17 June, 2024
Nyheter

Urspårat: Mike Tyson – ’Bild på 16-åriga Jake Paul ger mig stånd’

Av

kimura

17/05/2024
Jake Paul Mike Tyson

Mike Tyson gjorde ett mycket märkligt påstående under en presskonferens för att marknadsföra sin match mot Jake Paul.

Märklig kommentar av Mike Tyson på presskonferensen

Den före detta världsmästaren ”Iron Mike” återvänder till professionell boxning. Tyson var den första tungviktaren att samtidigt hålla WBA-, WBC- och IBF-titlarna, ska möta YouTubern som blivit boxare, Jake Paul. Utövarna möts i en boxningsmatch som går av stapeln den 20:e juli. Det är en match som har väckt stor uppmärksamhet och kontrovers. Detta, bland annat, eftersom Tyson fyller 58 tre veckor innan han möter sin 27-åriga motståndare.

På torsdagen utbytte de båda förolämpningar och svordomar i Texas under en presskonferens för att marknadsföra deras match, och det hela tog snabbt en bisarr vändning. Paul sa inledningsvis att han ville ”kyssa Mikes stora saftiga läppar,” en märklig retning som utlöste ett ännu mer häpnadsväckande svar. Tyson sa: “Han ville kyssa mig? Det är så ironiskt att han sa det eftersom jag såg bilder av honom dansa vid 16 års ålder, göra den där lilla dansen på YouTube och av någon anledning fick jag en erektion.” Medan Paul var oberörd av påståendet, fick det en ljummen reaktion från presskonferensens publik. På annat håll fortsatte Paul, som har tio professionella matcher bakom sig, mestadels mot tidigare UFC-fighters, att tona ner påståendet att han fortfarande inte har haft en legitim motståndare.

Den ovanstående matchen kommer äga rum på AT&T Stadium i Arlington, Texas, USA. Arrangören har förhoppningar om att 96 000 åskådare ska befinna sin inne på arenan för matchen. Dessutom sänds eventet på Nexflix för alla användare med en vanlig prenumeration på streamingtjänsten.

I den delade huvudmatchen kommer Katie Taylor ställas mot Amanda Serrano.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök