Nyheter

Viaplay lanserar kampsportspaket med exklusivt innehåll från UFC och boxning

Viaplay kommer snart att lansera det nya innehållspaketet Viaplay Fighting, för alla fans av MMA och boxning. Det kommer att erbjuda mer än 500 timmar exklusivt innehåll från UFC och Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG m.fl.

Paketet är tillgängligt utan kostnad för existerande användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total fram till 31 december 2016.

I paketet får användare även tillgång till dokumentärer och serier om fighting på över 100 timmar per år och även möjligheten att se historiska matcher. Några av serierna som går att se är The Ultimate Fighter och UFC Countdown.

Det här berättar Jonas Karlén, VD för Viaplay:

MMA är världens snabbast växande sport och vi har sett ett enormt intresse för fightinginnehåll på Viaplay. Jag är extremt glad att vi lanserar Viaplay Fighting i hela Norden med stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Conor McGregor and Erik Skoglund. För första gången någonsin kan fighting-fans konsumera världens bästa live-matcher, dokumentärer och serier inom fighting på ett och samma ställe, helt exklusivt på Viaplay.

Viaplay Fighting är tillgängligt från och med den 22 april och kostar 199/kr i månaden, med ett fåtal evenemang som endast kommer att visas som PPV.

Föregående artikel

Anderson Silva sågar kritikerna – anser att han vann mot Bisping

Nästa artikel

Jones kallar DC för ”mental midget coward”

Skriven av

kimura

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök