Okategoriserad

Victor de Almeida – ”Vi erbjöd Ken Ring 200 000 SEK för att möta Joakim Lamotte”

I november, 2021, gick Bulldog Fight Night 9 av stapeln i Göteborg. I en av matcherna ställdes Victor de Almeida mot Joakim Lamotte.

Victor de Almeida – ”Varför gjorde jag det, liksom”

Dialogiskt-profilen de Almeida ställdes mot journalisten Lamotte i en thaiboxningsmatch. Efter tre ronder gick Lamotte segrande ur drabbningen med domarsiffrorna 30-27, 30-27 och 30-27.

Under en intervju med Svenska Dagbladet Svenska Dagbladetsåg de Almeida, som tränar på Allstars i Stockholm, tillbaka på sitt deltagande i matchen.

Det finns dagar då jag tittar tillbaka på det där och skäms. Varför gjorde jag det, liksom. Vissa dagar tänker jag: ”skitsamma”. Och så vissa dagar bara: jag måste göra det igen!

Varken de Almeida eller Lamotte har klivit in i ringen sedan dess.

”Först skulle det ha varit Ola Rapace”

Vidare berättade de Almeida att flera namn var aktuella som motståndare för Lamotte. Dels skådespelaren Ola Rapace och musikern Dani M. Vid ett tillfälle erbjöds musikern Ken Ring 200 000 SEK för att ta matchen. Den 44 åriga stockholmaren ville dock ha det dubbla för att ställa upp.

Äh, jag bara gjorde det. Det var så här: min polare hade en gala i Göteborg. Lamotte skulle slåss mot någon. Han är ju göteborgare och har massa åsikter som gör folk arga. Först skulle det ha varit Ola Rapace. Men så kunde inte han, för han skulle göra något slags rehab-tv. … Sen skulle Lamotte slåss mot Dani M, rapparen. Men han försvann. Då hörde vi med Ken Ring. Vi erbjöd 200 000. Ken ville ha 400 000. Och så var det liksom bara jag kvar

I skrivandes stund står det inte klart när nästa Bulldog Fight Night kommer äga rum.

Föregående artikel

Andreas ”Bane” Gustafsson klar för co-main event i Europa

Nästa artikel

Superior Challenge 26 skjuts upp rejält

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök