19 June, 2024
UFC

Veteranen: Nyhet om Jon Jones kommer chocka MMA-scenen

Av

Alexander Clausson

27/05/2024
Jon Jones

Den före detta UFC-fajtern Rampage Jackson har hävdat att det finns nyheter om Jon Jones som snart kommer att bli offentliga.

Rampage Jackson – ’Nyhet om Jon Jones kommer snart’

Bones” har inte klivit in i buren sedan mars, 2023. Han har under den senaste tiden befunnit sig på sidlinjen till följd av en skadad bröstmuskel.

I grund och botten vet du aldrig riktigt vad du får med Jones. Han är verkligen en gåta inom den mixed martial arts-världen och han fortsätter att bevisa det för varje dag som går. För närvarande är han UFC:s tungviktsmästare.

Men om man ska tro Rampage Jackson kan det komma en tvist i planerna efter att han antytt att stora nyheter kan vara nära förestående.

Pretty soon, there’s gonna be some news about Jon Jones. It’s gonna be really big, and it’s gonna shock the whole MMA community.

Det återstår att se vad Rampage syftar till.

Mycket tyder på att Jones kommer möta den tidigarr tungviktsmästaren Stipe Miocic för tungviktsbältet när han återvänder till buren. Både Jones, Miocic och UFC har uttryckt offentligt intresse för att anordna just den matchen.

Om matchen mellan Jones och Miocic äger rum innebär det även att UFC kommer avvika från standard att ställa mästaren och interim mästaren mot varandra så fort tillfälle ges. Samtidigt som Jones innehar tungviktsbältet är engelsmannen Tom Aspinall interim mästare i samma viktklass. Den sistnämnda kommer möta Curtis Blaydes i samband med UFC 304. Den galan äger rum i Manchester den 27:e juli.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök