Nyheter

Världsfyran klar för match på AFN 5

Allstars Training Center

Idag avslöjades det att världsrankade Anne Lind Hogstad är klar för match på AFN 5.

Rankad fyra i världen – klar för AFN 5

Allstars Fight Gyms egna organisation AFN satsade stort under fjolåret. Med såväl kändismatcher som mer etablerade proffs kunde dom locka en stor del uppmärksamhet och anordna hela fyra event på ett kalenderår. I och med deras femte gala har det nu annonserats att norska Anne Lind Hogstad är bokad att gå match.

Hogstad är ansedd att vara den fjärde bästa thaiboxaren i sin viktklass enligt WBC Muay Thai. Hon är dessutom dubbelt rankad i ONE Championship. Där hon innehaver en andra plats i Muay Thai (atomvikt) samt en fjärde i kickboxning. Med 52 matcher i ringen, varav 32 vinster, är hon en av de mer erfarna någonsin att ställa upp på AFN.

Mot henne ställs svenska Latifa Soliman. Hon har varit aktiv i över 11 år och har tävlat runt om i världen. Matchen kommer gå i thaiboxning A-klass.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

Megic Mike tillbaka

Efter att ha blivit knockad på 26 sekunder är Megic Mike tillbaks på bollen. Förlusten mot Jiffa Kundo såg ut att leda till ett returmöte, men istället blev det hiphopartisten Big Huappa som står för motståndet. Även denna match äger rum under AFN 5.

Stor fjäderviktsturnering

Under samma gala kommer vi att få ta del av en fjäderviktsturnering för herrar. Matcherna kommer att gå i A-klass (amatör). Medverkande fighter kommer från alla håll och kanter i Sverige. Nedanför kan ni se en lista på samtliga deltagare.

  • Elshod Aanvarov (Allstars)
  • Raham Kafaei (Söders Fight Gym)
  • George Youssef (Örebro Fight Gym)
  • Elias Ksia (GBG MAC)
  • Anton Ringvall (Hammarö Fight Club)
  • Sukhrob Tokhirov (Allstars)
  • Valentino Kovac från (Fit4Fight Gym)
  • Gustav Holmqvist från (Nova MMA)

Galan åger rum den nionde match och sänds på Aftonbladet TV.

Föregående artikel

Khamzat Chimaev vill gå titelmatch på UFC 300 efter löftet

Nästa artikel

Ian Garry sågar Sean Strickland och Dricus Du Plessis

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök