Fansen har velat se en match mot ”The Mexican Monster” David Benavidez, men han har också nämnts i samband med Terence Crawford. Enligt uppgifter planerar Saudiarabiens Turki Alalshikh att boka den matchen i slutet av 2024, med Crawford som går upp till 168 pounds.


Canelo Alvarez har även kopplats till en match mot supermellanviktslöftet Edgar Berlanga. Trots att ”The Chosen One” fortfarande är aktuell för en match mot mästaren, verkar det nu som att ett annat namn har tagit täten.

Kan möta Chris Eubank Jr.

Enligt Salvador Rodriguez på X är den tidigare tvådivisionsmästaren Chris Eubank Jr. nu den främsta kandidaten att möta Alvarez.

Eubank Jr. har inte tävlat sedan sin knockoutseger över Liam Smith i september förra året. Den vinsten kom som en revansch för hans tidigare förlust mot ”Beefy” och satte Eubank Jr. tillbaka i titeljakten i mellanvikt. Nästan ett år efter den vinsten kan han nu möta den mexikanska superstjärnan för supermellanviktstiteln.


Även om Eubank Jr. inte var den motståndare som de flesta fans förväntade sig, kan det bli en spännande match. Den brittiska stjärnan har för närvarande ett professionellt matchfacit på 33-3 och har vunnit flera högprofilerade matcher. Trots det är det osannolikt att denna matchning kommer att dämpa kritiken från fansen om att Canelo Alvarez inte möter den ovannämnda Benavidez. Den sistnämnda är obesegrad med ett matchfacit på 29-0-0.

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Dustin Poirier pensionering
Dustin Poirier ger besked om framtiden i UFC
🥊 ”100 procent, garanterat”
Jake Paul Mike Perry(3)
Jake Paul ger kaxigt uttalande om Mike Perry
🥊 ”Skulle vilja ha hans attityd”
Georges St Pierre Nick Diaz
Georges St-Pierre ger besked efter inställda comebacken
🥊 ”En del av mig återvände i höstas”
Freddy Castro gör MMA-debut på Superior Academy – Motståndaren mötte tidigare Liam Pitts
🥊 Hypade thaiboxaren har gått flera matcher i Thailand och Kambodja
Jake Paul Mike Tyson
Team Jake Paul: Stjärnan rasande över Mike Tyson:s återhämtning
🥊 Legendaren har börjat träna igen
Khamzat Chimaev UFC-titlar
Khamzat Chimaev: Där och då återvänder jag – vill gå titelmatch
🥊 ”Finns ingen med mitt record som inte fått titelmatch”

Här kan du söka!

Search